2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها فقط میتونم بهتون بگم معجزه شد ، فقط همینو میتونم بگم ، باورم نمیشه ، یکساعته فقط نشستم دارم گ ...

وای مبارکههههههههه😍😍😍😍😍

مارو یادت نره دعا کنی

خدا برات نگه داره و صحیح و سلامت به آغوش بگیریش🥰🥰🥰🥰

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

ممنون عزیزم .بعد طبیعی باردارشدید؟؟مشکل نازاییتون فقط مورفوبود؟؟

نه عزیزم. بعدش دو بار پانکچر کردم و الان منتظرم سیکل انتقالم شروع بشه.

نه کلا هم مورفو هم تحرک اسپرمش خیلی کم بود . منم ذخیره تخمدانم کم شده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها ممنون از همگی شما 🙏🙏🙏🙏🙏 ببخشید که تک تک جواب نمیدم رزجان باران جان آلائه جان ژیان جان&nb ...

عززززززیزم مبارکت باشه،😘😘دیدی گفتیم معجزه خدا شامل حالت شد،التماس دعا🌷🤲

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
عزیزم ذخیرت چنده ؟  می تونم بدونم دکترت کیه ؟

واقعیتش نمیدونم۳-۴ سال پیش ازمایش ذخیره تخمدان داده بودم ازون ببعد ۳ بار پانکچر کردم دکتر همیشه میگه خیلی پایینه دخیره ام ولی نمیدونم چنده الان.

من تبریزم عزیزم دکترم رباب سیدحسینه 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها فقط میتونم بهتون بگم معجزه شد ، فقط همینو میتونم بگم ، باورم نمیشه ، یکساعته فقط نشستم دارم گ ...

واااای خداااااا شکرت 

اشکام سرازیر شد دختر 

تبریک میگم عزیزم .انشالله که به سلامتی در آغوشش بگیری نازدخت جان 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...