2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048347 بازدید | 684651 پست
خداروشکر😍 ان شالله همه چی عالی پیش بره. من پرولاکتینم ۴۷ بود دکتر گفت قرص میده. فعلا منتظر پریودم. ...

سلام عزیزم جوال پرولاکتین منم امروز از طرف ازمایشگاه اس ام اس شد رنج نرمالشو نزده بود عددش ۱۵.۲خوبه ؟؟

از ارمایشگاه پرسیدم گفت بستگی به روز پریودیت داره 

روز ۱۴ پریودیم بودم

سلام انشالله کلی جنین برات تشکیل بشه کجا میرفتی شما تعداد زیاده یادم میره منم یه سری از برام نوشته ب ...

ممنون عزیزم دکتر رستمی شیراز میرم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان زنگ زدم مام. گفت 12 تا جنين تشكيل شده. 11 تا گريد a ‌و يه دونه گريد b.  چيز ديگه اي هم با ...

نرگس جون مبارکت باشه 

دارو تون سینال بود؟ 

چند سالته و ذخیره تخمدان چنده؟ 

اینا را بخاطر خودم میپرسم اگه دوست داشتی جواب بده ممنون

سلام ممنون خوبم دارودارم براپانکچر امروز سونو دوممه دعاکنید برام شماخوبی؟چه خبر؟

عزیزم چه داروی بهتون دادن برای پانکچر؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام خانما میخوام‌ ازامروز چله سوره حشر بردارم هرروزی را به نیت بارداری یه نفربخونم.هرکی دوست داره ب ...

سلام عزیزم  قبول باشه اگه هنوز جای خالی داری برای منم لطفا بخون 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
 تا الان 13.5 براي پانكچر و 5 تومن علي الحساب براي فريز.

خدا رو شکر انشالله که اولین انتقالت بگیره عزیزدلم ،صحیح و سالم نی نی بیاد بغلت 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..

سلام به همگی ، بچه ها باورم نمیشه دوتا بی بی زدم هر دوتا هاله داره ، اما من مطمئنم حامله نیستم 

واسه خودم نشستم میخندم 

البته یادم آلائه جون هم میگفت بی بی هاش مثبت کاذب نشون میداد 

عزیزم چه داروی بهتون دادن برای پانکچر؟؟

النوازدم.دکترم خواس سینال هاش ام جی بده گفتم اینودارم اینوبزنم.چون دفعه قبلی همینوداد الان فکرکنم سخت گیربیاد براهمین نخواس بنویسه

یا رب العالمین
خداروشکر😍 ان شالله همه چی عالی پیش بره. من پرولاکتینم ۴۷ بود دکتر گفت قرص میده. فعلا منتظر پریودم. ...

آلائه جون شما بی بی هات همیشه هاله داشت ؟ چندبارش کاذب بود ؟ 

میشه کمک کنی هنگ کردم 

حتی به فرض محال باردار هم باشم کلی آنتی بیوتیک و… مصرف کردم یکماه داغون سرماخوردگی بودم هر روز سرم و آنتی بیوتیک