2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
اره ال دی و اسپرین میخورم برای انتقال چی؟نمیدونم اینجا اول فریز میکنن یا فرش انتقال میدن؟

اون بسته به نظر دکترت داره خوب بخوره به تعطیلات انتقال نمیدن ولی اگه تا ۱۵ کارات تموم بشه نهایتا ۵ روزه انتقال میدن اگه دکترت باشه شاید انتقال بدن ولی من خودم ترجیحم بر فریزه چون ادم میتونه تو اون مدت ورزش و کارایی که درصد مثبت شدنو بالا ببره رو انجام بده

به سلامتی عزیزم ان شاالله این سری جواب بگیریم دیگه واقعا من که پانکچر چهارممه شما رو نمی دونم  ...

مرسی ان شاالله همگی نتیجه دلخواهمون رو بگیریم 🤲🤲 من پانکچر سومم میشه . مدارک پزشکی رو از بخش ivf بیمارستان بگیرین روش هم فرم تاییدیه پرونده خانمهای متاهل رو که مرکزتون و دکترتون تایید و امضا کنه با کارت ملی ها و شناسنامه هاتون ببرین اسناد پزشکی خیابون کارگر کپی میکنین و مدارک رو میدین به انها و تاییدیه میدن بعدش میبرین کارگزاری نزدیک و مدارک رو انجا میدین و بررسی میکنن و بعدش یه برگه میدن و منتطر پرداخت هزینه میشین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کپی شناسنامه ای کارت ملی اینا نمیخواد 

چرا کپی شناسنامه و کارت ملی ها با اصلشون و از کل مدارک ازمون کپی هم خواستن که بردیم بعدش کارگزاری بیمه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم منم بیمه ی ناباروری ندارم باید چکار کنم ؟برم بیمه تامین اجتماعی بگم دنبال درمانم اونوقت چی بای ...

منم بیمه ناباروری ندارم .فقط تامین اجتماعی یه اپشن جدید اصافه کرده که هزینه های پانکچر رو پرداخت میکنه مدارک رو میگیرم و میبریم تاییدیه میگیریم و به درصدی از پول رو که مثل اینکه متفاوت هم هست پرداخت میکنه .درمورد بیمه عمری که شما دارین متاسفانه اطلاعی ندارم 

@لیلوا   سلام دوست جونیا امروز روز اول ختم سوره ی مریم به نیت لیلوا عزیزه امیدوارم هرچه زودتر ...

،🥰🙏🙏🙏🙏ممنون عزیزم  الهی دامن همه منتظرا سبز بشه انشاالله که به دعای خیر شما منم حاجت روا بشم🤲🤲🤲🤲

بچه ها آزمایش دادم گفت بعدازظهر آماده میشه😁😁 به همسرم نگفتم آز دادم چون مطمئنم مسخره ام میکنه🤣 بر ...

ان شاالله خوش خبر باشین 🤲🤲

سلام عزیزم بسلامتی     من ۸ بهمن خراش دارم

سلامت باشی ان شاءالله هممون مثبت بشیم به حق همین ماه پربرکت ، اخر بهمن جواب آزمایش مثبت بگیریم تموم شه این روزای سخت😍🤲

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
منم نگرانشم نمیدونم یه خانومه توسایت میگفت پانیذ رفته سونو قلبش تشکیل نشده واسه همین دیگه نمیا ...

وای نه نه نه 

ان شاالله اشتباه شنیدی🥺

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹