2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
سلام عزیزم خوبی؟ من هم روز هفتم انتقالم هستش اینکه چی بخوریم چی نخوریم واقعا آدم رو گیج میکنه،توی نت ...

سلام من انتقالم 13دی بود من منفی بودم

انشاالله که به حق قران نتیجه مثبت بگیری 

من خودم الان دارم چک میکنم ببینم مثبت ها هم تغذیه اشون بامن یکی بوده یا فرق داشته

مورفوژیش چنده؟ اخه برایه من نرمال زده ۲ گفتن مورفوژیش دو سر در نمیارم 

منم قبل عمل واریکوسل گفتن نزدیک صفره گفتم مثلاچقد؟ گفتن یک 

بعد عمل از دکتر پرسیدم که خوبه گفت همونه شایدیکم بهتر 

پرسیدم چقد گفت ده درصد اسپرم سالم داره و باید بری واسه  میکرو  دیگه زیاد سر در نیاوردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم من هیچ پرهیز غذایی نداشتم فقط سعی کردم سالم خوری کنم همین  دکتر من گفت تا ۲۱ روز هیچ ...

باشه عزیزم پس دیگه اولا عذاب وجدان نداشته باشم بعدشم انشاالله انتقال بعد استرس غذا به خودم ندم 

ممنون خانمی

دکترم میگه برو الان nst بده بیمارستان ولی تا شب نمیتونم برم دلم داره میاد تو خلقم از نگرانی😥😥😥

نگران نباش عزیزم استرس برات بد همون تکوناشم خوبه که اینم بخاطر اینکه از این نگرانی در بیای میگیم انجام بده فرداتونستی برو اینقدم ب خودت فشار نیار

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
اخه مرفوژیش دو😔😔😔😔😔

پروانه جون، وقتی مورفو اسپرم خوب نباشه، اصلا نمیتونه به تخمک بچسبه و واردش بشه، یعنی در حقیقت باعث ناباروری یا دیرباروری میشه و ربطی به سقط نداره. معمولا از ۴ درصد به بالا میگن نرمال هست. واسه حرکت هم میگن مجموع A و B بالای ۳۵ درصد نرماله. بیشتر اسپرمهایی که حرکت سریع دارند کروموزم y رو دارند.

مرسی از دعای قشنگت عزیزم  لطف خدا  دوباره شامل حالم شد و ازمایش منم مثبت شد انشاالله به ح ...

مبارکت باشه عزیز دلم

چقدر برات خوشحال شدم

الهی سالم بغلش کنی 

الهی الهی قسمت  همه بشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
مورفوژیش چنده؟ اخه برایه من نرمال زده ۲ گفتن مورفوژیش دو سر در نمیارم 

پروانه جون، همسرم آزمایش اولش مورفو ۱ درصد بود، بعد سه ماه دارو، مورفو ۲ درصد بود و بعد یکسال با وجود کلی تقویتی هم که خورد تغییر نکرد، فکر کنم آخرین آزمایش ۲ یا ۳ درصد بود. حرکت  A و B بار اول کلا صفر بود و بارهای بعدی، Aصفر بود  و B بین ۲۰ و ۳۰ درصد بود. با همون خدا رو شکر طبیعی باردار شدم.

سلام عزیزم خوبی؟ من هم روز هفتم انتقالم هستش اینکه چی بخوریم چی نخوریم واقعا آدم رو گیج میکنه،توی نت ...

سلام عزیزم

خودت رو درگیر نت نکن

دچار استرس الکی میشی 

همه چیز بخور بجز قاعده اورها مثل دم کرده زعفران و گلاب و جعفری زیاد و ...

عادی باش

همه چیز بخور ولی متعادل و حواست باشه یبوست نشی

همین

برای یبوست ۲ قاشق روغن زیتون و ۳ تا دونه انجیر خیس خورده ناشتا خوبه

از به بصورت نیم پز یا مربا استفاده کن

روزی نیم قاچ یا یک چهارم قاچ 

به خام خوب نیست

آب زیاد بخور

ان شاء الله مثبت میشی و با همین نی نی ها مامان میشی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
باشه عزیزم پس دیگه اولا عذاب وجدان نداشته باشم بعدشم انشاالله انتقال بعد استرس غذا به خودم  ندم ...

نه به نظر منم منطقی بود حرف دکترم چون تو بارداری طبیعی مادر که نمیدونه کی لقاح انجام میشه کی لانه گزینیه تازه ی هفته که پری عقب میوفته تازه متوجه میشن باردارن همه چی هم میخورن و همه کار میکنن

سلام عزیزم خودت رو درگیر نت نکن دچار استرس الکی میشی  همه چیز بخور بجز قاعده اورها مثل دم کر ...

مرسی مهتاب جان خیالم رو راحت کردی دلم قارچ میخواست نمیخوردم😋😋

مربا به خونگی میخورم ،مرسی از توضیحاتت عزیزم❤❤❤