2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048419 بازدید | 684655 پست
تومنوکشتی دختربهت همون موقع نگفتی باردارنیستی گفتی ن استرادیول اینجوری کرد،بروازمایش بده ایشالاااااا ...

جانان جان بازم میگم، آخه یکروز مونده به موعد که تخمکی آزاد نمیشه تو بدن، تماس گرفتم با ماما گفت آز بدم. هر دو زیر دو سه دقیقه بود ، ولی هر دو سی و تی هاله داشت ، اینجوری نبود که یکی کمرنگ یا یکی پررنگ باشه ، من مطمئنم هورمونهام بهم ریخته ، باردار نیستم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان اگه کسی میتونه منو راهنمای کنی  من سه ماه  پیش ازمایش ذخیره تخمدان دادام شده ...

عزیزم با یکماه ذخیره ات پایینتر نمیاد انفاقا بهتر یکماه اوابوست مصرف میکنین و میرین .ان شاالله اینسری تعداد تخمک بیشتری برات تشکیل میشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان اگه کسی میتونه منو راهنمای کنی  من سه ماه  پیش ازمایش ذخیره تخمدان دادام شده ...

در عرض دو‌ماه که صفر نمیشه نگران نباش ، ولی زودتر اقدام کن . آووبوست به نظرم رو‌کیفیت تخمک تاثیر بیشتری داره تا رو تعداد ، که این قضیه خیلی مهم تره