2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048364 بازدید | 684651 پست
الهی که این لحظه بزودی زود ، زودتر از انتظارتون نصببتون بشه❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ، باورم نمیشه اصلااااااا ...

الهیییی شکر عزیزم. نمیدونی چقد خوشحال شدم 😍😍 ان شاالله ب سلامتی تا اخر ❤️ الهی همش پر از خبرای خوب اینجوری باشه اینجا🤩🤩🤩

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها فقط میتونم بهتون بگم معجزه شد ، فقط همینو میتونم بگم ، باورم نمیشه ، یکساعته فقط نشستم دارم گ ...

چقدر خوشحال شدم براتون واقعا از صمیم قلب  مبارکتون باشه این معجزه 🥰🥰 ان شاالله به سلامتی طی کنین دوران بارداری روو 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ببخشید تا غروب میام و همه چیزو توضیح میدم الان خواهرام دارن میان اینجا ، فقط دارم گریه میکنم ع ...

دقیقاا دوست منم همین جوری شد البته اونارو دکترا کلا ناامید کرده بودم هم خودشو و هم همسرشو . با کلی ناامیدی قرار بود وارد سیکل بشن ک خدا معجزشو بهشون داد. دختر خوشگلش چند روز دیگه ۱ سالش میشه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

نازدخت جان خیلی خوشحال شدم بهترین وقت ممکن خدا دستت رو گرفت چقدر قشنگ میشه معجزه خدا رو تو بارداریت حس کرد 😍انشالله سالم بغل کنی عروس یا دامادش کنی😍🙏🏻التماس دعای فراوان 

الهی که این لحظه بزودی زود ، زودتر از انتظارتون نصببتون بشه❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ، باورم نمیشه اصلااااااا ...

خدا رو شکر نازدخت جون ، واقعا سورپرایزمون کردی عزیزم 

خیلی خیلی خیلی برات خوشحال شدم ،انشالله به سلامتی گلم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

وای وای امان از جوجه های معجزه که انگشت به دهن میزارن همه رو قربونشون برم 😍😍

دیگه حمام لازم نبود میرفتی دستشویی میزدی.من ازاینکارازیادکردم امپول ازادسازیم سری قبل مهمون اومد نمی ...

اخه گفتم شاید فضای دسشویی بهداشتی نباشه امپولشم اماده نبوو باید اماده میکردم 

همینه ، بخدا قسم فقط و فقط معجزست ، همسرم فقط نشسته گریه میکنه ، تمام صورتش قرمزه البته منم بدترم ول ...

این پیامت اشکمو در آورد😭😭😭 ان شاالله اگه ازین ببعد اشکی هم باشه فقط از ذوق و شادی باشه براتون😍

سلام خانمها ببخشید اونایی که شوهرشون مورفلوژی پایین داشتن دارو استفاده کردن نتیجه گرفتید ؟وچه داروها ...

اره عزیزم همسر من مورفولوژیش از ۲ رسید ب ۵.

ویتامین ای و سلنیوم و یک لیوان (نصف عرق کاسنی+نصف عرق شاهتره+ یک ق مرباخوری تخم قدامه ) اینارو دکتر طب سنتی داده بود 

+ ال کارنتین، فرتومن، ویتامین دی، اسپریژن ... اینارو یادمه میخورد تقریبا ۲-۳ ماه

وای خواهری فکر کن فردا برم قیافه دکتر ظهیری دیدنیه از تعجب، فکر کن چهارشنبه بمن گفت برو تخمک اهدایی ...

پیش کدوم دکتر می خوای بری؟

نازدخت جان

تالشی وجانان شما که رشتید دکتر آرزو ترابی می شناسید؟

شادی صدام کنید

بچه ها ممنون از همگی شما 🙏🙏🙏🙏🙏 ببخشید که تک تک جواب نمیدم رزجان باران جان آلائه جان ژیان جان پری جان و همه و همه 

واقعا ازتون ممنونم ، از ته قلب ناچیزم برای همگی شما دعا میکنم خدا شاهده که وسط اشک‌هام دعاتون میکنم ، از نیروی مثبتتون و قوت قلبهاتون و اطلاعاتتون خیلی استفاده کردم دوستای گلم، الهی که همگی بزودی خبر خوش بدید، همگی دلتون شاد باشه و همیشه بخندین 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

واقعا هیچی نمیتونم بگم خودمم هنوز هضمش نکردم ، کمی میخندم وسطش گریه میکنم ، یوقت خوشحالم یوقت یاد بچم میفتم و گریه میکنم ، و از وقتی جواب رو گرفتم بطرز خنده داری علائم بارداری گرفتم😁 

برام دعا کنید با دل پاکتون که انشالله همه مراحل را به خوبی پشت سر بزارم مثل آز بتای بعدی و صدای قلب و … 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏