2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
مرسی مهربونم میگم عدد بتای شما چند بود؟ من روز 13 انتقال 180 بود و 48 ساعت بعد 380 بود به نظرتون ا ...

من روز ۱۱ انتقال ۲۸۰ بود روز ۱۳ ۶۵۰ 

نه خدارپشکر خوبه بیشتر از دوبرابر شده 😍 

مبارکه ایشالا صحیح و سلامت بغل بگیری 🤲😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم نه هنوز پریود نشدم ازمایش منم همینقدر شد یک شنبه هفته بعدم همسر من ازمایش داره منم خیلی ا ...

والله ما جوابو کتبی نگرفتیم دکتر گفت اکیه برایه میکرو اصلا نگفت که مورفوژی داره الانم بهش تاییدیه داده خودم گفتم جوابتو بیار دیدم اونجوریه دیگه نمیدونم پارسالم همین بوده یا نه 

سلام عزیزم نه هنوز پریود نشدم ازمایش منم همینقدر شد یک شنبه هفته بعدم همسر من ازمایش داره منم خیلی ا ...

مشکل شوهر شما چیه من نمیاد برم سنو بده ببینم واریکوسل داره یا نه از شنیدن اینکه مشکل داره خیلی به هم ریخته میترسه سنو بده بدتر ازش در بیاد میگه بریم برایه شروع سیکل 

سلام خانوما.یه سوال دارم لطفا راهنمایی م کنید.من امروز پانکچر شدم .تعداد تخمک کم بود.تعیین جنسیت هم ...

آره عزیزم من پنج تا داشتم پنج تاش جنین شد 

تازه من کیفیت تخمکام خوبم نباید باشه احتمالا 

ولی خب اسپرممون خیلی خوب بود

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️
عزیزم من هم روز هشتم هستم الان زوده نباید میزدی ،من هم نمیزنم تا برم آزمایش بدم،معلومه که باید امیدو ...

نمیدونم‌‌ چرا حالم گرفته اس

درسته هنوز جنین داریم 

ولی خیلی امیدوار بودم.

شما علایم دارین؟

عزیزم خیلی زود بی بی زدی من روز 13 بتام 180 بود روز هشت خیلی خیلی کم بوده اصلا بی بی هم میزدم نشون ن ...

کاش همینطوری که میگی باشه

دلم بدجوری گرفته 

جنینامون بلاست بودن مال شما هم بلاست بود؟

والله ما جوابو کتبی نگرفتیم دکتر گفت اکیه برایه میکرو اصلا نگفت که مورفوژی داره الانم بهش تاییدیه دا ...

ازمایشای قبلی همسرتو میتونی از سایت جوابدهی انلاین ابن سینا بگیری حتی برای پارسالو بگیر با هم مقایسه کن اگه یهو خیلی پایین اومده به واریکوسل شک کن در هر صورت اگه واریکوسلم باشه عمل نشه بهتره همسر من قبلن پیش دکتر حسین کرمی رفته بود بهش گفته بود اگه واریکوسلم باشه عمل نمیکنم مگه خیلی حاد باشه 

خونمون پله داره دوست دارم برم بیرون افسرده شدم نمیدونم برم یا نه بخاطر پله ها

واسه پله نمیتونم بگم برو چون دوست من باهم انتقال داشتیم مثبت شد بتا ش هم بالا بود به دوقلو میزد 

اونروز که رفته بود ازمایش آزمایشگاه پله زیاد داشته 

برا جوابش هم بازم خودش رفته بود بازم کلی پله رو بالا رفت وپایین 

طفلک رسیده بود خونه به لکه بینی افتاد بعدشم هی زیاد میشدپنجشبه و جمعه تو خونه شیاف اضافه کرد شنبه رفت گفتن شکر خدا یه ساک حاملگی روئیت شده وبچه جاش خوبه 

اینو گفتم بگم درسته هی میگیم خودت رو اذیت نکن و برا علایم واسترس به خودت نده  ولی احتیاط هم شرط عقله برا پله احتیاط کن

خونمون پله داره دوست دارم برم بیرون افسرده شدم نمیدونم برم یا نه بخاطر پله ها

واسه پله نمیتونم بگم برو چون دوست من باهم انتقال داشتیم مثبت شد بتا ش هم بالا بود به دوقلو میزد 

اونروز که رفته بود ازمایش آزمایشگاه پله زیاد داشته 

برا جوابش هم بازم خودش رفته بود بازم کلی پله رو بالا رفت وپایین 

طفلک رسیده بود خونه به لکه بینی افتاد بعدشم هی زیاد میشدپنجشبه و جمعه تو خونه شیاف اضافه کرد شنبه رفت گفتن شکر خدا یه ساک حاملگی روئیت شده وبچه جاش خوبه 

اینو گفتم بگم درسته هی میگیم خودت رو اذیت نکن و برا علایم واسترس به خودت نده  ولی احتیاط هم شرط عقله برا پله احتیاط کن

مشکل شوهر شما چیه من نمیاد برم سنو بده ببینم واریکوسل داره یا نه از شنیدن اینکه مشکل داره خیلی به هم ...

سونو نمیخواد دکتر اول با معاینه شک میکنه بعد میفرسته سونو برای گریدش  برای ما که همیشه اینجوری بوده معاینه کرده  شوهر من بجز ابن سینا دکترای دیگه زیاد رفته دکتر کرمی و نوروزی خیلی معروفن اونارم رفته 

شوهر من اخرین بار مورفولوژیش ۱   تحرک آ ۰    تحرک بی ۲۵ ولی تعدادش خوبه مشکل دیگه ای نداره 

بله

عجیبه نمیدونم مطمئنی برا ازاد سازیه؟

یایه امپول هس  قبل از ازاد سازیه میزنن  اونیه که میدن تخمک تو اون سایز بمونه و آزاد نشه تا دو روز بعدش بعدش ازادسازی میزنن تا 48ساعت  بعدش

والله ما جوابو کتبی نگرفتیم دکتر گفت اکیه برایه میکرو اصلا نگفت که مورفوژی داره الانم بهش تاییدیه دا ...

تو گوگل بزن جوابدهی انلاین مرکز ناباروری ابن سینا 

بعد برو تو سایتش قسمت گرفتن جواب ازمایش بعد کد ملی همسرتو به لاتین وارد کن هر چی تا الان ازمایش داده تو ابن سینا برات میاره