2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
سلام عزیزم .بله امروز امروز با بدبختی الونوا پیدا کردم و زدم و رفتم تو سیکل پانکچر .داروی آنتی بیوتی ...

به سلامتی عزیزم ان شاالله این سری جواب بگیریم دیگه واقعا من که پانکچر چهارممه شما رو نمی دونم 

این سری دیگه تعیین جنسیت نمیکنم عزیزم اولش خیلی مشتاق بودم ولی چون هر سری پانکچرم یه بار فقط میتونم انتقال بدم راستیش کم اوردم هر چی هست بده صحیح و سالم دخترم از تنهایی در بیاد 

مدارک چی ببرم با خودم که دوباره کاری نشه

اخ که متنفرم از این قایموشک بازی شمام این ماه براتون دارو نوشت من گفت اول تا سوم مینویسم  

اره بخدا اون سری مهمون میومد یهو فک کن مهمون نشسته من بهونه حموم رفتن میاوردم میرفتم تو حموم امپولمو میزدم و توفیق اجباری یه دوشم میگرفتم🤣

نه ننوشت گفت همون اول تا سوم پریودی بیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه از اول نداشتم از روز انتقال داده ، ماه قبل پانکچر که سونو کردم ضخامت روز ۱۶ رو زده بود ۲۱ . خوب ض ...

اتفاقا منم بدون استرادیول ضخامتم خوبه تازه بهترم هست مثلا روز ۱۴ نزدیک ۱۱ هستش  ولی با استرادیول روز ۱۹ پریودی که انتقال داشتم قبلا ۸و نیم شده بود 

ولی در هر صورت میدن دکترا نمی دونم چرا 

موقع انتقال یعنی ؟؟ فک کنم بیشتر از ۱۲ باشه انتقال نمیدن 

جدی ؟ 

پس برای چی برای من انتقال داد ؟ برای انتقال اصلا چک نکرد ، من چهارشنبه پانکچر شدم ، شنبه گفتن بیا انتقال ، به سختی هم انتقال داد ، 

من شاید قبول نکنم سینالو چون واقعا جای ریسک ندارم 

منم با توجه به سنم همین یکبار وارد سیکل میشم 

اما ظاهراً الان النوا گیر نمیاد منم حرف ندارم‌‌گونال بزنم 

منتها اگه روز تجویز دکتر باشه و مجبور نشم برم مرکز