2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
خوشبحالت من خیلی خوشحال و خجسته از روز دوم اومدم سرکار همش هم این طرف اونطرف باید برم

عزیزم شمام پله داره خونتون؟ نمیدونم برم بیرون یا نه

ولی حوصلم سر میره تو خونه

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشبحالت من خیلی خوشحال و خجسته از روز دوم اومدم سرکار همش هم این طرف اونطرف باید برم

منم توی خونه کار کردم غذا پختم؛ ظرف شستم ولی یواش و آهسته راه رفتم فقط بیرون نرفتم

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹

سلام بچه ها خوبین؟

امروز روز هشتم انتقالم هستش ،از صبح پهلوم تیر میکشه دردش خفیفه، به نظرتون خوبه؟؟

روز اول انتقال سردرد زیاد داشتم تا نصف شبش خوب شدم روز دوم اوکی بودم ،از روز سوم پایین کمرم درد خفیف پریود داشتم از پریشب زیر دلم سمت چپ درد خفیف داشتم از امروز هم پهلوم‌تیر میکشه 

مرسی عزیزم  همچنین انشاالله شما هم دردونت رو بسلامتی بغل بگیری

سلام طوطیا خوبیییییی

یادت اومد منو

باردارییییی😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام بچه ها خوبین؟ امروز روز هشتم انتقالم هستش ،از صبح پهلوم تیر میکشه دردش خفیفه، به نظرتون خوبه؟؟ ...

سلام عزیزم ان شاالله علامتای خوبیه،زیاد خودتو درگیر علائم نکن من خودم تا وقتی که حرکات جنینو حس کنم هیچ علامتی نداشتم ان شاالله مثبت میشی و به زودی مامان میشی

خدا جونم شکرت...
عزیزم شمام پله داره خونتون؟ نمیدونم برم بیرون یا نه ولی حوصلم سر میره تو خونه

خونه پله نداره ولی اداره داره و با اینکه پله آرومـمیرم زیر دلم بیشتر سفت میشه الکی هم خودمو میزنم به زانودرد یعنی نمیتونم تندتند برم

ببین من مجبور بودم رفتم شما یه چندروز تحمل کن حالا...انشالله نتیجه میگیری

سلام من تازه اومدم تو این تاپیک روز هشتم انتقالمه و بی بی چک زدم منفی شد😭 به نظرتون منفیه؟ میتو ...

عزیزم من هم روز هشتم هستم الان زوده نباید میزدی ،من هم نمیزنم تا برم آزمایش بدم،معلومه که باید امیدوار باشی عزیزم فقط صبر کن تا آزمایش بدی و جوابش رو بگیری❤