2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048364 بازدید | 684651 پست
بچه ها از همه شما ممنونم ، قربونتون بشم که اینقدر مهربونید ، ببخشید تک به تک جواب نمیدم 🙏🙏🙏 از ه ...

عزیزم مبارکت باشه خداروشکر که لطف خداشامل حالت شد🥰🥰🤩🤩🤩

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ببخشیدمیشه بگی دخترت چی شد؟ من یه سقط داشتم گاهی میگم نکنه خداخواست فقط همون یه بچه رابهم بده😔

نه عزیزم خدا بزرگ‌تر ازینهاست الهی که بزودی بما خبر خوش بدی ، دختر من با مشکل ریه و مشکلات دیگه بدنیا اومد و در دوماهگی از دستش دادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله من لباساشو هنوز از کشو ور نداشتم😭😭😭😭😭😭

پروانه جون دل کندن سخته من همه لباسهاش و وسایلاشو دادم به کسی که نیاز داشت وسایلای تا یکسالگیش را خریده بودم همه را دادم ، کم کم بهتر شدم گرچه هرگز فراموش نمیشه ، ولی همه را بده بره عزیزدلم 

چه نور امیدی تو قلبمون روشن میشه وقتی میبینیم خدا اینطور غافلگیر می‌کنه🥺🥺

همینه ، بخدا قسم فقط و فقط معجزست ، همسرم فقط نشسته گریه میکنه ، تمام صورتش قرمزه البته منم بدترم ولی فکر نمیکردم اینقدر بچه بخواد ، الهی که شما از معجزه ات بگی عزیزدلم

یچیزایی یادمه اخه جنین کم بوده گفت شاید مثل ماهامشکل داری. شمامگه نبودی با انتقال باردارشدی؟

بله خواهر قلب کوچیکشم تشکیل شدد ولی رشدش متوقف شد مجبور به کورتاژ شدم اگه الان میموند ۸ماه بود🥺🥺🥺🥺

من مطمعن بودم بارداری تو چند تا گروه دیدم بعد استرادیول باردار شدن فرتیل اید عالیه خیلی تاثیر داره م ...

آره بمن گفته بودی من خندیدم و گفتم مگه حضرت مریمم😁 ممنون عزیزدلم، الهی که به همه خواسته هات برسی❤️❤️❤️❤️

پروانه جون دل کندن سخته من همه لباسهاش و وسایلاشو دادم به کسی که نیاز داشت وسایلای تا یکسالگیش را خر ...

عزیزم من دوست  دارم نگهش دارم میدونم روزی تن نینیم میکنم بهش نگاه میکنم انگار امیدوار میشم شاید اگه خدا بخواد سال بعد 

عزیزم من دوست  دارم نگهش دارم میدونم روزی تن نینیم میکنم بهش نگاه میکنم انگار امیدوار میشم شاید ...

بله ببخشید من فکر کردم بدنیا اومد ، گرچه فرقی هم نمیکنه . الهی که خدا دوبرابر بجاش بهت بده یه دوقلوی شیطون که دلت آروم بگیره عزیزم، میفهممت کاملا

خدایاشکرتتتتتت 😭😭😭خیلی خوشحالم برااااتتتتت،الهیکه یارداری خوبوراحتی داشته باشی بچه سالم وصالح هرج ...

آره جانان جان گفتی و من باور نکردم ، فدای دل مهربونت بشم خواهری ، من منتظر خبر خوشت هستم ، خیلی بفکرتم و مطمئنم بزودی دلت شاد میشه ❤️❤️❤️❤️

عزیز دلم خداروهزار بار شکر شیرینی مادر شدنت گوارای وجودت  خدا خیلی مهربون اونهمه سختی کشیدی و ...

ممنونم بهارک جانم بابت تمام راهنمایی‌هات عزیزدلم الهی که بسلامتی زایمان کنی و نی نی ات را بقل بگیری❤️❤️❤️❤️