2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
سلام خانما امپول ازادی قبل پانکچر را یادتونه چه ساعتی زدین وعملتون چه ساعتی بود؟

۳۶ ساعت قبله معمولا. من ۴ صبح زدم. فرداش ۳ بعداز ظهر ب بعد عملم بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان روزا چقدر دیر میگذره من هنوز روز4 انتقال هستم بجز درد سمت راست رحمم هیچ علامتی ندارم

عزیزم منم روز پنج هستم با یه جنین بلاست کلا

هیچ علایمی هم ندارم

تازه دیروز عقلمو برای لحظاتی از دست دادم بیبی چک زدم منفی بود کلی حالم گرفته شد زیر دلم هم منقبض میشه اکثرا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سحر جونم خوبی؟ دخملی خوبه؟😍 عه واقعا؟ اوف چقد تحمل این روزا سخته😬. نه سیکل قبل انتقالم . گف ...

خبببب به سلامتی عزیز دلمممم، پس عید امسال سه چهار نفری هستین ان شاالله 😍😍😍🤲🤲🤲

ما هم خوبیم شکر خدا 🥰

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام خانوما.یه سوال دارم لطفا راهنمایی م کنید.من امروز پانکچر شدم .تعداد تخمک کم بود.تعیین جنسیت هم هستم .ایا کسی بوده که مثلا 6 تا تخمک ش همش جنین شده باشه یا همیشه تعداد جنین از تخمک کمتره؟؟؟خیلی ناراحتم  

سلام‌ دوستان‌من‌عضو‌جدیذ هستم در حال حاضر بهترین مرکز ivf تهران کجاهست دولتی و‌خصوصی فرقی برام‌ندار ...

سلام عزیزم.تعریف مام رو زیاد شنیدم اما بازم تحقیق کن.دکتر امیری هم نمی شناسم

ممنون ازتون مام‌کدوم پزشکش؟ واینکه امکان تعیین‌جنسیت‌دوقلو‌هست

دکتر نصر اگر اشتباه نکنم دکتر تمیزی ،دکتر علیرضایی همشون خوبن .تعیین جنسیت دو قلو هم که دست خداست .اونا دوتا انتقال میدن معمولا حالا چند تاش بگیره دست خداست