2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست
ممنونم عزیزم. برا احتیاط صبح  بازم گذاشتم ولی منفی بود😅 حالا خوبه باز شکر خدا مث همیشه مثبت ک ...

اره یادمه مثبت کاذب میشدی 

انشالله که بزودی مامان میشی مثبت واقعی ما هم از ته دل برات خوشحال میشیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راست میگی اخه خیلی میگفتن کاذب داره برم خونه عکس میگذارم...صدتاسوراخ قایمش کردم شوهرم نبینه😅

باشه عزیزم منتظریم.

معمولا اگه سریع خط دوم بیافته و به نسبت پر رنگ بلشه مثبت کاذب نیست.والیته اگه امپول اچ اس جی استفاده نکرده باشید.

روز چندم انتقال هستید؟

شادی صدام کنید
آخی عزیزم همه ما نی نی سایتی ها درکت میکنیم ، نمیدونم چی بگم که دلت اروم بشه ،  این مدت کم سر ...

ممنون عزیزم خیلی خوبه که شماها هستین میتونم باهاتون درددل کنم آخه نمیشه با کسی دیگه ای حرف زد اطرافیان چون این مشکلو ندارن درک نمیکنن

اره یادمه مثبت کاذب میشدی  انشالله که بزودی مامان میشی مثبت واقعی ما هم از ته دل برات خوشحال م ...

قربووونت برم عزیزم . همچنین ان شاالله❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم چه زندگی هایی که با بودن چند تا بچه از هم پاشیده نشده، بچه واقعا ضمانت زندگی مشترک نیس،  ...

فعلا زندگی ما واسه بچه داره از هم میپاشه. اونی که خودش توی زندگیش مشکلات هست که هیچ ولی ما اینجوری نبودیم. 

من مطمینم همسرم افسرده شده ولی اصلا قبول نمیکنه بریم مشاور. هم داره خودشو زجر میده هم منو 

خدا رو هزاران بار شکر که الان مامان شدی و اون روزای سخت گذشت ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
این مثبت کاذب چیه دیگه     من دیروز مدیکور زدم هاله خیلی کمرنگ خیلیییی کمرنگ زیر دو دقیقه ...

اای جاان دلم.چرا کاذب؟  ان شاالله ک واقعیه. مخصوصا ک میگی پررنگ شده😍😍 وقت آزمایشت کیه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اای جاان دلم.چرا کاذب؟  ان شاالله ک واقعیه. مخصوصا ک میگی پررنگ شده😍😍 وقت آزمایشت کیه؟

ممنون عزیزم انشالله که اینطور باشه

هیچ امیدی نداشتم با یه جنین و بدون هرگونه استراحت

15 بهمن گفتن ازمایش بدهم که ماشالله تعطیل هم هست

بله نیلو بود ای بابا چقد ناراحت شدممم یادمه اولم گفته بودن دکتر علیرضایی بعد رفتن با دکتر تمیزی ای ب ...

آره فدات شم نیلو بود. خدا خودش کمک دوستم کنه که خیلی دل شکستس. 

آره عزیزم ما هیچ مشکلی نداشتیم و خیلی خوب بودیم😭😭😭 من کیست آندومتریوز داشتم ولی مشکل اصلی اسپرمه. 

بهم میگه برو ازدواج کن بچه دار شو تو حقت مادر شدنه از اینجور حرفا یکی از بچه ها هم همین مشکل رو با همسرش داشته میگه دقیقا عینه همین موضوع براش پیش اومده. میگه دقیقا عینه همسر منه حرفاشون خیلی دعام کنید واقعا زندگیمو دوس دارم و همو عاشقانه دوس داشتیم خدا خودش کمکم کنه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنون عزیزم انشالله که اینطور باشه هیچ امیدی نداشتم با یه جنین و بدون هرگونه استراحت 15 بهمن گفتن ...

ان شاالله خوش خبری عزیزم 😍ناامید نباش