2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048122 بازدید | 684644 پست
روز ششم تموم و وارد روز هفت شده بودم اول تخمدان چپم خیلی درد میکرد خیلی از دیروز هم کمردرد پریودی ...

من روز دهم هستم ،دو سه روزه زیاد علایم ندارم فقط  دیروز سینه چپم تیر میکشید، ولی روزهای  قبلش تخمدان چپم تیر میکشید پایین کمرم درد خفیف پریودی داشتم روز اول انتقال که سردرد داشتم تا نصف شب ،ولی بی بی چک نمیزارم تا روز ازمایش 😉

سلام بچه ها میخواستم بگم که کساییکه اسپرم همسرشون ضعیفه حتما ویتامین دی و ویتامین سی هر روز همسر استفاده کنه بعلاوه فرتیل اید روزی دوتا و ولمن روزی یکعدد و زینک. 

دوماه اخیر همسرم اینارو استفاده کرد امروز دقت کردم آزمایش هفته پیشش را دیدم که علاوه براینکه تعداد ۱۵میلیون شده بود ، حرکتش کلاسa شده بود ۴۳ و مورفولوژیش هم ۵ . 

لطفا حتما انجام بدید توروخدا ، توکل به خدا هم یادتون نره ، تازه از مطب اومدم دکترم میخندید میگفت معجزه که می‌گن همینه.❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله شما مثبت میشین من فعلا توی سیکل پانکچرم و استرسم دارم .

سلام عزیزم منم تو سیکل پانکچرم و امروز چهارمین روزه که اچ ام جی و سینال اف زدم ولی دکتر هیچ مکمل تقویتی برام تجویز نکرده 

شما مکمل تقویتی مصرف میکنید؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
نه عزیزم نزار چون خیلی زوده نشون نمیده الکی استرس میگیری من روز 13 بتام 180 بود اگه روز شش تا ده بی ...

ببخشید مگه استرس روی جنینی که لانه گزینی کرده هم تاثیر بد میزاره 

ممکنه بخاطر استرس از رشد بیافته

بچه ها من دوتا بیبی چک زدم الان یکی مارکش نمیدونم چی بود اصلا چیزی نشون نداد یکی مدیکور الان زدم یه هاله خیلی کمرنگ داره!روز6 انتقال هستم بنظرتون موضوع چیه؟مدیکور شنیدم مثبت کاذب زیاد داره

واقعا دیگه دلم نیومد صبر کنم ببخشید

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹
نظرتون چیه؟ دلمو خوش کنم؟ چقدر کیفیت عکس بد میفته اینجا

مبارک باشه عزیزم. قطعا مثبته 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
بچه ها من دوتا بیبی چک زدم الان یکی مارکش نمیدونم چی بود اصلا چیزی نشون نداد یکی مدیکور الان زدم یه ...

صبرت از منم کمتره....  

عکس مدیکور رو بگذار دوستان متخصص نظر بدهن

ای خدا انشالله هر چهارتا که انتقال دادیم هر چهارنفر مثبت بشیم

صبرت از منم کمتره....     عکس مدیکور رو بگذار دوستان متخصص نظر بدهن ای خدا انشالله هر چه ...

ان شاالله کاذب نباشه عزیزم سرچ میکنم خیلیا گفتن کاذب داره چون یک مارک دیگه زدم منفی بود این مدیکور هاله انداخت

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹