2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
مشکل شوهر شما چیه من نمیاد برم سنو بده ببینم واریکوسل داره یا نه از شنیدن اینکه مشکل داره خیلی به هم ...

پروانه جان سنو نمیخاد 

دکتر همسر منو فقط معاینه کرد دیگه گفت برو عمل کن 

عمل ک کرد خداروشکر خوب شد بعد ۵ماه آزمایش داد ۵۰الی۶۰درصد بهتر شد ک دکتر گفت طبیعی باردار میشی 

اینم بگم سال اولی ک تصمیم گرفتیم بچه دار بشیم آزمایش داد ولی معمولی بود آزمایشش دکتر خودم گفت قابل قبوله نیازی ب دارو و درمان نداره منم سنم کم بود و کم تجربه دنبال حرفشو نگرفتم

بعد دوسال توی آزمایشگاه خوب آزمایش داد هر دکتری میدید فقط میگفتن خیلیییی ضعیفه  ای وی اف خیر ندیده ها هیچ کدوم تشخیص واریکوسل ندادن چند سال هزینه ‌و عمر و وقتمون هدر رفت

ایشالا همسر شما نیاز ب عمل نداشته باشه 

مردا همیشه اولش گارد میگیرن بعد کم کم رام میشن چون چاره ای جز قبول کردنش ندارن 

شما پیشه کی میرید در چه مرحله ای هستید

والا من با طرازی کارامو تا بعد از پانکچر ادامه دادم الان برای انتقال  موقع پریودیم بود رفتم گفتن که رفته خارج کشور  مجبور شدم امروز رفتم پیش طاهری بهم دارو داد گفت هفته بعد دوباره بیا 

توکل به خدا ببینیم چی میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم‌‌ چرا حالم گرفته اس درسته هنوز جنین داریم  ولی خیلی امیدوار بودم. شما علایم دارین؟

من هم به خاطر اینکه حالم‌ گرفته نشه نزاشتم ولی تا روزی که جواب ازمایشمو بگیرم‌ امید دارم😍

عزیزم روز هشتم که اصلا چیزی معلوم نیست انشاالله  مثبت هم که  باشی الان نشون نمیده 

پروانه جان سنو نمیخاد  دکتر همسر منو فقط معاینه کرد دیگه گفت برو عمل کن  عمل ک کرد خدارو ...

بازدار شدی حالا

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سونو نمیخواد دکتر اول با معاینه شک میکنه بعد میفرسته سونو برای گریدش  برای ما که همیشه اینجوری ...

تقریبا شرایطشون مثله همه مورفوژی ۲تحرک آصفی بی سی تعداد اینم خوبه شما جلوگیری نداری اگه نه چند وقته یعنی طبیعی باردار نمیشی درسته 

میخوام بدونم طبیعی میشه یا نه ما مشکل نغوضم ۵ساله داریم که میگن به واریکوسلم مربوط میشه

تو گوگل بزن جوابدهی انلاین مرکز ناباروری ابن سینا  بعد برو تو سایتش قسمت گرفتن جواب ازمایش بعد ...

ممنون عزیزم ببخشید خیلی سوال میکم پراز استرسم دیشب یه سره خواب ازمایش دیدم اخه اولین باره این مشکلو داریم ولی شایدم داشتیمو دکتر ابن سینا نگفته

واسه پله نمیتونم بگم برو چون دوست من باهم انتقال داشتیم مثبت شد بتا ش هم بالا بود به دوقلو میزد  ...

مرسی عزیزم فعلا که نمیرم امپولا رو هم پرستار میاد برام خونه میزنه

ولی دلم میخواد فردا با ماشین بریم یه دوری بزنیم برم خونه مامانم اونجا پله ندارن ولی خونه خودمون داره فقط

بازم ممنونم عزیزم ببینم چی میشه

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹
ازمایشای قبلی همسرتو میتونی از سایت جوابدهی انلاین ابن سینا بگیری حتی برای پارسالو بگیر با هم مقایسه ...

ببخشید هانیل جون مورفوژیش ۱بوده وحرکت آنداره بی ۲۵ بوده تعدادشم خییییلی کمتر بوده حجمشم کم بوده ولی تو این از دوم انگار بهتر شده به نظرت برایه تقویتیه 

اونقدر حساس شده نمیتونم به خودش بگم بابا مردا چرا این شکلین 

ممنون عزیزم ببخشید خیلی سوال میکم پراز استرسم دیشب یه سره خواب ازمایش دیدم اخه اولین باره این مشکلو ...

عزیزم با معاینه اکثر دکترها متوجه واریکوسل میشن و با سونوی داپلو کاملا مشخص میشه و نوع گریدش هم همینطور .برای اینکه خیالتون راحت بشه به دکتر بگین سونو داپلر بنویسه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خبببب به سلامتی عزیز دلمممم، پس عید امسال سه چهار نفری هستین ان شاالله 😍😍😍🤲🤲🤲 ما هم خوبیم شکر ...

سحر جان چطوری عزیزم خوبی ؟ 

کمتر میای اینجا دخترت چطوره ؟ 😍 

میگم از نسرین مهر و فریناز خبر نداری ؟ فک کنم دیگه زایمان کرپه باشن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..