2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
دکتر بهت گفته که چند درصد ivf برات جواب میده ؟ ( با توجه به ذخیرت)

نه عزیزم چیزی نگفته.

مرکز قبلی ک بعد دو پانکچر و دو انتقال منفی گفتن تخمک اهدایی بگیرم. مرکز جدید ولی چیزی نگفتن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم جواب دادی.منم دو بار پانکچر شدم

ان شاالله خییلی زود خبر خوش بدی عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها فقط میتونم بهتون بگم معجزه شد ، فقط همینو میتونم بگم ، باورم نمیشه ، یکساعته فقط نشستم دارم گ ...

وای خدا🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 چقد امید تو دلم زنده شد😭😭😭😭😭😭 خدارو شکر مبارک باشه عزیزدلم 😍😍😍😍😍 فقط باید خدا بخواد همه چیز الکیه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
الهی که این لحظه بزودی زود ، زودتر از انتظارتون نصببتون بشه❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ، باورم نمیشه اصلااااااا ...

مشکلتون چی بود؟الهی به سلامت بغلش کنی خیلی خوشحال شدم😍😍😍😍

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
مشکلتون چی بود؟الهی به سلامت بغلش کنی خیلی خوشحال شدم😍😍😍😍

ممنونم ماهیا جان🙏❤️ بعد از ۳ ماه اقدام دیدم باردار نمیشم، تعداد اسپرم همسرم در عرض یکسال افت کرد به ۵ میلیون 

و دکترم گفت فقط باید میکرو کنی 

ذخیره تخمدان آز دادم بود ۱۸صدم😳 

و کفت طبیعی می تونی ولی بخاطر تعداد اسپرم نمیشه پس فقط یکبار میکرو میکنم باتوجه به اینکه ۳۸سالمه ، و بعد تخمک اهدایی 

چند روز پیش هم همسرم آز داد تعداد اسپرم شده بود ۱۵میلیون که قطعا بخاطر ۶ماه ولمن و ویتامین ای و بویژه در یکماه گذشته هر روز دوتا فرتیل اید و منم روزی دوتا اوابوست و ویتامین دی و فولیک اسید۱ 

که در کمال ناباوری قبل از رفتن تو سیکل پانکچر دیروز برای راضی کردن مادرم اینا بی بی زدم دو خط هاله کمرنگ داشت و صبح آز دادم و فهمیدم واقعا اگر خدا بخواد هر غیرممکن ممکن میشه 

بچه ها ممنون از همگی شما 🙏🙏🙏🙏🙏 ببخشید که تک تک جواب نمیدم رزجان باران جان آلائه جان ژیان جان&nb ...

تبریک میگم عزیزم..خوب مراقب هدیه ات باش.🤩😘💝

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
ممنونم ماهیا جان🙏❤️ بعد از ۳ ماه اقدام دیدم باردار نمیشم، تعداد اسپرم همسرم در عرض یکسال افت کرد به ...

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ﴿۸۲﴾
چون به چيزى اراده فرمايد كارش اين بس كه مى‏ گويد باش پس [بى ‏درنگ] موجود مى ‏شود 
خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝