2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
عزیزجان همینجامعجزه کم نداشتیم ک بی بی روانداختی یاداری؟یکیش ک خط خودشه قرمزمیفته اون یکی هاله داره ...

وای خواهری فکر کن فردا برم قیافه دکتر ظهیری دیدنیه از تعجب، فکر کن چهارشنبه بمن گفت برو تخمک اهدایی بگیر، هنوز باورم نمیشه بخدا🥹🥹 

البته دیگه ظهیری نمیرم 

همینه ، بخدا قسم فقط و فقط معجزست ، همسرم فقط نشسته گریه میکنه ، تمام صورتش قرمزه البته منم بدترم ول ...

سلام اینجا چه خبره نازدخت بارداری؟

امروز کار داشتم تازه اومدم سر بزنم 

تو رو خدا جواب بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها فقط میتونم بهتون بگم معجزه شد ، فقط همینو میتونم بگم ، باورم نمیشه ، یکساعته فقط نشستم دارم گ ...

وااای نمیدونی وقتی پیامتو خوندم همینطور اشکام داره میریزه مبارکت باشه عزیزم التماس دعا عزیزدلم

بله عزیزم  حتی تو بارداری قبلی با کلومیفن یه تخمک داشتم، از همین تعجب میکنم من حتی کلومیفن هم ن ...

عزیزم من گفتم توی داروها فقط اوابوست واقعا تخمدان را تقویت و تخمک را با کیفیت می‌کنه 

تبریک میگم خدا را هزار هزار مرتبه شکر 

منویادته هی میگفتم استرادیول خوردی پریود نشدی ،😅😅😅

سلام خانمها ببخشید اونایی که شوهرشون مورفلوژی پایین داشتن دارو استفاده کردن نتیجه گرفتید ؟وچه داروهای خوردن؟؟من ده سال ازدواج کردم بچه دار نمیشم سه بارم ای وی اف کردم .مورفلوژی شوهرم دو هست .راه حلی اگه دارید تورو خدا بگید

سلام خانمها ببخشید اونایی که شوهرشون مورفلوژی پایین داشتن دارو استفاده کردن نتیجه گرفتید ؟وچه داروها ...

برای همسر من مورفولوژی اسپرم خیلی با تقویتی تغییری نکرد. یعنی قبل  ویتامین ها مورفو ۱ بود بعد ویتامین ها ۲ و ۳.

من قرار بودم پانکچر را شروع کنم گفت از روز بیست و یکم پریودی روزی دوتا استرادیول دو‌میل بخور. 

دوستم مشکل باروری نداشت همینطور فیلم بارداری یک‌دوره اوابوست خورد و دوقلو باردار شد.

من وقتی میخورم قشنگ ترشحات تخمکگذاریم زیاد میشه

بچه ها فقط میتونم بهتون بگم معجزه شد ، فقط همینو میتونم بگم ، باورم نمیشه ، یکساعته فقط نشستم دارم گ ...

وااااای الهی شکر😍😍😍😍😍تبریک میگم عزیزم🤩🤩🤩 چقد خوشحال شدم خدایا شکرت ب خاطر رحمت بی انتهات😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱