2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست
بچه ها دیشب خواب دیدم حال دخترم خوب شده بود اما یه دمپایی کهنه پوشیده بود و من دنبال یه کفش تازه برا ...

ان شاالله عزیزم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ببخشید اگه فضولی نیست میشه بگی دلیلش برا جدایی چیه؟ خدا بیامرزه برادرت رو  تو بعداز مرگش افسرد ...

خدا ببخشه. سه بار آی وی اف کردم و یه بارش سقط شد یه بارش روز انتقال جنینا از بین رفت که گفت بهتره جدا بشیم وقتی اینجوری شده یعنی دیگه مشکل اساسیه و بچه دار نمیشیم.

خدا عزیزاتو برات حفظ کنه نمیدونم افسرده بودم یا نه دیگه اینقد داغش سنگین بود که نیاز به هیچی نبود ولی قرص میخوردم که خیلی کمکم کرد حدود ۶ ماه. اطرافیان هم خیلی بهم کمک کردن. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم من که دارم این راهو میرم دیگه ومطمینم طبیعی باردار نمیشم چون خودمم پلیکیستیک افتضاحم سالی ...

عزیزم ببخشید شما قبل دوتا بارداری قبلی هم پلی کیستیک بودی یا بعدش این مشکل برات پیش اومد؟

چرا خیلیییم مهمه ولی وقتی میدونم نمیشم باردار نمیشم چرا الکی قرص بخورمو خودمو داغون کنم  ولی خ ...

اها از اون لحاظ با خیالت راحت جلوشو ول کن دیگه😅

ولی خب ببین بچه ها رو با وضعیت بدتر حامله شدنا😅

طفلک شوهرت 🤣🤣

انشاالله که همه چی درست میشه قربونت برم  نمیدونم چرا حس میکنم خانوادش دخیل هستن

الهی آمین. خودمم احساس میکنم حالا مشخص میشه بعدها ماه پشت ابر نمیمونه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستان عزیزم،  یه سئوال دارم، اکوی قلب جنین و برا همه مینویسن؟ چون دکتر متین فک کنم برا ه ...

من نمی دونم برای همه می نویسن یا نه

برای من نوشت من رفتم انومالی 

فرذاش رفتم متخصص اطفال اکوش انجام دادم

شادی صدام کنید
سلام دوستان من ضخامت اندومترم کمه چیکار کنم بره بالا ممنون میشم هر اطلاعاتی دارید بگین

به من دکتر قرص استرادیول دوتا صبح دوتا شب

وپچ اسنراذیول داد رفت بالا 

البته زیاد بالا نرفت ولی تونستیم انتقال بدیم

شادی صدام کنید
بیبی چک هم استفاده کردید یا یک راست آزمایش دادید روز11؟

بیبی چک خیلی زود گذاشتم 

الان نگم بچه ها استرس بگیرن 

من روز ۶ گذاشتم هاله خیلیییی کم رنگ داد گفتم الکیه 

صبح روز ۷ زدم ولی مشخص شد 

اما دوست خودم روز ۱۱ منفی شد بیبیش ۱۳ آزش مثبت بود اونم بتای ۶۰۰

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزم خوبیم شکر خدا شما چطوری؟ نسرین جان زایمان کردن به سلامتی ولی فریناز خانم هنوز زایمان نکر ...

به سلامتی عزیزم 😍😍 خداروشکر واقعا خوشحال میشم بعد این همه سختی بچه هاشونو بغل میگیرن 

منم در حال انتظار این اخرا خیلی دیر میگذره 

منم چهارشنبه ۱۲ ام میرم مرکز گفته ۱۴ روز بعد از انتقال جنین  می‌دونی دوستم دفعه پیش هم روز ۸ام ...

عزیزم باز هم میگم زود بی بی زدی اصلا داروهاتو قطع نکنیااااا ،توی همین نی نی سایت خیلی ها هستن که بی بی منفی بوده آزمایششون مثبت بوده، من بی بی چک نزدم عزیزم به خاطر همین موضوع.

من تهرانم عزیزم و دفعه اولم هستش که انتقال دادم

سلام دوستان عزیزم،  یه سئوال دارم، اکوی قلب جنین و برا همه مینویسن؟ چون دکتر متین فک کنم برا ه ...

سلام عزیزم من دکترم اهوازه برام نوشت با انومالی دادم جداگونه