2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
سلام من تازه اومدم تو این تاپیک روز هشتم انتقالمه و بی بی چک زدم منفی شد😭 به نظرتون منفیه؟ میتو ...

عزیزم خیلی زود بی بی زدی من روز 13 بتام 180 بود روز هشت خیلی خیلی کم بوده اصلا بی بی هم میزدم نشون نمیداد

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و اما کارهایی که من انجام دادم اینجا مینویسم شاید به کارتون بیاد  همون طور که میدونید پارسال ف ...

خداروشکر عزیزم😍 من پارسال اسکریت شات کارهای  انتقال قبلیتو داشتم ان شااالله این نینیتو صحیح و سالم بغل بگیری

سلام طوطیا خوبیییییی یادت اومد منو باردارییییی😍

اره عزیزم مگه میشه یادم نباشه کوچولوها خوبن ؟

اره منم خدا بهم لطف کرد و انتقالم مثبت شد دعا کن واسم اینبار همه چیز خوب پیش بره واسم

سلام بچه ها امروز رفتم آزمایش بتا بعد یک ساعت رفتم برا جوابش گفت ۹۰درصد منفیه ولی برا عددش باید صبر ...

من صبح ازمایش دادم عصر اماده بود 

کاش جای دیگه ازمایش بدی

خداروشکر عزیزم😍 من پارسال اسکریت شات کارهای  انتقال قبلیتو داشتم ان شااالله این نینیتو صحیح و ...

مرسی عزیزم 

انشاالله قسمت همه بچه های تاپیک 

التماس دعااا

به سلامتی عزیزم خیلی خوشحال شدم 😍😍😍

مرسی مهربونم

میگم عدد بتای شما چند بود؟

من روز 13 انتقال 180 بود و 48 ساعت بعد 380 بود به نظرتون اوکی هست ؟

باازم نیازه تکرار کنم؟

هیلا۱۴۰۱@ @هیلا1401  سلام عزیزم امشب به نیت شما ۷۰ حمد و دعای توسل خوندم و به امام زمان ه ...

وای مرسی عزیز دلم

امشب شب آرزوهاست

دعا میکنم همه بچه های این تاپیک به امید خدا باردار بشن و واژه مامان رو بزودی زود بشنویم 

الهی آمین

سلام خانوما.یه سوال دارم لطفا راهنمایی م کنید.من امروز پانکچر شدم .تعداد تخمک کم بود.تعیین جنسیت هم ...

کجا رفتید شما چند تا تخمک داشتید گاهی وقتا همش جنین میشه گاهیم نه بستگی به کیفیت داره

خداروشکر عزیزم😍 من پارسال اسکریت شات کارهای  انتقال قبلیتو داشتم ان شااالله این نینیتو صحیح و ...

سلام عزیزم داروهاتو شروع نکردی من یه سری ازمایش دادم ۱۸۰۰خیلی زیاد بود فکر کنم کامل ایمنی انعقادیه شوشو هم از داد مورفوژیش ۲بود و تحرک آصفر بی ۳۰سی ۳۰ ودی هم ۴۰خیلی ناراحتم دکتر گفت برایه ای وی اف خوبه دیگه توکل به خدا

منم میخوام چند تا ال دی بیشتر بخورم تا ازمایش هام اماده بشه این ماه وارد سیکل بشم به نظرت عیب نداره نمیخوام بیوفته بعد عید