2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من صبح زود روز چهارشنبه گذشته نزدیکی داشتم ، پنجشنبه یا جمعه باید پریود میشدم ، در کل ماه با کاندوم ...

مبارک عزیزم توروخدا براماهم دعاکن گریم گرفت ان شاالله بسلامتی بگیری بغلت

الهی که این لحظه بزودی زود ، زودتر از انتظارتون نصببتون بشه❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ، باورم نمیشه اصلاااااااا

آلائه جون رز جانان گندمک تالشی و همه و همه و همه الهی که شما خبر بارداری‌تون و بزودی بزارید 

من اصلا نمیتونم باور کنم بدون اینکه منتظر باشم بدون اینکه امکانش باشه ،نمیدونم چی بگم 

بچه ها فقط میتونم بهتون بگم معجزه شد ، فقط همینو میتونم بگم ، باورم نمیشه ، یکساعته فقط نشستم دارم گ ...

مبارکت باشه گلم

یعنی تخمک گذاریت آخر سیکل بوده ؟!

میشه بگی در طول سیکل چه چیزایی خوردی  و چه داروهایی استفاده کردی؟

ذخیره تخمدانت چنده؟

مبارکت باشه گلم یعنی تخمک گذاریت آخر سیکل بوده ؟! میشه بگی در طول سیکل چه چیزایی خوردی  و چه ...

عزیزم ببخشید تا غروب میام و همه چیزو توضیح میدم الان خواهرام دارن میان اینجا ، فقط دارم گریه میکنم عزیزم 

من وارد سیکل نشدم اصلا ، یکماه هم سرماخوردگی شدید داشتم و حتی نگرانم که دیفن استفاده کردم 

از روز ۲۱ پریودی روزی دو تا استرادیول خوردم ، بعد پشیمون شدم از میکرو و عقب انداختم سیکل و 

یکماهه اوابوست دوتا میخورم شوهرم فرتیل اید دو تا روزی 

استرادیول و چهار روز پیش قطع کردم 

ذخیره داغون بود برای میکرو ، ۱۸صدم ، اسپرم همسرم ۵میلیون بود بعد از سه ماه شد ۱۵میلیون 

جالبه که حتی کلومیفن هم نخوردم ، بخدا معجزه شد هیچی نمیتونم بگم ، مطمئنم هدیه دخترمه یکسال بعد از رفتنش مادرش را خوشحال کرد پس منو بخشید . 

بچه ها فقط میتونم بهتون بگم معجزه شد ، فقط همینو میتونم بگم ، باورم نمیشه ، یکساعته فقط نشستم دارم گ ...

مبارکت باشه عزیز دلم

نوش جونت

الهی به سلامتی بغلش کنی

به خدا که این معجزه برای تک تک دوستان شدنیه

فقط باید امیدتونو از دست ندید.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم ببخشید تا غروب میام و همه چیزو توضیح میدم الان خواهرام دارن میان اینجا ، فقط دارم گریه میکنم ع ...

الهی

عزیزم ان شاالله که تا آخرش با موفقیت و خوشی پیش بره. 

یعنی می خواستی وارد سیکل میکرو بشی؟

ذخیرت ۰/۱۸ بود ؟ 

چندروزه از پریودتون گذشته؟ ومشکلتون چی بود؟

۱۳ روز گذشته ، مشکل اسپرم همسرم و بعد ذخیره کم من بود 

بچه ها من این معجزه را مدیون شما هم هستم ، من دوماهه اومدم اینجا و شما گفتید اوابوست و فرتیل اید و… مدیون همتون هستم 

الهی که خبر بارداری تک تکتون را در همین یکی دو ماه ببینم و از ته دا هوشحال بشم دست همگی درد نکنه خیلی ممنونم ازتون🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

عزیزم ببخشید تا غروب میام و همه چیزو توضیح میدم الان خواهرام دارن میان اینجا ، فقط دارم گریه میکنم ع ...

@گیسوگلابتونم    

@طوطططیا    

@داداشمممم    

@پروانه21    

و همه اونایی که نی نی هاتون رفتن  پیش خدا...

مطمئن باشین مثل نازدخت 

شما هم این هدیه رو از نی نی هاتون که پیش خدان میگیرین۱😭

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
الهی عزیزم ان شاالله که تا آخرش با موفقیت و خوشی پیش بره.  یعنی می خواستی وارد سیکل میکرو بشی ...

بله عزیزم  حتی تو بارداری قبلی با کلومیفن یه تخمک داشتم، از همین تعجب میکنم من حتی کلومیفن هم نخوردم ولی دو سه روز بعد از استرادیول ترشح داشتم یعنی تنظیم شدم انگار 

نازدخت عزیزم نمی دونم چی بگم تا حسمو نسبت به این خبرت نشون بدم...

اگه بگم سه چهار بار پیامتو خوندم باورت میشه؟ چقد احساستو قشنگ بهمون گفتی

خدا خیلی مهربونه

دقیقا سالگرد دخترت، معجزه شو بهت داد

الحمدلله رب العالمین از این خبر

از صمیم قلبم بهت تبریک میگم   

بهترین نگاه خدا نصیبت شده فقط کیف کن و لذت ببر که ویژه نظر شدی

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️