2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کسی میدونه تحرک ای صفره بی ۳۰وسی۳۰ودی۴۰وایی دارم دیونه میشم اخه این چیبود 

پروانه جان من فقط میدونم AوB اسپرمهای پیشرونده هستن که A سریع و B آهسته است و فقط همینا بدرد باردارشدن میخورن نرمالش فکر کنم 60 هست و فکر کنم بیشتر اسپرم های پسر A باشن....

ازمایش روز پانکچر شوهر من خیلی بد بود آ صفر و بی بیست و پنج بود به همین خاطر از هفت جنین فقط یکی پسر بود دو تا آنرمال بود و چهارتا دختر

جالبه آنرمالها نوشته بود گرید آ و 5روزه اما بعد pgd مشخص شده بود آنرمالن

پروانه جان من فقط میدونم AوB اسپرمهای پیشرونده هستن که A سریع و B آهسته است و فقط همینا بدرد باردارش ...

خاک تو سر دکتر مرانش کنن من با اینکه دکتری نخوندم دیدم مشکل داره هییچیییی نگفت نامه بهش داده نمیدونم چرا حسم میگه واریکوسل داره چون داداشمم همین مشکلو داشت واریکوسل داشت

@گیسوگلابتونم     @طوطططیا     @داداشمممم     @پروانه21 &nbs ...

مرسی از دعای قشنگت عزیزم 

لطف خدا  دوباره شامل حالم شد و ازمایش منم مثبت شد انشاالله به حق فاطمه زهرا دامن تک تک منتظرا سبز بشه

التماس دعااا دارم از تک تکتون 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نه عزیزم دکتر من گفت از هفته ۳۱-۳۲ به بعد چون جنین بزرگ میشه و جاش تنگ میشه تکوناش کمتر میشه

بهارک جان سلام ببخش من یسوال دیگه دارم ازت شما بعد انتقال از ادویه و پیاز هم پرهیز کردید اخه من دو سه بار پیاز خوردم و چند روز اول هم تهران موندم همش غذای بیرون میخوردم دیگه ادویه اش زیاد نبود  ولی تا اندازه ای داشت 

اومدم خونه خودمون هم چند بار آبگوشت بره گذاشتم اونم پیاز زیاد میریختم

وایی عزیزم خدارو شکر جای خالی نینیت برات پرشد انشالله این بار صحیحو سالم بغلش بگیری 

مرسی عزیزم انشاالله اینبار تا اخر همه چیز خوب پیش بره واسم 

انشاالله شما هم به زودی صاحب پسر ناز بشی 

مرسی عزیزم انشاالله اینبار تا اخر همه چیز خوب پیش بره واسم  انشاالله شما هم به زودی صاحب پسر ن ...

حالم خیلی گرفتس امروز جواب از شوهرمو گرفتم مورفوژیش ۲تحرک آصفره بی ۳۰ درصده نمیدونم این خوبه یا بد 

به نظرت با این شرایط طبیعی باردار میشم اخه شنیدم میگن برایه میکرو خوبه ولی طبیعی نه

دوستان کسی میدونه تحرک ای صفره بی ۳۰وسی۳۰ودی۴۰وایی دارم دیونه میشم اخه این چیبود  

پروانه جون برا همسر منم تقریبا همین جوری بود ای صفر بود بی ۱۰ سی ۵۰ و دی ۴۰. مال شما بهترم هس چون بی بهترراز سیه.

نگران نباش ان شاالله بهترین جنین ها برات تشکیل میشه. خیلی تحرک و... تو ای وی اف شرط نیس چون کار حرکتو اونا انجام میدن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
حالم خیلی گرفتس امروز جواب از شوهرمو گرفتم مورفوژیش ۲تحرک آصفره بی ۳۰ درصده نمیدونم این خوبه یا بد&n ...

مگه  میخوای طبیعی اقدام کنی ؟

واسه میکرو عالیه طبیعی هم وقتی دوبار باردار شدی حتما بازم میشی نگران نباش