2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
یعنی هر ماه پریود بشم رحمم جمع نمیشه؟سالم میمونه؟

آره عزیزم

وقتی فعالیت تخمدانها و رحم کم بشه کم کم کوچیک میشن. شما هم سعی کن پریود بشی تا رحمت جمع نشه. حتی دکترها قرص پروژسترون و استروژن میدن تا پریود بشین. 

پروانه جون من شنیدم میگن متفورمین خوب نیس 

متفورین رو برای چی میدن ؟! من که اصلا تنبلی تخمدان هم ندارم ولی دکتر به منم داده بود و حدود ۱۱ ماه خوردم و هیچ تاثیری ندیدم. جالبه بدون خوردن این قرص قند من ۷۰ بود ولی وقتی روزی دو تا ۱۰۰۰  می خوردم و ازمایش دادم قندم ۹۶ بود !!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون پلی کیستیکم تو بارداریم باید بخورم  برایه چی خوب نیست ؟

نمیدونم منم شنیدم 

امروز با ی دکتر متخصص مامایی مشاوره دارم حتما ازش میپرسم ببینم این حرف درسته یا ن 

اخه دکتر غدد رفتم ب خودمم داد ولی نخوردم

ممنون ک جواب دادی گلم. ینی عفونت نیس؟  اخه مال من بار اول ی هفته پیش بود ک جایی دعوت بودم تحرک ...

عزیزم دوباره یه چک بی بی بزار شاید بارداری 

اخه نزدیک پریودی دیگه ترشحات قطع میشه فقط در صورت حاملگی و تخمک گذاری که ترشحات زیاد میشه الان که تخمک گذاری نداری پس خدارو چه دیدی شاید حامله بودی😍😍😍

متفورین رو برای چی میدن ؟! من که اصلا تنبلی تخمدان هم ندارم ولی دکتر به منم داده بود و حدود ۱۱ ماه خ ...

ما ک مشکل تنبلی تخمدان داریم و قصد بچه دار شدن هم داریم بهمون میدن 

من چندروز اول درد داشتن الان نه امپول ارادسازی هم زدم

به سلامتی ان شاالله کلی تخمک و جنین خوب داشته باشین و با اولین انتقال مامان بشین و جای خالیش براتون سبز بشه 😍🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم شما چندبار انتقال داشتی و باره چندم انتقال مثبت شدی 

من سه با انتقال داشتم هیچ بار مثبت نشدم 😑

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من فقط سینال اف تنها دارم.ماه قبل منوپیور بود که رو من جواب نداد.من فردا هفت پریودیم اولین سونوی هست ...

ان شاالله که همه چیز اینسری براتون عالی پیش رفته باشه 🤲🤲🌷🌷🌷

بچه ها ی سوال داشتم ببخشید خیییلی عذر میخوام من دو بار هس ک وقتی فعالیت زیاد دارم خیییلی عذر میخوام ...

من در مورد خودم تابحال دقت نکردم که داشتم یا نه ولی ممکنه عفونت داشته باشی میخوای یه چک بکن ضرر نداره 

عزیزم شما گفتید یه جنین پسر داشتین همونو انتقال دادین؟ تو چه مرحله ای هستین؟

مرحله کمردرد و درد تخمدان چپ و راست در روز هشتم انتقال

خانمهایی که با هم انتقال داشتیم شما هم بیاید بگید چه علاۍمی دارید 

سلام‌طوطیا جان خوبی منو یادته؟ بسلامتی دوباره اقدام کردی برای نی نی؟ 

سلام عزیزم خوبی 

اره من دوباره انتقال دادم و به لطف خدا مثبت شدم انشاالله به زودی زود قسمت همه منتظرها

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود