2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله بازم مدیکور زدم چیز دیگه نداشتم😍انشالله خیر باشه روز پدر بیبیچک کادو کنیم بدهیم شوهرامون   ...

شیطونه میگه یه مدیکور با نمونه شوهرم بزنم ببینم شاید اونم مثبت نشون بده

متنفرم از این شک ها

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹
چی بگم عزیزم با حرف دوستمون طوطیا که افت بتا کردن واقعا معلوم نیست چی منتظرم باشه

نگرانی رو از خودت دور کن بارداری مسیر سختیه که هر لحظه ممکنه انفاق غافلگیرکننده ای برات پیش بیاد

توکل به خدا بکن و به چیزهای خوب فکر کن

سلام خانمها من امروز نوبت سونو داشتم  و امروز هفتم سیکل پانکچر هستم دکتر برام اچ ام جی و سینال و ستروتاید تجویز کرده 

اچ ام جی و سینال رو طبق روزای قبل باید ساعت ۵ بزنم ولی ننوشته ستروتاید رو چه ساعتی بزنم 

شما تجربه مشابهی ندارید؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
سلام عزيزم برای مشکلت دارو چی استفاده میکردی؟

پردنیزولون و سرم اینترالیپید

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
گلم شمابارداربودی من انتقالم منفی شددیگه زیادنمیومدم اینجاالانم گاهی که دلم تنگ میشه میام ی سرمیزنم ...

ای جانم عزیزم

فداتشم خوبن خداروشکر

منم خیلی کم فعالیت میکنم از دست این دوتا وروجک ولی میام گاهی پیامارو میخونم کسی انتقال داشته داشته باشه پیگیری میکنم مثبت بشه حسابی شاد میشم 😍💓

دلم نمیخواد روزای سختمو فراموش کنم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خوشحالیم خیلی کوتاه بود بتام افت  واسم دعا کنید دلم اروم بگیره دارم دیوونه میشم

ای وای عزیزم

چقدر افت کرده؟

سلام خواهر خوبی چه خبر نینیامون خوبن دلم برات تنگ شده بود

سلام عزیزدلم قربونت برم منم خیلی دلتنگتونم خوبن الحمدالله هردو باهم مریض شدن من قشنگ نابود شدم. خودت خوبی در چه حالی؟

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزدلم قربونت برم منم خیلی دلتنگتونم خوبن الحمدالله هردو باهم مریض شدن من قشنگ نابود شدم. خودت ...

سلام چیکا خوبی

چند روزه دارم فکر میکنم اسمت چی بود🤣

من بیشتر دوماه درگیر مریضی اینام الان دیگه خوب شدن بازم عطسه و آبریزش دارن

سلام خانمها من امروز نوبت سونو داشتم  و امروز هفتم سیکل پانکچر هستم دکتر برام اچ ام جی و سینال ...

ستروتاید معمولا ۷ تا ۱۰ صبح میشه ، تو‌ همون ۱۰ بزن ، یعنی به من اینجوری گفته بودن بین ۷ تا ۱۰ صبح گفته بود بزنم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش