2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست
چقدر خوبه آدم اینطوری غافلگیر بشه 😍 مبارکت باشه گلم ذخیرت چنده ؟  و همچنین fsh؟

ممنون عزیزم، ان شااله به سلامتی و زودی قسمت خودتون بشه. توی پیام هام نوشتم که رنج آزمایشگاه اینجا مشابه ایران نیست، کمتر از ۰‌.۵ اینجا یعنی همون نزدیک به صفر، واسه من ۰.۳ بود . Fsh رو دقیق یادم نیست فکر کنم ۲۲ بود که رنج نرمال زیر ۱۰ هست اینجا.

سلام دوستان میگم اگه موافقید هر کس میخواد شرکت کنه بهم اسمشو بده  هر چند نفر که شرکت کردیم هممو ...

موافقم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای کاش خدا هم یه تیک کنار این اسمها بزنه و بگه برآورده شد.

قربون دلت برم🥺

الهی آمین

خدا به ناله ی سحر جواب می دهد بیاااا...

ماه رجب رو پیش رو داریم از سحرها غافل نشیم که گره ها باز میکنه

من که در سحرخیزی بی توفیقم ان شاء الله بتونیم ماه رجب پیوند دلهامونو با خدا محکم تر کنیم و قدر سحرها رو بدونیم 

التماس دعا از همگی❤️❤️❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
شنیدم میاره

ممنونم عزیزم نشنیده بودم 🌹

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربون دلت برم🥺 الهی آمین خدا به ناله ی سحر جواب می دهد بیاااا... ماه رجب رو پیش رو داریم از س ...

چه برانی 

چه بخوانی،

چه به اوجم برسانی

چه به خاکم بکشانی،

نه من آنم که برنجم

نه تو آنی که برانی،

نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم

نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی،

در اگر باز نگردد...

نروم باز به جایی

پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی...

کس به غیر از تو نخواهم،

چه بخواهی چه نخواهی...

باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی

حضرت# مولانا 💕🌹

الهی و ربی من لی غیرک 🍃

بچه ها بیشتر قطع کردن استرادیول رو پریود شدن تاثیر داره یا دوفاستون؟ من ازامروز دیگه استرادیول ندارم ولی دوفاستون رو شبم دارم میخوام ببینم پریودیم حدودا کی میشه و با کدومش حساب کنم چون دکترم فقط روزای زوج هس میخوام ببینم ب پنج شنبه اینا نخورم ک بعدشم تعطیلیه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم من الان رفتم نگاه کردم از اووابوست من ۱۵ تا فقط مونده. اگه بخوای برات پست می کنم روزی دو تا بخ ...

فدای مهربونیات عزیزم 

شوهرم ب دوستش گفته از شهرشون پیدا کرده عزیزم 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
سلام دوست جونیا تا الان ده نفر شدیم اسماتونو زودتر بدید من از فردا استارتشو میزنم به امید براورده شد ...

یعنی هر روز سوره مریم بخونیم تا ۴۰ روز؟

من درست متوجه نشدم

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

سلام دوستان ، ببخشید من دیشب تو خواب ی دفعه ی مایعه بی رنگ از رحمم خارج شد بی اختیار مثه آب بود دلیلش چی میتونه باشه؟من هفته ی دیگه موعد پریودم هست

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍