2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048478 بازدید | 684660 پست

بچه ها لطفا و خواهش در رابطه با تزریق آمپول پروژسترون و انوکسا منو راهنمایی کنید دوست دارم خودم بزنم اونایی که خودتون میزنید کمکم کنید مرسی

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹
عزمزمه ببخشید انقدر سوال میکنم آخه این قرص تو رده c بارداری من خیلی نگرانم دارم میخورم بعد به شما نگ ...

عزیزم وقتی دکتر داده نگران نباش ما که بیشتر از دکتر نمیفهمیم؛ منم بعد از انتقال10روز میخورم ولی بعدش فک نکنم دیگه بده بهم به هرحال توی اون 10روز جنین ممکنه لانه گزینی کنه منم دارم اون قرص رو میخورم اگه خطرناک بود دکتر نمیداد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ببخشید سوزن آمپول پروژسترون چقدر باید داخل بشه؟ چون تا الان 5تا زدم جاش مشخصه اما نمیدونم سوز ...

پروژسترون باید ۹۰ درجه باشه سوزن تا آخر بره 

انوکسا زاویه ۴۵ درجه 

البته من خودم نمی‌زنم 😐

سلام دوستان خوبین یه سوالی داشتم

اینجا هممون آی وی افی هستیم

تا حالا کسی از طریق اصلاح سبک و طب سنتی پیش رفته که به نتیجه برسه

یه پیجی دارم داخل اینستا که بهم میگه تو اصلا نباید آی وی اف کنی کلا داروهای شیمیایی واست خوب نیست و آی وی هم روت جواب نمیده حتی نباید با قرص پریود بشی

الان من بعد دوبار انتقال منفی شدم یه سری از دوستانی که اینجان منو میشناسن و درجریانن

الانم وسط درمانم که جنین هام تمام شد و دوباره باید تخمک کشی انجام بدم که به این پیج برخوردم حالا موندم چیکار کنم

تا حالا کسی بوده که از طریغ این پیجا به جواب رسیده باشه؟

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
پروژسترون باید ۹۰ درجه باشه سوزن تا آخر بره  انوکسا زاویه ۴۵ درجه  البته من خودم نمی‌زنم ...

پروژسترون تا آخر بره داخل؟ خیلی بلنده که! من پرستار میزنه نمیدونم چقدر آمپول رو میبره داخل من فک کردم یک سانت کافیه

خودم نمی‌زنم پرستار میاد خونم برام میزنه . انوکسا یکم دردش بیشتره دور ناف میزنم 

ان شاالله به سلامتی عزیزم

من چون طبقه سوم هست خونه از فردا رفت و آمد برام سخت میشه

هزینه اومدن به خونه امپول بزنن چقدره؟

ان شاالله به سلامتی عزیزم من چون طبقه سوم هست خونه از فردا رفت و آمد برام سخت میشه هزینه اومدن به ...

والا ورودی پرستار ب خونه ۲۰۰ تومنه دیگه هر چندتا تزریق داشته باشی برات انجام میدم .