2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست
منم چندتا مقاله خوندم ک این تقویتی هایی ک میخوریم خیلی جذب بدن نمیشن،یعنی یجورایی فقط داریم شرکتهای ...

منم موافقم.روی اسپرم تاثیرش رو واقعا دیدم و دیدین دکتر مردان هم میریم سریع تقویتی مینویسن اما من کمتر دکتر زنانی دیدم که پافشاری رو تقویتی برای تخمک داشته باشه من که خودم بعنوان کسی که بهترین و گرون تربن مکمل ها رو ماهیانه و مداوم استفاده میکردم و نه طبیعی نه تو پانکچر تاثیری احساس نشد میگم مکمل برای تخمک حداقل من خودم تاثیری نداره.

عزیزم خیلی سخته واقعا  ایشلا این‌ دوران هم ب سلامت طی بشه برات و نی نی تو صحیح و سالم بغل بگیر ...

پشمالو جان شما چطور دکترتون قبول کرد هیسترو رو شهر خودتون انجام بدید؟اخه منم بیمه تکمیلی دارم میخوام اگه هیسترو لازم شدم رایگان هیسترو بشم بنظرت دعوام میکنن جایی بجز دکتری که مام میگه انجام بدم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانی که توی بارداری آسپرین داشتید، شما چند هفته آسپرین رو قطع کردید؟

من تا ۱۳ هفته داشتم عزیزم، بعد که دکترمو عوض کردم چون دیگه مام قبول نمیکردن، دکتر گفت همون انوکسا کافیه برات

ديروز كه روز 12 سيكلم بود تقريبا 16 تا تخمك به اندازه 18 داشتم. به نظرتون هايپر ميشم؟

از این پیام هاتون فهمیدم انگار به شما هم تک تک اعلام نکردن که هر کدوم چه سایزی هستن گویا بالاترین سایز رو میگن .چی شد بدون CBC و آزمایش عفونت پانکچر کردن شما رو یا آماده شد بردید براشون؟

من تا ۱۳ هفته داشتم عزیزم، بعد که دکترمو عوض کردم چون دیگه مام قبول نمیکردن، دکتر گفت همون انوکسا کا ...

رعنا جان سلام شما که مام بودین تو سونو های قبل پانکچر تعداد فولیکول رو دونه دونه میگفتن چه سایزی هستن یا نه دسته جمعی میگفتن این عدد🤔

انشالله که پریود میشی مگه همین سیکل آینده پانکچر نداری؟  دکتر گفت قطع کن؟  من همینطوری ت ...

نه عزیزم نترس، فکر میکنم بیشتر تلقینیه 

چرا عزیزم همین ماه پانکچر داشتم ، خودم داروها را نکرفتم و سیکل را کنسل کردم استرادیول را هم قطع کردم.  آخه استرسم بالا بود و پدرشوهرمم بیماریش عود کرد و ما اونور درگیریم تصمیم گرفتم بزارم بعد از عید. اصلا به خودت تلقین نکن استرادیول تو بدنهایمختلف، جواب‌های مختلف میده ، ایشالله بهتون سازگاره❤️❤️❤️

منم موافقم.روی اسپرم تاثیرش رو واقعا دیدم و دیدین دکتر مردان هم میریم سریع تقویتی مینویسن اما من کمت ...

ولی پری جون ولمن و ویتامین e و فرتیل اید روی اسپرم خیلی جواب داد از ۵میلیون شد ۱۵میلیون (هر دو آز در مرکز ناباروری مهر انجام داد) من راضی بودم ، فکر کنم بستگی به بدن و لایف استایل داره

نه عزیزم انتقال فرشم و انتقال دومم طبیعی بود ولی انتقال سومم و این بارداریم استروژن پروژسترون داشتم& ...

بهارک جان علائمتون بعد از انتقال چی بود؟

از روز چندم انتقال ،علائم شروع شد؟

لانه گرینی داشتین؟؟روز چندم انتقال،لانه گزینی انجام میشه عزیزم؟

[QUOTE=270590834]پری عزیز خب برگه سونوگرافیت رو نگاه بکن تعداد و سایز رو بطور کامل نوشته تو مام که همونجا دکتر برگ سو ...[/QUOTE 

گلم سواد این چیزا رو دارم😅لیسانس حسابداری هستم تو برگه همون چیزی که تایپ کردم هستش😘

عزیزم اصلا استرس نداشته باش برو خدا پشتو پناهت انشالله کلی جنین پسر خوشکل بچسپن به دله مامنشون  ...

عزیزم انشالله هر چی دعای خیر می‌کنی و انرژی مثبت می‌فرستی هزاران هزار بار به خودت برگرده،😍😍