2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048352 بازدید | 684651 پست
خونه مامان بودم آلائه جون ، اینقدر باورنکردنیه عکس نکرفتم ، کاش همون موقع میرفتم‌آز

ان شاالله ک خیره😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وااای الان چند پریودی؟ تو چه مرحله ای بودی؟😃😃😃 فردا ی آز بده. بابا من یکی استثنام منو ول کن🤪😅 ...

آلائه جون اصلا نرفتم تو سیکل ، بعد عید قراره پانکچر کنم ، الان به ماما گفتم آز بنویسه که فردا صبح برم بدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آلائه جون اصلا نرفتم تو سیکل ، بعد عید قراره پانکچر کنم ، الان به ماما گفتم آز بنویسه که فردا ص ...

ان شاالله خوش خبر بیای عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سری پیش چی زدی شنیدم دکترم گفت بهت سینال میدم قبلا النوا داشتم حالا استرس دارم نمیدونم چرا از سینال ...

سری قبل النوا.دفعه اول سینا زدم برامن خوب نبود تخموام کم بود دفعه دومم پرگووریس زدم.من دکترخواس سینال بنویسه گفتم النوا گرفتم چندماهه دارم

یا رب العالمین
سری پیش چی زدی شنیدم دکترم گفت بهت سینال میدم قبلا النوا داشتم حالا استرس دارم نمیدونم چرا از سینال ...

سینال براخیلیاهم خوبه من چون اسپرم هم ازبیضه میگیره ضعیفه گفتم شاید خارجی برام بهترباشه

یا رب العالمین
عزیزم با یکماه ذخیره ات پایینتر نمیاد انفاقا بهتر یکماه اوابوست مصرف میکنین و میرین .ان شاالله اینسر ...

توکل بخدا عزیزم انشاءالله که همینطور باشه 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
سری قبل النوا.دفعه اول سینا زدم برامن خوب نبود تخموام کم بود دفعه دومم پرگووریس زدم.من دکترخواس سینا ...

اره اخه خودمم تو کرج سینال داشتم ۱۵ تا فولی ۸تا تخمک دوتا جنین غیر قابل انتقال میترسم ولی خوب جنین شناسشم ضعیف بود

عزیزم شماهنوز لکه بینی داری یاقطع شد؟؟ انوکسا آسپرین روداری استفاده میکنی یادکتر قطع کرد؟

سلام گلم من اسپرین که ۷هفته دکتر قطع کرد لکه بینی تا سه روز پیش داشتم دکترم گفت تا لکه بینی قطع بشه یک روز درمیان بزن بعد که قطع شد هر روز فعلا قطع شده هر روز دارم میزنم انشالله که دیگه نیاد 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️

سلاممممم

من انتقالم شد ۸ بهمممن😍🤲

کیا بامنن،؟

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤