2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048348 بازدید | 684651 پست
اره والله ۷روز چه خبره انشالله ‌کلی جنین با کیفیت برات تشکیل بشه منو بی خبر نزار کنجکاوم 

الان زنگ زدم مام. گفت 12 تا جنين تشكيل شده. 11 تا گريد a ‌و يه دونه گريد b. 

چيز ديگه اي هم بايد بپرسم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان زنگ زدم مام. گفت 12 تا جنين تشكيل شده. 11 تا گريد a ‌و يه دونه گريد b.  چيز ديگه اي هم با ...

عزیزم میشه بگی چه دارو ومکملایی استفاده کردی برای پانکچر؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه ها ی سوال من میخوام انشاالله قبل پانکچر برای شوهرم داروی تقویتی بگیرم قبلا پودر  اندرو فرتی میخورد  نزدیک یکسال 4یا5بسته 60عددی هم مصرف کرد اما روی تعداد و کیفیت اسپرم هاش تاثیری نداشت با وجود اینکه خارجی بود وخیلی گرون هم بود من فک میکردم نتیجه میده اما تغییری نمیکرد 

میشه بی زحمت تجربه هاتون رو بگید برام  که چه داروی تقویتی برای شوهراتون نتیجه داده

عزیزم میشه بگی چه دارو ومکملایی استفاده کردی برای پانکچر؟؟

اتفاقا ماه قبل از پانكچر خيلي تقويتي نخوردم. تقريبا از اول دوره پريود فقط زينك خوردم و به خاطر تنبلي تخمدان بهم IP6 ميخورم. از 3 دوره تا 7 دوره با روغن سياه دونه ماژ دادم و صبح ها سياه دونه عسل خوردم. چون تنبلي دارم ترسيدم زياد بخورم

اما چندماه قبلش ژل رويال، فرتيل ايد خوردم اونم به تناوب. بيشتر تابستون اينا رو خوردم

اتفاقا ماه قبل از پانكچر خيلي تقويتي نخوردم. تقريبا از اول دوره پريود فقط زينك خوردم و به خاطر تنبلي ...

ممنون عزیزم انشاءالله که با اولین انتقال مامانی❤️

اتفاقا به منم lp6 داده.سینال و با اچ ام جی زدی؟؟

اتفاقا ماه قبل از پانكچر خيلي تقويتي نخوردم. تقريبا از اول دوره پريود فقط زينك خوردم و به خاطر تنبلي ...

منم از امروز داروهام شروع شده سینال بهم داده ۲۲۵واحد باید استفاده کنم.منم تنبلي تخمدان دادم خداکنه رومنم تاثیر بذارن.نمیدونم چم شده از امروز استرس گرفتم با اینکه پارسالم پانکچر شده بودم