2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048353 بازدید | 684651 پست
‌پروانه جون می‌دونی مراکز معمولا تا چند اسفند برای عمل پانکچر هستن؟

نمیدونم خودمم دودلم میگم این ماه وارد سیکل نشم یه ۵ کیلو کم کنم بعد از اون ورم ۷یا ۸ اسفند پریود میشم میترسم قبول نکنن وارد سیکل نشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه استرادیول برای ضخامت نیست ؟؟؟ من ماه قبل روز ۱۶ پریود سونو سه بعدی دادم ، ضخامتم ۲۱ بود ، پس چر ...

ببین قبل انتقال هر دارویی مصرف کردی بعدش همونو استفاده میکنی

مثلا اونایی که برای افزایش ضخامت رحم قبل انتقال استرادیول مصرف میکنن بعد انتقال هم همون استرادیول رو مصرف میکنند

سلام دوستان ،من این ماه باید انتقال میدادم که نشد،

روز پنجم پریود که پنجشنبه میشد رفتم سونو ،که دیدم دکتر خودم که تهرانی نژاده نیس و یه دکتر دیگه بنام پروانه لک سونو میکرد موقع سونو گفتم خانم دکتر من مشکل ایمنی 

دارم به نظر شما پردنیزولون رو شروع کنم با تعجب نگاهم

کرد گفت مشکل ایمنی داری و پرونیرولون یک ماه قبل 

انتقال نخوردی گفتم شش ماه پیش ایمونولوژی یک دوره

بهم تجویز کرد و خوردم گفت نه اون به درد نمیخوره 

گفت ببین تو نامه ای که ایمونولوژ (دکتر زرنانی)برای دکترت نوشته گفته ۵ هفته قبل انتقال پردنیزولون باید شروع بشه

و سه چهارروز مونده به انتقال قطع بشه ،در صورت مثبت شدن ازمایش مجدد شروع بشه تا اخر هفته ۱۲ مصرف بشه و بعد قطع کنه،خلاصه بچه ها خیلی از دست دکتر خودم

ناراحت شدم خیلی بی دقته هیچی براش مهم نیس .اکثر دکترا فقط بفکر جیب خودشونن اصلا براشون اهمیت نداره

که ما با چه بدبختی هزینه هارو جور کردیم ،خدا ازشون نگذره

بچه ها یه سوال دارم به نظر شما پردنیزولون با داروهای تقویتی مثل ویتامین ای،ث،کلسیم،اهن،مولتی ویتامین،ب کمپلکس و....

تداخل داره یا میتونم مصرف کنم؟؟ممنون میشم جواب بدید🙏

الهی و ربی من لی غیرک
ان شاالله بهترین ها براتون رقم بخوره عزیزم

ممنون قشنگم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان  @لیلوا       @فردایی_روشن       و ب ...

چقدر مهربونی شما ممنون قشنگم 🫂💞

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

تا الان 13.5 براي پانكچر و 5 تومن علي الحساب براي فريز.

سلام گلم مبارک باشه😍انشالله خیر میشه برات خوشحال شدم😍😍😍😍نه بلاست فریز نمیکنن کلا روال سه روزه هست مگر به تعطیلی یا جمعه بخوره که فرداش شنبه باشه و نتونن روز جمعه فریز کنن شنبه فریز میشه که نهایت همون ۴ روزه میگن کارت جنین هایی که تو گروه ها میفرستن رو دیدم همه. دیگه وقتی خواستید انتقال بدید باز یکی دو روز قبل درمیارن که بلاست بشه در همین حین امکان داره یه سری ها تو ذوب نمونه .این که میگن یک هفته بعد زنگ بزنید بخاطر کارهای اداری روال خودشونه و شلوغی کارهاشون وگرنه جنین تو آزمایشگاه حداکثر روزی که میتونه بمونه پنج هست موفق باشی عزیزم😘

سلام دوستان ،من این ماه باید انتقال میدادم که نشد، روز پنجم پریود که پنجشنبه میشد رفتم سونو ،که دید ...

گلم بعضی دکتر زنان به ایمنی انعقادی اعتقاد ندارن و خیلی پیگیر نیستن شما خودتم باید حواست باشه هربار قبل انتقال یادآوری کنی اون دکتری که خودش پیگیری کنه احتمالا از اوناس که یا سرش خلوته یا دیگه واقعا خیلی دقت دارن چون خودمون پیش دکترهای شلوغی میریم هی باید بگیم حالا برات بهتر شد که زودتر فهمیدی حکمت خداست🤩😍

البته من خودم باید بگم سی دی مارکر ها برام بنویسن .چون ایمنی  و پروتئین مشکلی نداشتم.اکه بخاطر سی دی ها بهم سرم و این چیزا بدن این آز هم میدم  از بس خون دادم هلاک شدم😑البته این رو نزدیک های انتقالم که میام میدم چون میگن هی اعداد امکان بالا پایین داره.یکی هم میگفت کلا اگه ایمنی انعقادی رو دست کاری نکنن با سرم و ... بهتر جواب میده والا معلوم نیس چی به چی دکترای مام که نهایت آنوکسا بدن میگن مشکلی اکه دارید برید دکترای مخصوصش ما اعتقادی نداریم

گلم بعضی دکتر زنان به ایمنی انعقادی اعتقاد ندارن و خیلی پیگیر نیستن شما خودتم باید حواست باشه هربار ...

درسته عزیزم اتفاقا یکی از ماماهای مرکز هم همینو گفت که همیشه خودت به دکترت یاداوری کن که مشکل ایمنی داری اینا سرشون شلوغه ،اره واقعا خداروشکربه موقع فهمیدم چون من فقط همین ۴ تا جنین رو دارم و این اخرین شانسمه خدا خودش به هممون نظر کنه بحق این ماه 

عزیز رجب🤲❤

الهی و ربی من لی غیرک
البته من خودم باید بگم سی دی مارکر ها برام بنویسن .چون ایمنی  و پروتئین مشکلی نداشتم.اکه بخاطر ...

پری جون اگه چن بار سقط داشتی حتما تحت نظر 

یه دکتر خوب باش که انشاالله مشکلی پیش نیاد 

دکترای مام اعتقادی به ایمنی ندارن دوست خودم پنج

بار تو مام انتقال داد بنده خدا منفی شد آخر رفت پیش یه دکتر غدد پردنیزولون تجویز کرد دو ماه مصرف کرد بعد انتقال داد که خداروشکر الان دخترش پنج ماهه بدنیا 

اومده 

الهی و ربی من لی غیرک
پری جون اگه چن بار سقط داشتی حتما تحت نظر  یه دکتر خوب باش که انشاالله مشکلی پیش نیاد  د ...

گندمک جان ناراحت نباش پزشکا اکثرا بی دقتند یعنی اصل رو باید بر بی دقتیشون بزاری مگر اینکه خلافش ثابت بشه☹️ ایشالله که بهترین اتفاق برات میفته ❤️❤️❤️