2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048430 بازدید | 684655 پست
ان شاالله ک همین بار اول بگیره برات و بمونه نور چشم و دل تون بشه😍

مرسی عزیزم♥خیلی سختی کشیدم دعام کن5؛6ماهه دارم دارو میخورم معدم داغون شده

مرسی از لطفت🙏♥

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹
. گفت هر تخمدان 7-8 تا 18 دارم. نه آماده شد آزمايش هام اما زنگ هم كه زدم گفتن مهم كرونا هست بقيه هر ...

پس همون.احتمالا به بالاترین عدد مینویسن 👍🏻چون اینایی که تعداد فولیکول بیشتر از ۱۵تا باشه بعیده همه و همه یک عدد باشن مرسی گلم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منظور خاصی نداشتم میخواستم بگم هرچی تو سونو نوشته دقیقه و با دستگاه اندازه گرفته شده حتما ات ...

میدونم عشقم واسه همین برات بوس گذاشتم،من تا حالا چندین بار پانکچر شدم برگه های بررسی سایز فولیکول با این که مام انجام دادم فرق داشت و چون دکتر من همون دکتر نرگس هست گفتم ازش بپرسم .نه نگران یکسان رشد کردن شون نیستم اتفاقا میخواستم از نرگس بپرسم ببینم اگه واسه اون تک به تک سایز نوشتن پس من واقعا همه یک دست رشد کرده که نرگس خانم هم میگه واسه اونم سر جمع عدد اعلام کردن. یک دست رشد کردن بهترین چیزه اما بعیده همه یک عدد باشن 😁حالا انشالله که حداقل نزدیک به هم باشن

سلام میبخشین شما خراش دادین؟ خراش سرپایی منظورمه؟آیا دردش زیاده؟وآیا قبل ازتخمک کشی انجام میدن؟واینک ...

سلام عزیزمن قبل انتقال انجام دادم ماه قبلش همراه با هسترو 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
آهان استرسم بیشتر شد کاش لباس تن ادم نکنن همون لباس خودش استرس میده😭

ببین من دیروز انتقال داشتم از هرکس پرسیدم گفت درد نداره تصور کردم مثل سونوی داخلیه ولی خب وفتی اسپکلوم رو وارد کرد کمی درد داشت یه درد کاملا قابل تحمل منتها چون من امادگی درد نداشتم یک متر هوا پریدم😆

انتظار یه درد قابل تحمل و فوق العاده کوتاه داشته باش در حد یکی دو دقیقه

من تنها چیزی که فکرمو مشغول کرده بود این بود که ببخشید از دسشویی داشتم منفجر میشدم..

اشتباه کردم خیلی زود و زیاد آب خوردم سه بار تو مرکز رفتم دسشویی یکم. ....ولی فایده نداشت تا اخرین لحظه دعا میکردم ابروم تو اتاق عمل نره😃

شما هم دو سه تا لیوان آب بخور بعد راه برو مثانه خودش پر میشه نیاز به اب خوردن مداوم تا احساس پری مثانه اصلا نیست

من احتمالا همون روز برگردم شهرم واسه جنین هم تلفنی میگن زنگ بزنید بهمون میگن چندتا تشکیل شده ولی برا ...

پری جان اگر مرکز مام هستی میگن تا قبل روز بیستم اولین پریود بعد پانکر بری مرکز دستور دارویی برای انتقال میدهن تا با شروع پریود بعدی شروع کنی داروها یعنی یه سیکل استراحت

من مشهدم عزیزم دکتر خادم

عزمزمه ببخشید انقدر سوال میکنم آخه این قرص تو رده c بارداری من خیلی نگرانم دارم میخورم بعد به شما نگفت تا چند وقت بعد از مثبت شدن بخور؟

یکی هم مشکل خاصی دارید که تجویز شده براتون

من ازمایش دادمana مثبت شد فکر کنم برا این داده

دوستان من روز دوم پریودم رفتم دکتر سونو شدم که مثلا سیکل رو شروع کنم که عجیب بود ولی فولیکول سایز ۸و ۱۲ داشتم این ماه سیاهدانه و عسل و پودر اینو فولیک خوردم فعلا ال دی داد تا بعد از تموم شدنش برم دکتر 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
ان شاالله ک همین بار اول بگیره برات و بمونه نور چشم و دل تون بشه😍

عزیزم ببخشید سوزن آمپول پروژسترون چقدر باید داخل بشه؟

چون تا الان 5تا زدم جاش مشخصه اما نمیدونم سوزن رو چند سانت فرو کنم داخل و این که کج دستم بگیرم سوزن رو یا مستقیم؟

عزمزمه ببخشید انقدر سوال میکنم آخه این قرص تو رده c بارداری من خیلی نگرانم دارم میخورم بعد به شما نگ ...

عزیزم من24تا دونه دارم و از دیروزه هر12ساعت یکی میخورم فردام انتقال دارم دیگه یعنی کلا12روز باید بخورم

دکتر من به همه میده عزیزم