2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048212 بازدید | 684647 پست
دوستان ازمایش اسپرم مورفوژی نورمال زده دو غیر نرمال زده ۹۸ درصداین یعنی چی

پروانه جون از شوهر من ۳ درصد نرمال ۹۷ درصد ابنرمال 

ولی دکترم اصلا ایراد نگرفت چون تو میکرو اصلا مهم نیست از بین میلیون ها اسپرم فوقش ۱۰ تا ۱۵ سالم میخواند که قطعا بیشتر پیدا میشه حتی اگه ۱ درصد هم باشه کافیه 

نگران نباش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله صفره بی هم سی درصده برایه شما چنده؟اخه شوهرم هی میگه طبیعی باردار میشیم اینجور که پیداست فکر نکن ...

از شوهرم پیشرونده  ۲۲ درصد که رنج آزمایشگاه بیشتر از۳۲ زده و بدون حرکت ۱۸ درصد بقیه را هم ننوشته 

دکترم گفت تحرک کمه اسپیرژن نوشت گفتم ولمن و سلن پلاس میخوره گفت همونا خوبه لازم نیست اسپیروژن بگیری.

از شوهرم پیشرونده  ۲۲ درصد که رنج آزمایشگاه بیشتر از۳۲ زده و بدون حرکت ۱۸ درصد بقیه را هم ننوشت ...

نمیدونم چرا یه حسی از همون اولم بهم گفت شوهرم واریکوسل داره حالا ببینم راضی میشه بره سنو

آره تو مطب درد داشت برا من شاید اگه یه استامینوفن میخوردم بهتر بود  ولی میگن اون که با بیهوشی ه ...

ممنون عزیزم

فک کنم اون ک با بیهوشیه اثرش بیشتره بخاطر همین میگن دکترم برا همه مطب انجام میده پناه برخدا

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
نمیدونم چرا یه حسی از همون اولم بهم گفت شوهرم واریکوسل داره حالا ببینم راضی میشه بره سنو

من ازواریکوسل اصلا اطلاعات ندارم. 

نگران نباش انشالله چیزی نیست 

نگرانی بدون اسیدی می‌کنه و کیفیت تخمک پایین میاد 

مطمئنم باش هیچ مشکلی نیست

پروانه جون از شوهر من ۳ درصد نرمال ۹۷ درصد ابنرمال  ولی دکترم اصلا ایراد نگرفت چون تو میکرو اص ...

دقیقا من با نگرانی به دکتر اطرج گفتم شوهرم دو درصد نرمال گفت مورفولوژی یک هم باشه برای میکرو کافیه دیگه خیالم یکم راحت شد