2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست

[Qو.UچOTلE=271300719ل]وسو

بب

لام عزیزم چرا من میرم سوالی داری[/QUOTE]

سلام عزیزم پیش کدوم دکتر میریدمن قبلا پیش دکتر محمدزاده پانکچر شدم و انتقال دادم الان میخوام برای انتقال برم دکتراش عوض شدن نمیدونم کدوم دکتر خوبه

خدا جونم شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیش کدوم وکتر میرید شناختی از دکترا دارید کدوم دکتر خوبه؟

والله عزیزم من پیشه انصاری پور میگن درصد مثبتیش از همه بیشتره ولی من سه تا انتقال دوتا منفی یه مثبت که سقط شد پیشش داشتم ولی متخصص ژنتیک بهم گفت یا انصاری پور یا محمدزاده برو اینا خوبن بعدش یکیم اینجا با معترف دوقلو اورد به نظرم دکتر وسیلس همه چیز دست خداست

میشه یکم بهم توضیح بدین؟ که بعدش چیکار میکنن؟

برایه من اونطوری بود که ماه قبلش ال دی میده تخمداناتو خاموش میکنه سیکلو دردست بگیره بعد اول تاسوم میری استرادیولو برات شروع میکنه وبسته به زخامت رحمت روز ۱۳حالا چند روز این ور اون ور برات انتقال میده چند تا تخمکو جنین داشتی ؟

سلام عزیزم داروهاتو شروع نکردی من یه سری ازمایش دادم ۱۸۰۰خیلی زیاد بود فکر کنم کامل ایمنی انعقادیه ش ...

سلام عزیزم نه هنوز پریود نشدم ازمایش منم همینقدر شد یک شنبه هفته بعدم همسر من ازمایش داره منم خیلی استرس دارم ۷ ماهه داره تقویتی میخوره خدا کنه خوب شده باشه چرا یهو انقد ازمایش همسرت افت کرده ؟پارسال جحوری بود ازمایشش ؟

ال دی رو واقعا نمی دونم خودمم ب سرم زد ال دی بیشتر بخورم فعلا پریود نشدم تا مهمونام برن ولی گفتم نکنه بهم بریزه هورمونام دیگه منصرف شدم 

مرسی مهربونم میگم عدد بتای شما چند بود؟ من روز 13 انتقال 180 بود و 48 ساعت بعد 380 بود به نظرتون ا ...

تبریک میگم عزیزم .خیلی خوشحال شدم

انشالله که اینبار همه چی به خوبی پیش میره و سلامت در آغوش میگیریش 😍🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها معذرت میخوام من الان رفتم سرویس با این که شکمم خیلی سفت نبود اما مقعدم خون میچکید! الان چیکار کنم؟کسی تجربه داره؟چرا اینجوری شدم؟ممکنه بخاطر این که شیافا چربه و از واژن میریزه روی مقعد نرم شده باشه اون قسمت اینجوری شده باشه؟خطرناکه؟تو رو خدا راهنمایی کنید روز4 انتقال هستم

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹