2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048388 بازدید | 684651 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان اگه کسی میتونه منو راهنمای کنی 

من سه ماه  پیش ازمایش ذخیره تخمدان دادام شده بود 0/8دکترم گفت فرصت نداری بیا پانکچر ولی نمیدونم چه حکمتیه تا میخوام امپولامو شروع کنم مشکل پیش میاد سیکلم لغو میشه دوباره قرار بود این ماه بریم ولی همسرم دانشجوه امتحان داره که بازم لغو میشه میمونه برج 12خیلی خیلی نگرانم دیگه تخمکی برام نباشه حالا شوهرم هم اوابوست خریده هم پودر اینو فولیک میگه بخوره تا ماه بد طوری نمیشه ولی دکتر منو ترسوند میترسم تخمکی نباشه بنظرتون چیکار کنم بمونم ماه بعد یا حتما همین ماه برم؟

اگه کسی میتونه راهنمای کنه 😘💋تازه همسرم اسپرم خوبی نداره قراره تسه بشه واقعا موندم تو دوراهی نمیدونم چیکار کنم شوهرم امتحاناشو ول کنه بریم یا ی ماه طوری نمیشه نمیدونم 🤔

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
سلام دوستان اگه کسی میتونه منو راهنمای کنی  من سه ماه  پیش ازمایش ذخیره تخمدان دادام شده ...

سلام خانم گل،به نظر من یکماه برای کم شدن ذخیره خیلی تاثیر نداره

منتهی چون به آخر سال میرسی ممکنه کارهات ناقص یا هول هولکی بشه یا دکترا بخوان زودتر از سال نو تعطیل کنن،البته اگر اوایل برج ۱۲ باشه میرسی انشااله البته اگر دورت لانگ نباشه

به نظرم اگر میتونید زودتر برید نه برای ذخیرت برای اینکه آخر سال به مشکل نخوری

پشمالو جان شما چطور دکترتون قبول کرد هیسترو رو شهر خودتون انجام بدید؟اخه منم بیمه تکمیلی دارم میخوام ...

به من فقط گفت باید هیسترو بشی برا پولیپ 

دیگه من چیزی بهش نگفتم 

خودم اهواز هیسترو کردم و فقط برا شروع سیکل ک رفتم خلاصه شرح حال هیسترو رو دادم بهش گفتم همونجا هیسترو شدم اصلااااا نگفت چرا فقط براش مهم بود شرایطم برا انتقال خوب باشه بابا اونا اینقد سرشون شلوغه اینطور نیس بگن چرا پیش من انجام ندادی فقط نتیجه خوب باشه اوکی باشه کافیه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ای وای منم اوابوست میخورم یعنی نخورم؟

بدون تجویز دکتر بنظرم چیزی نخوریم بهتره حالا من اینکه کارم عقب افتاد به  حکمت خدا میگیرم یه ماه ال دی بخورم تخمدان ها استراحت میکنن و از طرفی دارو تقویتی شوهرمم ادامه پیدا میکنه تقریبا برام‌ خوبه فقط استرس تعطیلات عید دارم نمیدونم اگه بخورم به تعطیلات چی میشه حالا خوده دکتر به ماماش گفت سیکل ایشون میشه۴۵روزه یعنی تقریبا تا ۱۵اسفند 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
نرگس روال به چه صورته .من باید بعد پانکچر برگردم فورا همون روز چون سرکارم دیگه مرخصی ندارم،اولی ...

به من گفت روز اول تا سوم پريود دوم. من شايد پريود اول هم يه سر برم پيشش. چون نزديكه و مي خوام يه سري سوال هم بپرسم

سلام خوبید.بچه ها من امروزرفتم دکتر متین تهران اولا که گفت هفته ات میره بالا دیگه نیا تهران دوم ای ...

خداروشكر انشالله تا آخر بارداريت عالي باشه همه چي❤️

دكتر منم متينه عزيزم

دقيقا بعد انومالي ب منم اهن و كلسيم داد

چند تا جنین برات تشکیل شد

گفتن هفت روز كاري بعد زنگ بزن يا مراجعه كن كه ميشه فردا. دعا كنيد جنين هاي با كيفيت خوب داشته باشم. 

نمي دونم چرا فقط اينقدر طول مي كشه مگه نبايد نهايت تا 5 روز اعلام كنند؟

بدون تجویز دکتر بنظرم چیزی نخوریم بهتره حالا من اینکه کارم عقب افتاد به  حکمت خدا میگیرم یه ماه ...

من به دکتر گفتم اوابوست بخورم گفت اشکال نداره بخور 

یعنی بدون اطلاعش نیست 

راستی شما شهر خودت میری دکتر؟

گفتن هفت روز كاري بعد زنگ بزن يا مراجعه كن كه ميشه فردا. دعا كنيد جنين هاي با كيفيت خوب داشته باشم.& ...

اره والله ۷روز چه خبره انشالله ‌کلی جنین با کیفیت برات تشکیل بشه منو بی خبر نزار کنجکاوم