2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
منم همین علایم رو دارم پهلو های هر دو سمتم درد می‌کنه یکی دوبارم نافم تیر کشیده.

انشاالله دوتامون بارداریم، توکل بر خدا 🤲

به بی بی چکت اصلا فکر نکن عزیزم ،من ۱۳ام‌ پنج شنبه باید برم آزمایش بدم.

بچه ها خوردن کیوتن برا قبل انتقال آیا خوبه؟

نمیدونم چرا ولی برا من دکترم بعد پانکچر گفت فقط اسیدفولیک و کیوتن رو ادامه بدم. همچنان دارم میخورم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا من آزمایش ننوشت فقط قبلش ماه قبل دیدروژسترون داد که خوردم ‌پریود شدم 

چند روز بعدش پریود شدی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها من روز سوم دومین پریودی بعد از پانکچر رفتم دکتر بمن ال دی داد و آسپرین به نظرتون چرا ال دی ...

کیست نداشتی؟؟

من هر وقت کیست دارم دکتر به من یک ماه ال دی میده تا پریودی بعدی برم باز دکتر

ممنون عزیزم ببخشید خیلی سوال میکم پراز استرسم دیشب یه سره خواب ازمایش دیدم اخه اولین باره این مشکلو ...

نه بابا خواهش میکنم میدونم خیلی سخته یهو بفهمی که مشکل داری 

ولی خب واقعا نگران نباش چون نمیخوایی طبیعی اقدام کنی که میخوای ای وی اف کنی مورفولوژی ۲ خیلی خوبه 

ببخشید هانیل جون مورفوژیش ۱بوده وحرکت آنداره بی ۲۵ بوده تعدادشم خییییلی کمتر بوده حجمشم کم بوده ولی ...

یعنی پارسال ۱ بوده مورفولوژیش ؟

بعد شما نمی دونستی 

فک کنم چون دختراتو بی درد سر باردار شدی به ضعیفی اسپرم شک نکردی حتما همون موقع هم ضعیف بوده 

تقویتی ها خوبن حتما بهش بده مورفولوژی رو به این زودی تغییر نمیدن ولی برای تحرک و تعداد خوب جواب میدن برای ما که اینجوری بوده

بچه ها صبحتون بخیر.

من تو سیکل پانکچر هستم دیشب یه اتفاقی افتاد خیلی ترسیدم میگم یوقت تاثیر نذاره رو کیفیت تخمک.نمیدونم چه خاکی تو سرم کنم😔کسی میدونه تاثیر میذاره یانه؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام سارا جون ، جدا بشیم چیه دیگه مگه بخاطر بچه ازدواج کرده بودین که حالا.... خدا بزرگه نا امید نشی ...

سلام عزیزم. چی بگم فعلا که اینجوری شده تقدیر من.

کاربر نیلو بهش گفتن باید رحم جایگزین بگیری. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم ببخشید تا غروب میام و همه چیزو توضیح میدم الان خواهرام دارن میان اینجا ، فقط دارم گریه میکنم ع ...

سلام عزیزم معجزه تو دلت مبارک باشه خدا برات حفظش کنه الهی که صحیح و سلامت بغلش کنی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
یعنی پارسال ۱ بوده مورفولوژیش ؟ بعد شما نمی دونستی  فک کنم چون دختراتو بی درد سر باردار شدی ب ...

اره ازمایششو نگاه کردم دکتر خاک برسر هیچیم نگفت حالا من خوب شد خدا به دلم انداخت گفتم جوابتو بیار حجمشم داغون بوده اخه جنینای خوبیم داشتم اصلا وقتی دکتر گفت سالمه به خدا سه بار ازش پرسیدم گفت مشکلی نیست خدا ازش نگزره میدونی حرص چیرو میخورم الان از سال ۹۸ تو این کارم خودم پلی کیستیکم مرتب جلو گیری میکردم خوب اگه میدونستم مشکل داره چرا باید جلوگیری میکردم چون خودمم تخمک گذاری نداشتم ولی هی استرس داشتم گفتم نکنه یه هو بگیره حالا با این اوصاف اصلا فکر نکنم بشه مگه معجزه 

منم دیگه ول کردم جلوگیری رو البته ناگفته نماند الان ۶ ماهیم هست مگر برایه پریودی وارد سیکل بشم ال دی میخورم ولی باردار نشدم ببخشید خیلیم طولانی شد نمیدونم چم شده کل سیستم مغزیم داغون شده خاک تو سره دکترش کنن حتی بار دوم گفت اصلا لازم نیست از اسپرم بدید فورا بهمون تاییدیه داد خدا از انصاری پور راضی باشه تایید کرد گفت شوهرت از بده