2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048170 بازدید | 684647 پست
پروانه جون برا همسر منم تقریبا همینوجوری بود ای صفر بود بی ۱۰ سی ۵۰ و دی ۴۰. مال شما بهترم هس چون بی ...

به نظرت این میتونه دلیل بر باردار نشدن طبیعی بشه شوهرم الان ۵۰ روزه تقویتیم میخوره اخه شنیدم میگن مورفوژی باعث سقطم میشه 😔😔

مرسی از دعای قشنگت عزیزم  لطف خدا  دوباره شامل حالم شد و ازمایش منم مثبت شد انشاالله به ح ...

واااااااااای خدایااااا شکرت😍😍😍😍😁🤩💋🤩🤩💋💋 چقدددد خوشحالم الهی هزاران بار شکر. تبریک میگم عزیزم. ان شاالله ب سلامتی تا اخر🤩🤩

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه  میخوای طبیعی اقدام کنی ؟ واسه میکرو عالیه طبیعی هم وقتی دوبار باردار شدی حتما بازم میشی ن ...

نه کنجکاوم بدونم اخه شوهرم میگه طبیعی میشیم اخه اون برایه ۷سال پیش بوده این مشکل جدیدا پیش اومده ؟ 

به نظرت مورفوژی و واریکوسل ارتباط دارن باهم 

ما یه مشکل دیگم ۵ساله داریم ببخشید واضح میگم مشکل نغوز داریم فقط با قرصه رابطمون

به نظرت این میتونه دلیل بر باردار نشدن طبیعی بشه شوهرم الان ۵۰ روزه تقویتیم میخوره اخه شنیدم میگن مو ...

نمیدونم متاسفانه اطلاعات زیادی درین مورد ندارم😰

ان شاالله خیره. استرس الان فقط خودتو نابود می کنه. ان شاالله با دارو اینا تقویت میشن و بهترین نتیجه رو میگیرین.

من دوستمو گفتم ک دکتر ناامید شون کرده بود ولی خدا داد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزم انشاالله اینبار تا اخر همه چیز خوب پیش بره واسم  انشاالله شما هم به زودی صاحب پسر ن ...

تبریک میگم عزیزم 😍😍 خدا رو شکر برای این هدیه زیبا  ایشالله سلامت بغل بگیریش 🌹😍

نه کنجکاوم بدونم اخه شوهرم میگه طبیعی میشیم اخه اون برایه ۷سال پیش بوده این مشکل جدیدا پیش اومده ؟&n ...

پروانه اگه توی نعوظ مشکل داره و‌آزمایش اسپرم هم ضعیف هست به احتمال قوی واریکوسل داره ‌و‌ واریکوسلش هم‌پیشرفته است

اگه دکت ‌مردان معاینه‌کنه‌میفهمه که واریکوسل داره یا نه 

اگرم معاینه نکرده میتونید برید سونو ‌کنید ،با سونو‌قشنگ معلوم‌ میشه واریکوسل داره یا نه و در چه حدیه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
پروانه اگه توی نعوظ مشکل داره و‌آزمایش اسپرم هم ضعیف هست به احتمال قوی واریکوسل داره ‌و‌ واریکوسلش ه ...

وایی عزیزم ممنونم از پاسخت هر چی هست فقط بفهمم چیه اره نغوز مورفوژی دو حرکت آصفربی۳۰ولی معاینه نکرده نمیدونم دکتر معاینه کنه یانه دکتر مردان ابن سینا هیچی بهش نگفته حالا گفتم مام بره از بده ببینم اونجا چیه چون داداشم تو ابن سینا مشکل نداشت تو مام افتضاح بود دکتر گفت به درد میکرو هم نمیخوره

نه کنجکاوم بدونم اخه شوهرم میگه طبیعی میشیم اخه اون برایه ۷سال پیش بوده این مشکل جدیدا پیش اومده ؟&n ...

بله پروانه مورفولوژی ،حرکت ،تعداد ،همشون به واریکوسل ربط دارن و وقتی واریکوسل پیدا میشه اولین چیز مورفو بعدشم حرکت هست که پایین میاد بعدم تعداد

بله پروانه مورفولوژی ،حرکت ،تعداد ،همشون به واریکوسل ربط دارن و وقتی واریکوسل پیدا میشه اولین چیز مو ...

خدا خیرت بده چون واقعا اولین باره به این مشکل خوردم الان این حرکاتشم غیر نرماله ؟ نرمالش باید چند باشه؟ تعدادش خوبه

بهارک جان سلام ببخش من یسوال دیگه دارم ازت شما بعد انتقال از ادویه و پیاز هم پرهیز کردید اخه من دو س ...

سلام عزیزم خوبی؟ من هم روز هفتم انتقالم هستش اینکه چی بخوریم چی نخوریم واقعا آدم رو گیج میکنه،توی نت یه چیزی رو زده بخورید یه جا زده نخورید ،پیاز رو من هم امروز متوجه شدم که نباید بخوریم ،الان‌من نمیدونم گوجه و قارچ خوبه بخورم یا نه؟ از مشاور کلینیک پرسیده بودم چیا بخورم گفت هر چیزی میخوری بخور فقط یبوست نشی.

خدا خیرت بده چون واقعا اولین باره به این مشکل خوردم الان این حرکاتشم غیر نرماله ؟ نرمالش باید چند با ...

نرمالش باید نگا کنی ببینی رنج آزمایشگاه چقدره ،چون رنج آزمایشگاهه با هم فرق میکنه 

بچه ها کسی بوده تو سیکل هم استرادیول داشته باشه هم دوفاستون؟ میخوام بدونم چند روز بعد قطع کردنش پریود میاد؟

من هر دو رو جدا جدا داشتم. استرادیول ک تاثیری نداشت و سر موعدم پریود شدم تو دوفاستون هم دو روز بعد قطع کردنش پریود شدم. ولی الان که دو تاشو با هم داشتم  هم سه روز گذشته از قطعش و هم از موعد پریود گذشته ولی هنوز نشده. برام تعجب اوره گفتم بپرسم ببینم کسی سابقه شو داشته؟

عزیزم شما میدونی مورفوژی دو یعنی چی من طبیعی باردار میشم یا نه احتمالش کمه کسی جوابمو نداد منم پراز ...

من شوهرم ده درصد اسپرمش نرماله  تقریبا9ساله منتظریم طبیعی باردارنشدم این انتقالمم میکرو بود که اونم نگرفت دیگه کار خدا جداس  برای ما که نشد برای خیلی هاهم شده ولی من دیگه 34سالمه بیشتر از این جایز نبود منتظر بشیم

بهارک جان سلام ببخش من یسوال دیگه دارم ازت شما بعد انتقال از ادویه و پیاز هم پرهیز کردید اخه من دو س ...

نه عزیزم من هیچ پرهیز غذایی نداشتم فقط سعی کردم سالم خوری کنم همین 

دکتر من گفت تا ۲۱ روز هیچ غذایی چه مفید و چه مضر روی جنین و لانه گزینی اثر نداره من حتی  ی روز هوس کردم یادمه پیتزای بیرون خوردم با کلی سس سیر🤪🤪🤪