2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048349 بازدید | 684651 پست
شیطونه میگه یه مدیکور با نمونه شوهرم بزنم ببینم شاید اونم مثبت نشون بده متنفرم از این شک ها

عزیزم بی بی مردمثبت شه دورازجون مممکنه نشونه سرطان باشه هااینومن تازه دیدم کلیپشوتواینیستا

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
آره جانان جان دیروز ۶۰۰وخورده بود بتا خداروشکر ، پیش اصغرنیا هم رفتم. گفت دو هفته دیگه سونو قلب . جا ...

خدایاهزاران بارشکررررررت،الهیکه بهترینهاپیش روت باشه عزیزدلم،ممنون ک تواین همه استرس بیادمی خیلی خیلی ممنونتم😘😘💜💜🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهراطوطیاچرامیگه خوشحالیم تموم شدبتام افت کردنتونستم پیداکتم ادامه چتشو،چیشده؟چنبودچن شذه؟؟ممکنه چن قل بوده باشه یکیش حذف شذه باسه بتاشوگفت چن بودچن شد؟؟؟

صد درصد ، اصلا برای ما ذخیره پایینها فقط آی یو آی و طبیعی جواب میده عزیزم. تعداد اسپرمشون چنده؟

ممنونم عزیزم

من ذخیره ام کمه اما همسرم اوکی هست بیست و هشت میلیون خودم سی وهفت صدم با سن بالا 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
قربونت برم خوبه مرسی  عزیزم بچه وقت سرخاروندن نذاشته برامون چند روزی بود سرمای خیلییییی بدی خور ...

آخی عزیزم، دیدی اگه غذا نخورن چقدر ناراحت کننده اس، پسر من همینجوری خیلی بدغذاس، باید براش فیلم بزارم یا باهاش بازی کنم تا غذا بخوره، غذا هم فقط میکس شده میخوره، دکتر گفت از 8 ماهگی دیگه نباید میکس بهش بدی و با پشت قاشق له کنی بدی، منم له کردم دادم یه چند باری بعضیاش تو گلوش گیر کرد و معذرت میخام همه رو بالا آورد، دندون 4 تا داره ولی نمی تونه بجوه منم ناچارم فعلا میکس بدم، 17 بهمن یکسالش میشه، دختر تو چند وقتشه؟ بدغذا نیس؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
گفت اندومترت ۳ خطیه  اصلا نگران نباش باور کن همون لحظس دردش  الان باورم نمیشه من بودم ک ا ...

چقدر سخته چرا باید انجام میدادی سه خطی که شنیدم خوبه

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
سلام عزیزم خوبی گلل پسرت خوبه من هستم هنوز دست خالی برام دعا کن

سلام پروانه جون خوبی گلم؟آخی گلم، ناراحت شدم    عزیزم اگه لایق باشم حتما دعات می کنم، مگه دیگه انتقال ندادی گلم؟ 

سلام پروانه جون خوبی گلم؟آخی گلم، ناراحت شدم     عزیزم اگه لایق باشم حتما دعات می کنم، مگ ...

چرا منفی شدم الان از نو دارم شروع میکنم جنین ندارم بعد پی بردم شوهرمم مشکل داره مورفوژیش دو تحرک آنداره بی هم سی درصده 

[QUOTE=271839718]سلام دوستان توروخدااگربلدین‌جواب بدین من کارهامودارم انجام میدم اهدایی بگیرم معرفی کردن برای مشاو ... عزیزم اگه صیغه ضروری هست پس تکلیف اهدا کنندگان متاهل چی میشه ؟!میشه بپرسم شما ذخیره اتون چند بوده منم ذخیره ام کمه 

سلام دوستان توروخدااگربلدین‌جواب بدین من کارهامودارم انجام میدم اهدایی بگیرم معرفی کردن برای مشاو ...

عزیزم فکرت رو‌ درگیر این چیزا نکن ، البته هر کسی اعتقاداتی داره ولی به نظر من این یه کار درمانی هست صیغه نشه هم ‌میشه ،تازه مطمئن باش اگه نطفه اینجوری ناپاک‌ بود توی یه مملکت اسلامی اونم ‌تو‌ یک‌ مرکز عمومی اینکار رو آزادانه انجام ‌میدادن ؟

خدایی نکرده کار حرامی نمیخواد اتفاق بیافته که همونطور که‌گفتم یه ‌کار درمانی میخوای انجام بدی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
چرا منفی شدم الان از نو دارم شروع میکنم جنین ندارم بعد پی بردم شوهرمم مشکل داره مورفوژیش دو تحرک آند ...

وای عزیزم راس میگی  انشاءالله اینبار شوهرت دارو مصرف می کنه و پسرای سالم و نازی برات تشکیل شه و با  اولین انتقال دلت شاد شه، پروانه عزیزم تو خیلی تو این راه سختی کشیدی و صبور بودی، مطمئنم به زودی خدا جواب صبرتو میده، با تمام وجود از خدا میخوام به زودی زود صاحب یه کاکل پسر سالم و ناز شی، انشاءالله    

سلام عزیزم خوبی گلل پسرت خوبه من هستم هنوز دست خالی برام دعا کن

پروانه جون از طوطیا خبر نداری چکار کرد؟ انتقال داده؟ الان اتفاقی خوندم یکی از بچه ها می گفت بتای طوطیا افت کرده، ناراحت شدم، مگه انتقال داده بود؟

سلام دوستان توروخدااگربلدین‌جواب بدین من کارهامودارم انجام میدم اهدایی بگیرم معرفی کردن برای مشاو ...

سلام عزیزم

لطفا درخواست دوستیمو قبول کن

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام نطفه که مشکلی نداره اگه حساسی وطرفو میشناسی میتونی بکی یکی صیغه یروزه بخونه برا روز پانکچر.من د ...

گفتن میشه مطلقه انتخاب کنی امانمیزاریم صیغه خونده بشه😑

خدایابه امیدخودت🌺