2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048202 بازدید | 684647 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم کسی اطلاعات داره کمکم کنه ممنون❤🙏🙏

سلام عزیزم نگرانیتو بزار کنار برا اینکه خیالت راحت بشه برو ی چک بکن بیمارستان اینجور مطمئن تره.هرجی بگیم حدس و گمانه.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
سلام خانمها من از دیروز بچه ام خیلی خیلی کم تکون میخوره در حد یه ضریه یا تکون ریز هفته 32 خطرناکه بن ...

عزیزم طبیعیه دیگه داره بزرگ میشه ، بیشترین رشدش را دز همین ماه آخر داره، کم کم تکون‌هاش میشه روزی یکی دوبار ، نگران نباش حواست باشه چه تایمی در روز تکون میخوره ، همون تایم هر روز چیز شیرین بخور و دراز بکش و منتظر تکونش باش وقتی تکون خورد دیگه فکرتو رها کن تا فرداش❤️❤️❤️

سلام عزیزم نگرانیتو بزار کنار برا اینکه خیالت راحت بشه برو ی چک بکن بیمارستان اینجور مطمئن تره.هرجی ...

دکترم میگه برو الان nst بده بیمارستان ولی تا شب نمیتونم برم دلم داره میاد تو خلقم از نگرانی😥😥😥

نه عزیزم دکتر من گفت از هفته ۳۱-۳۲ به بعد چون جنین بزرگ میشه و جاش تنگ میشه تکوناش کمتر میشه

بهارک جان یعنی میگی نرم nst امشب ? تکون میخوره ولی خیلی ضعیف در حد ضربان یا ضربه کوچیک

عزیزم سیکل نچرال برات شروع کرده لتروزل میخوری سونو میشی فولیکول بالغ که داشتی امپول hcg میزنن ازاد ب ...

عه عزیزم 😍😍😍😍خدا کنه برام خوب باشه😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ماهیا جان من مطمئنم بزودی شما هم خبر خوش میدی مطمئنم، الان قرصای همسرم جلومه فرتیل اید روزی دو تا ، ...

ممنون قشنگم والا منم شوهرم هیوقت از این چیزا استفاده نکرده به شوخی میگه بزار استفاده کنم شاید درست شد، والا هرچی خدا بخواد ولی مورفولوژی صفر هست و اسپرمش داغون 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

بچه ها سلام دوباره من اومدم با دغدغه هام بچه ها من این ماه نمیتونم پانکچر بشم میمونه برا ماه بعد ماه بعد ب احتمال زیاد اخرای برج 12پریود میشم که همه مراکز تعطیله بنظرتون قرص ال دی بخورم که زودتر پریود بشم 🤢برم تو سیکل میکرو 

اخه نمیخوام تا برج 1صبر کنم 

فقط بگید بخورم یا نه 🙃🙃

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️