2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست

بچه ها ی سوال داشتم ببخشید خیییلی عذر میخوام من دو بار هس ک وقتی فعالیت زیاد دارم خیییلی عذر میخوام ی ترشحاتی دارم ک لباس زیرم بوی اسپرم میگیره در حالیکه ۴-۵ روزه اصلا رابطه نداشتم. تا حالام برام سابقه نداشته اینجوری. کسی میدونه علتش چی میتونه باشه؟، ینی عفونت گرفتم؟عفونتی هس ک بوش اینجوری باشه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از وقتی فکر کنم از شکم مامنم اومدم بیرون پلی کیستیک بودم😁😁😁😁😁😁😁بله عزیزم داشتم

منم پلی کیستیکم ولی خفیفش خیلی نگرانم میگم نکنه واسه همین باردار نمیشم بعد عمل همسرم 

انشاالله عزیزم‌مرسی،انشاالله خودت هم‌مثبت میشی🤲❤ نه عزیزم ،نیکان انجام دادم 

راستش من و همسرم تصمیم داریم اگه این بار هم نشد بیایم تهران بخاطر همین پرسیدم. به نظرت کدوم مرکز بهتره؟

روم به دیوار 🙈🙈🙈🙈این دیگه اخرین سوالمه میدونم همتونو خسته کردم  دوستان مورفوژی۲ فقط با تقو ...

مورفوی همسر منم ۳ درصد . واریکوسل نوع ۲ هم داشت با معاینه . ولی نامه داد اصلا  گفت برای میکرو هیچ مشکلی نیست . شاید  برای طبیعی یکم سخت باشه ولی برای میکرو و‌اینا اصلا هیچ مشکلی نداره . جنین های ماهم گریدش Aبود . 

آره واقعا زندگی من که واقعا سر همین قضیه داره به باد میره. انشالله که خدا خودش کمکمون کنه. هیچ زن و ...

عزیزم چه زندگی هایی که با بودن چند تا بچه از هم پاشیده نشده، بچه واقعا ضمانت زندگی مشترک نیس، 

شاید دچار افسردگی شدین، البته همسرتونو بیشتر منظورمه، چون من خودم هم بعد از انتقال های مکرر خیلی افسرده شده بودم، افسردگی اصلا تو فاز من نبود 😕 ولی خیلی رو روحیه ام اثر گذاشته بود، یه مقدار فرصت به خودتون بدین، کاش با مشاور صحبت کنین 

نمیدونم چرا ولی برا من دکترم بعد پانکچر گفت فقط اسیدفولیک و کیوتن رو ادامه بدم. همچنان دارم میخورم

مرسی عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
مرسی عزیزم ، دکتر برا من ننوشت، باید بپرسم 🌱 چکار کردی دکتر شهرتون پیدا کردی؟

اره تو شهر خودمون با یه دکتر ویزیت شدم.

فعلا به خاطر طول سرویکس بدون سرکلاژ استراحت شدم

شادی صدام کنید

سلام خانما

پیام هاتون رو خوندم و یادم افتاد به خودم و اون‌دورانی که چقدرر پیگیر آی وی اف بودم

مطمین باشید همتون نتیجه میگیرید فقط صبر و‌تحملتون رو ببرید بالا

من دخترمو بعد از چهار بار آی وی اف باردار شدم

دخترم الان نوزده ماهشه

بعد در اوج ناباوری با اسپرم صفری که میگفتن همسرم داره طبیعی باردار شدم و الان ده هفته هستم

اینو نوشتم که امیدتون رو حفظ کنید

باور کنید شما هم این روزای سخت رو میگذرونید و بعدها یادش میفتین