2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست
منم چهارشنبه ۱۲ ام میرم مرکز گفته ۱۴ روز بعد از انتقال جنین  می‌دونی دوستم دفعه پیش هم روز ۸ام ...

عزیزم به این فکر کن شاید بیبی چک درست نباشه اونوقت این استرس.شما مانع لانه گزینیه....یه چندروز فقط به چیزهای خوب فکر کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه بهم میگن خیلی هم سعی میکنم اما نمیتونم دسته خودم نیست. دعام کنید 

سلام عزیزم خیلی ناراحت میشم وقتی پیاماتو میخوونم انشالله بزودی هرچی صلاح و مصلحته خیر توشه برات اتفاق بیوفته و شادی سهم دلت پر غمت بشه انشالله.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
من از وقتی فکر کنم از شکم مامنم اومدم بیرون پلی کیستیک بودم😁😁😁😁😁😁😁بله عزیزم داشتم

من و شما مث همیم خدا از دست این تخمدانای زپرتی زوار در رفته😄😄😄😄 ک ما داریم منم تو سیکلم دوماه بهم ال دی میده کشید ب عید و تعطیلات اعصابم خورده

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
ببخشید شما کجا انجام دادی بچه دارید؟

پروانه جان یه چیزی بگم از اول شوهر من تو یه مرکز ناباروری شهرستان بود آ و بی روی هم 50 شد مورفو هم 4

ولی روز پانکچر که شوهرم تو مام نمونه داد این اعداد آ و بی روی هم 25 و مورفو سه ظاهر شد شاید مام کلا پایین میزنه

البته روز پانکچر شوهر من خیلی استرس داشت ولی انقدر تاثیر میگذاره؟

سلام عزیزم خیلی ناراحت میشم وقتی پیاماتو میخوونم انشالله بزودی هرچی صلاح و مصلحته خیر توشه برات اتفا ...

سلام گلم ببخشید عزیز دلم که ناراحتتون کردم. مرسی از دعاتون انشالله الهی آمین. انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
پروانه جان یه چیزی بگم از اول شوهر من تو یه مرکز ناباروری شهرستان بود آ و بی روی هم 50 شد مورفو هم 4 ...

فکر نکنم رو مورفوژی تو همون لحظه اثر بزاره انشالله مثبت بشی عزیزم این چه دردسری دامن گیر ما شده شما تا الان چقدر هزینتون شد 

خدا ببخشه. سه بار آی وی اف کردم و یه بارش سقط شد یه بارش روز انتقال جنینا از بین رفت که گفت بهتره جد ...

انشاالله خدا بهت صبر بده بخاطر داداشت 

عزیزم توکل به خدا کن منم بعد از مرگ پدرم خیلی بهم ریختم  کلا زندگیم از دستم در رفته بود خیلی طول کشید تا بتونم بازم بشم آدم قبل  

مردا خیلی ادعای همدردی میکنن ولی وقتش که برسه  خیلی زود هم خسته میشن  ما زنا همیشه تنهاییم و همیشه هم خودمون باید به خودمون قوت دل بدیم این نیروییه که خدا بهمون داده 

عزیزم اگه دوست داشتی درخواست دوستی ام رو قبول کن