2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048323 بازدید | 684650 پست
بچه ها من دیروز روز دومم بود رفتم تو سیکل انتقال فقط بهم لترزول داده استرادیول بهم نداد

نیاز جون من فکر میکنم استرادیول خیلی تاثیر داشت رو من، هم منو تنظیم کرد هم برای لانه گزینی چون اصلا هیچ اکی هم حس نکردم رحم ضخیم شد قشنگ ، حتما رحم شما ضخامتش خوبه ایشالله و نیاز ندیده ، روش هر دکتر با دیگری هم فرق داره مثلا من اول قرارربود با یه دکتر دیگه برم تو سیکل ، فقط بمن واریوپپتیل داد و سینال و .. که من دکترم را عوض کردم ، حالا شما میتونی قبل انتقال از دکتر بخوای استرادیول بده 

دوستای خوبم میشه لطف راهنماییم کنین

من 15دی ماه پانکچر شدم، 20 دی ماه پریود...

امروز دوباره پریود شدم

به نظرتون این طبیعیه؟؟؟

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ممنون آهسته جون ❤️❤️❤️❤️الهی که به همه خواسته هات برسییییییی

مبارکه عزیزم انشالله به سلامتی این 9ماه رو بگذرونی واقعا سجده شکر داره برای این معجزه قشنگ نوش جونت عزیزم 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
نیاز جون من فکر میکنم استرادیول خیلی تاثیر داشت رو من، هم منو تنظیم کرد هم برای لانه گزینی چون اصلا ...

مبارک باشه عزیزدلم!من سیکل اولم منفی شد استرادیول داشتم ولی ایندفعه گفت نیاز نیس سیکلت طبیعی هست 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خداروشکر هزاران بار، واقعا آدم جون میگیره وقتی معجزه میبینه عزیزدلم برا منم دعا کن لایق مجزه ی خدا ب ...

ماهیا جان من مطمئنم بزودی شما هم خبر خوش میدی مطمئنم، الان قرصای همسرم جلومه فرتیل اید روزی دو تا ، ولمن روزی یدونه، ویتامین ای ، از مرداد خورد خیلی تاثیر داشت از ۵میلیون رسید به ۱۵ میلیون ، ولی ‌اصلا هرگز سیگار نمیکشه قلیون نمیکشه مشروبم نمیخوره دوساله ، بخدا میشه مطمئن باشه ،توکلت به خدا باشه❤️❤️❤️❤️❤️

آره فکر کنم برای قرص ال دی و  استرادیوله چون منم هیچوقت اینجوری نبودم همون ماه اینطوری شدم  ...

خدا خیرت بده دختر انشالله حاجت روا بشی 

نمیدونی چقد استرس داشتم فکرمیکردم من فقط اینطوری شدم هی به دکترم هم میگفتم هیچی نمیگفت دارو شروع کرد

ماهیا جان من مطمئنم بزودی شما هم خبر خوش میدی مطمئنم، الان قرصای همسرم جلومه فرتیل اید روزی دو تا ، ...

عزیزم شما بسلامتی طبیعی باردار شدی

دیگه‌نمیخواد مثل آی وی اف داروها وامپولارو‌استفاده‌کنی؟؟منظورم آمپول و شیاف پروژسترون بزنی؟

مبارک باشه عزیزدلم!من سیکل اولم منفی شد استرادیول داشتم ولی ایندفعه گفت نیاز نیس سیکلت طبیعی هست&nbs ...

عزیزم سیکل نچرال برات شروع کرده لتروزل میخوری سونو میشی فولیکول بالغ که داشتی امپول hcg میزنن ازاد بشه از همون روز هم پروژسترون شروع میکنن بعد انتقال میدن😍😍

بچه ها فقط میتونم بهتون بگم معجزه شد ، فقط همینو میتونم بگم ، باورم نمیشه ، یکساعته فقط نشستم دارم گ ...

عزیزم با خوندن این پستتون فقط اشک ریختم چقدر شیرین چقدر حس خوب این طعم خوب مادرشدن گوارای وجود نازنینت

الهی سال دیگه سرموقع بغلش کنی و لذتش ببری 

انشاالله همه بچه هاوماهایی که چشم انتظاریم لایق چنین معجزه‌ای بشیم بازم تبریک میگم❤️🌹

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
عزیزم شما بسلامتی طبیعی باردار شدی دیگه‌نمیخواد مثل آی وی اف داروها وامپولارو‌استفاده‌کنی؟؟من ...

ممنونم عزیزم❤️❤️❤️ ایشالله شنبه یه آز بتای دیگه هم میدم و میرم دکتر که ببینم ویتامین دی و اسیدفولیک را ادامه بدم یانه ، درمورد شیاف پروژسترون فکر نکنم ، تو بارداری قبلیم هم که طبیعی بود یادمه هفته هشتم یا نهم لک دیدم که تا دوماه شیاف داد هر شب و بعد قطع کرد و من تا هفته ۳۸بارداریم فقط قرص آهن و مولتی ویتامین پرگنازین و کلسیم یونی بن میخوردم و از هفته ۳۰به بعد شبی یک لیوان لیدی میل واسه وزن گیری بچه که خیلی مفید بود و وزن بچه ۳۵۰۰ بود . 

ایشالله که عزیزم شما به همه خواسته هاتون برسید و بارداری آروم و عالی ای داشته باشید❤️❤️❤️❤️❤️