2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
۱۳ روز گذشته ، مشکل اسپرم همسرم و بعد ذخیره کم من بود  بچه ها من این معجزه را مدیون شما هم هست ...

عزیزم خدا خودش بهترین کارسازه مبارکت باشه این عیدی خودشه به تو روز مادر رو امسال خودش بهت تبریک گفت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها فقط میتونم بهتون بگم معجزه شد ، فقط همینو میتونم بگم ، باورم نمیشه ، یکساعته فقط نشستم دارم گ ...

من مطمعن بودم بارداری تو چند تا گروه دیدم بعد استرادیول باردار شدن فرتیل اید عالیه خیلی تاثیر داره مبارکت باشه بارداری قشنگترین حس دنیاست از لحظه به لحظش استفاده کن و خوش باش 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
اره بخدا اون سری مهمون میومد یهو فک کن مهمون نشسته من بهونه حموم رفتن میاوردم میرفتم تو حموم امپولمو ...

دیگه حمام لازم نبود میرفتی دستشویی میزدی.من ازاینکارازیادکردم امپول ازادسازیم سری قبل مهمون اومد نمیشد بموقع نزنم رفتم توپارکینک عجله ای زدم 

یا رب العالمین
عزیزم ببخشید تا غروب میام و همه چیزو توضیح میدم الان خواهرام دارن میان اینجا ، فقط دارم گریه میکنم ع ...

ببخشیدمیشه بگی دخترت چی شد؟

من یه سقط داشتم گاهی میگم نکنه خداخواست فقط همون یه بچه رابهم بده😔

یا رب العالمین
من مطمعن بودم بارداری تو چند تا گروه دیدم بعد استرادیول باردار شدن فرتیل اید عالیه خیلی تاثیر داره م ...

بچه ها فرتیل اید برای آقایون رو از کجا تهیه کنم؟

اوابوست هم برای آقایونه؟

بچه ها فقط میتونم بهتون بگم معجزه شد ، فقط همینو میتونم بگم ، باورم نمیشه ، یکساعته فقط نشستم دارم گ ...

خدایاشکرتتتتتت 😭😭😭خیلی خوشحالم برااااتتتتت،الهیکه یارداری خوبوراحتی داشته باشی بچه سالم وصالح هرجنسیتی دلتون میخوادقسمتتون بشه الهی،دیدی گقتم اینجاازاین معجزه هاکم نشنسذیم واقعاهزاربارشکرالهی قسمت بقبه دوستانی ک طبیعی میتونن مامان شن بشه💜🙏🙏

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

عزیز دلم خداروهزار بار شکر شیرینی مادر شدنت گوارای وجودت 

خدا خیلی مهربون اونهمه سختی کشیدی و بچه ات رو از دست دادی نذاشت تو راه سخت و پر استرس ای وی اف هم بیوفتی خیلی خیلی مبارکت باشه 

سلام خانمای عزیز خوشحالم که این تایپک هنوز پابرجاست امیدوارم خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه وبه مراد دلتون برسید،،من بعداز ۱۹ سال خدا خواست ومعجزه شد واسم دوقلو دوتا پرنسس ناز خدا بهمون داد،،امیدوارم خدا به همتون دوتا سه‌ تا بچه بده تا از دستشون دادوبیداد کنید اینقد که شیطونن 😇😇🥰🥰خلاصه من چند سال این تاپیک رو میومدم سرمیزدم واز بچها کمک میگرفتم امیدوارم مشکلتون حل بشه به وقت این اذان🤲🤲🤲

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه ها از همه شما ممنونم ، قربونتون بشم که اینقدر مهربونید ، ببخشید تک به تک جواب نمیدم 🙏🙏🙏

از همه ممنونم ❤️❤️ دوستتون دارم و ممنون که بمن کمک کردید ، الان با خواهرشوهر خواهرم حرف زدم ماماست ، گفت صد در صد بخاطر فرتیل اید و اوابوست و استرادیول بوده و من اینو مدیون شماها هستم 🙏🙏🙏🙏🙏

الهی که همه شما مثل من سورپرایز بشید جوری که باورتون نشه الهی که همگی شما بزودی دامنتون سبز بشه ، فقط دارم دعاتون میکنم همگی شما رو و مدیون شما و اطلاعاتی ام که خالصانه در اختیار من قرار دادید  ، بچه ها من هیچ علائمی نداشتم حتی لک لانه گزینی را هم ندیدم ، دفعه پیش هم البته علائم نداشتم.