2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
سلام عزیزم معجزه تو دلت مبارک باشه خدا برات حفظش کنه الهی که صحیح و سلامت بغلش کنی 

اینجا رو ببین کی بهمون سر زده سلام عزیزم به خدا یه سره تو فکرتم خدا کاراتو راستو ریس کنه انشالله به دلت ارامش بده 

عزیزم صبور باش بلاخره درست میشه زمان لازمه 

روم به دیوار 🙈🙈🙈🙈این دیگه اخرین سوالمه میدونم همتونو خسته کردم 

دوستان مورفوژی۲ فقط با تقویتی احتمال داره کاملا برطرف بشه و نرمال بشه یانه هر ‌کی میدونه لطفا جواب بده

میخوام بدونم این مشکلو تا همیشه داره کسی بوده فقط تقویتی بخوره و مورفوژیش نرمال بشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روم به دیوار 🙈🙈🙈🙈این دیگه اخرین سوالمه میدونم همتونو خسته کردم  دوستان مورفوژی۲ فقط با تقو ...

پروانه جون شوهر من موروفش۲ هست.اینجا بهم گفتن با تقویتی تغیری نمیکنه دیگه نمیدونم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
پروانه جون شوهر من موروفش۲ هست.اینجا بهم گفتن با تقویتی تغیری نمیکنه دیگه نمیدونم

قربونت برم بعد تقویتی ازمایش داد ؟برایه منم ۲ وایی خدا چه خاکی بر سرم شد حال یه بچه ای رودارم بعد ۳۰ سال بهش بگن پدرو مادرت یکی دیگس گیجم اصلا هییییچی راجبش نمیدونم اون دکتر لعنتیم بماند

قربونت برم بعد تقویتی ازمایش داد ؟برایه منم ۲ وایی خدا چه خاکی بر سرم شد حال یه بچه ای رودارم بعد ۳۰ ...

ما تازه فهمیدیم اصلا همسرمن تقویتی نمیخوره الانم بدون تقویتی میخاد بیاد نمونه بده برا پانکچر همش گارد میگیره نسبت به تقویتی.منم وقتی فهمیدم حس وحال تو رو داشتم فکرنمیکردم اونم مشکل داشته باشه تواین سالا طبیعی که باردار نشدم اونم که با ای یو ای باردار شدم سقط شد.حالا شما خوبه که تقویتی میخوره انشاءالله که برا شما بهتر باشه نگران نباش برا میکرو خوبه

قربونت برم بعد تقویتی ازمایش داد ؟برایه منم ۲ وایی خدا چه خاکی بر سرم شد حال یه بچه ای رودارم بعد ۳۰ ...

دکتر به منم هیچی نگفت ازش پرسیدم چطوره آزمایش اصلا اعتنایی بهم نکرد بعد رفتم از ماما پرسیدم گفت برای طبیعی مشکله ولی برای میکرو خوبه.به من گفت بیشتر اسپرماش غیرطبیعی هست فقط ۲درصدش نرماله

روم به دیوار 🙈🙈🙈🙈این دیگه اخرین سوالمه میدونم همتونو خسته کردم  دوستان مورفوژی۲ فقط با تقو ...

عزیزم متغییره برا شوهرم یه بار یک بود یک بار دو تقویتی هم تاثیر چندانی نداره رو تحرک فک کنم بیشتر تاثیر بزاره ولی رو مورفو کمتر کمتر میزاره درکل تا ۴طبیعی هست زیر۴جالب نیس !ببین واس مرد یه اسپرم کافیه مطمعن باش طبیعی اقدام کنی باردار میشی ولی فک کنم درصد پسر شدن کمتره چون اسپرم های خوب معمولا پسره !پروانه جان ریسک نکنی بهتره عزیزم اگه برات خیلی مهمه جنسیت

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اینجا رو ببین کی بهمون سر زده سلام عزیزم به خدا یه سره تو فکرتم خدا کاراتو راستو ریس کنه انشالله به ...

فدات شم پروانه جانم با پیامت اشکام سرازیر شد حال و روز خوبی ندارم دعا کن یا درست بشه یا بمیرم

❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فدات شم پروانه جانم با پیامت اشکام سرازیر شد حال و روز خوبی ندارم دعا کن یا درست بشه یا بمیرم ❤❤

ساراجونم خدا بزرگه حتما کمکت میکنه عزیزم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

شما که طبیعی نمیخواین بچه دار بشین پس نگرانی رو بزار کنار برای ivf و تعیین جنسیت مورفوی ۲ عالیه خیالت راحت .تازه با همین مورفو هم احتمال بارداری طبیعی هم ممکنه باشه .پس فکر و خیتل رو بزار کنار و برو دنبال بقیه کارهات 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
فدات شم پروانه جانم با پیامت اشکام سرازیر شد حال و روز خوبی ندارم دعا کن یا درست بشه یا بمیرم ❤❤

دور از جونت برای چی این حرفو میزنی ان شاالله همه چیز درست میشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان صبح بخیر من چهارشنبه پانکچر کردم فردا باید برم برای سونو و اطلاع از جنین مشکل از همسرم ...

ان شاالله که کلی جنین خوب براتون تشکیل شده باشه .استرس نداشته باشین