2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
منم موافقم.روی اسپرم تاثیرش رو واقعا دیدم و دیدین دکتر مردان هم میریم سریع تقویتی مینویسن اما من کمت ...

پری جون داروی پانکچر سینال گونال النوا چی بود 

دکتر من استرادیول قبل سیکل را گفت برای اینکه سایر فولیکول ها با هم متناسب باشه میده 

من چندسال پیش ازروز اول پریود تا ۱۵ روزی ۲ تا آوا بوست خوردم موعد تخم گذاری به شدت ترشحات زیاد شده بود سونو شدم فولی۲۶ شده بود بعد آزاد شد که من از ترس اقدام نکردم 

یکی از دوستام هم اوابوست توسیگل اقدام خورد و دوقلوی همسان باردار شد دکتر گفته بود سیتو‌ پلاسم تخمک به خاطر دارو‌ بزرگ شده و بعد لقاح تونسته نصف بشه و دوقلو شده.

من فقط اوابوست را واقعا قبول دارم و البته پیاده روی و کاهش وزن.

@سروصنوبر     سلام عزیزم  امشب به نیت شما ۷۰ حمد و دعای توسل خوندم و به امام زم ...

سلام مهتاب جان،ممنون از لطفت عزیزم،

انشاالله با دعای خیر شما و عنایت حضرت ولی عصر (عج) همه آرزومندان این گروه فرزند سالم و صالح نصیبشون بشه🤲الهی آمین

الهی و ربی من لی غیرک 🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهارک جان علائمتون بعد از انتقال چی بود؟ از روز چندم انتقال ،علائم شروع شد؟ لانه گرینی داشتین؟؟روز ...

عزیزم من نه لک دیدم نه علائمی داشتم فقط دردای پریودی داشتم اونم بعد مثبت شدنم بود که تا نزدیک هفته دوازده داشتم کلا من تو بارداری هام خیلی علائم نداشتم حتی بعد مثبت شدن 

فقط تا هفته های ۹-۱۰ معده درد داشتم وقتی زیاد غذا میخوردم برا همین تو وعده های کوچیک کوچیک میخوردم 

سلام نرگس جون ممنون بابت مهربونی و جواب دادنت من دیروز سونو شدم گفت ۱۵عدد سایز ۱۳ مگه میشه همه شون ی ...

سلام گلم. اگر دارو مصرف كردي كه طبيعي هست. داروها رشد فوليكول ها رو يكسان مي كنند. منم روز 8 اندازشون 14 و 12 فوليكول ها اندازشون 18 بود البته تقريبي مي گه ديگه همه حول و حوش اين عددن

ببخشید شما تو طول سیکل داروهاتون اضافه شد؟واسه من اضافه نکرد بعد کلا چند سیکل پانکچر شدین وای من بای ...

همون سينال اف و hmg و امپول تو بازويي هم روز 8 اضافه كرد اما اصلا الان يادم نيست. يه بار پانكچر شدم 

از این پیام هاتون فهمیدم انگار به شما هم تک تک اعلام نکردن که هر کدوم چه سایزی هستن گویا بالاترین سا ...

. گفت هر تخمدان 7-8 تا 18 دارم. نه آماده شد آزمايش هام اما زنگ هم كه زدم گفتن مهم كرونا هست بقيه هر چي آماده نشد اينجا خودمون ازت مي گيريم

نه عزیزم انتقال فرشم و انتقال دومم طبیعی بود ولی انتقال سومم و این بارداریم استروژن پروژسترون داشتم& ...

بسلامتی انشاالله 

من یه جنین برام مونده گفتم اگه بشه به دکترم بگم انتقالم طبیعی پیش بره این سری کلی امپول زدم و آخرشم منفی و کلی عوارض روم مونده

راستی شما اونبار که منفی بودی شرایطط با دفعه های دیگه یکی بود؟

بسلامتی انشاالله  من یه جنین برام مونده گفتم اگه بشه به دکترم بگم انتقالم طبیعی پیش بره این سر ...

اره عزیزم هیچ فرقی نداشت تازه تو دو تا انتقال منفی اولم استراحت میکردم و تو خونه بودم و تقریبا فقط برا دستشویی راه میرفتم مثلا خیلی مراقبت میکردم هرچند دکترم گفت اصلا مهم میس ولی من فکر میکردم اگه استراحت کنم مثبت میشه 

ولی تو انتقالی که مثبت شدم کلا بی خیال شدم چون ناامید بودم و از انتقال که برگشتم همه کارای خونم رو خودم کردم و بیرون رفتم و خونمونم طبقه دومه تقریبا هرروز بیرون میرفتم و خدا خواست و مثبت شد 

بسلامتی انشاالله  من یه جنین برام مونده گفتم اگه بشه به دکترم بگم انتقالم طبیعی پیش بره این سر ...

منم تو هر انتقالم بیشتر از یکی انتقال ندادن قانونه اینجاس 

فقط در صورتی دو تا انتقال میدن که بیشتر از چهار بار منفی بشیم و جنین ها هم بلاست نباشن چون با دو‌قلویی شدیدا مخالفن میگن تو ای وی اف مادر به سختی باردار میشه و دوقلویی ریسک داره 

عزززززیزم ممنونم، خودتم ان شاءالله به حوائج قلبیت برسی. یعنی شما فکر می کنید ما سرم لازمیم؟ ی وقت ...

من دوتا انتقال قبلی سرم داشتم و اثری نداشت نمیدونم واقعا نیاز بوده یا نه .یا اینکه نیاز هست مجددا داشته باشم یا نه.البته من مشکل التهاب آندومتر هم داشتم ظاهرا که الان بابتش دارم دارو مصرف میکنم . ولی دکتر رویان معتقد بود سیستم ایمنی رو نباید دستکاری کرد .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بابا توکه وزنت خیلی خوبه من نگم بهتره. 20کیلوزیادترم ازت اره خوب کاری میکنی حتماادامه بده من فالامو ...

😊ان شاالله بزودی همه چیز حل میشه .کلا جدا از بارداری کاهش وزن برای سلامتیمون هم لازمه .ان شاالله بهترینها برات رقم بخوره بزودی زود 🤲🤲😍🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
[QUOTE=270590834]پری عزیز خب برگه سونوگرافیت رو نگاه بکن تعداد و سایز رو بطور کامل نوشته تو مام که ه ...

عزیزم منظور خاصی نداشتم

میخواستم بگم هرچی تو سونو نوشته دقیقه و با دستگاه اندازه گرفته شده حتما

اتفاقا خوبه که یکدسته من خودم 12 تا فولیکول داشتم منتها از سایز ده تا هفده بود دکتر گفت نامتناسب رشد کرده و باید حد وسط رو بگیریم و یکسری رو از دست دادم و هفت تخمک داشتم