2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
امیدوارم باقیمونده بارداری رو ب سلامت طی کنی و نی نی نازت رو تو آغوش بگیری.  رژیم غذاییتون چی ...

ممنون عزیزم. امیدوارم که شما هم به زودی جواب بگیرید و دلتون شاد بشه. کلا هیچ رژیم خاصی نداشتم که بگم رعایت میکردم یا نه، هر چی دلم میخواست میخوردم. ولی در کل فست فود و نوشابه و سوسیس و کالباس یادم نمیاد توی کل عمرم بیشتر از ۱۰ بار خورده باشم. دمنوشهای مختلف مثل بابونه، پای شیر و گزنه و زنجبیل و دارچین توی چهار سال گذشته بیشتر از چای و قهوه میخوردم‌. خودم مدت یکسال بود البته نه دائم ولی بیشتر مواقع کوکیوتن (یوبی کینول ۵۰ میلی گرم)، امگا ۳، فمبیون ۱ مصرف میکردم. به خاطر تیروئید و مقاومت به انسولین هم قرص تیروئید و متفورمین داشتم. شیاف واژینال عصاره شیر و شیاف لاکتو فلور هم برای مشکلات سلولهای رحمی که داشتم استفاده میکردم. به همسرم هم اورتونول فرتیل پلاس توی این یکسال، ۶ ماه دادم بخوره. ماهی که باردار شدم نه اقدام خاصی داشتم نه کار خاصی کردیم. مسافرت بودیم چون قرار بود پایان ماه سیکل جدید رو شروع کنیم. ببخشید میگم کل مسافرت هم فقط یه بار رابطه داشتم. وقتی برگشتیم خونه، من دل درد پری داشتم، بیبی زدم که منفی بود، زودی رفتیم داروهای پانکچر رو خریدیم،  چون آخر هفته بود و گفتم اگه فرداش پری بیاد همه جا تعطیله و از سیکل عقب  نمونیم. دو روز بعد پری نشدم و همچنان درد پری بود، مجدد بیبی زدم و مثبت شد که بعدش زودی رفتم سرم اینترالیپید رو زدم و بارداری من رسما قبل شروع سیکل میکرو شروع شد.

من  هم خیلی ترشح دارم که عفونت نیست. ولی کلا ترشحات در بارداری زیاد میشه بخصوص واسه کسانی که پر ...

اره منم دارم اتفاقا ولی خب میگن زرد نباید باشه ترشح سفید نرماله 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبین؟ دختر گلت خوبه😍 فدای سرت عزیزم. اره انجام شد تو عمل دومی هم ۴ تا تخمک کشیدن ک دو ...

خداروهزارمرتبه شکر ایشالله با اولین انتقال اینسری مادر بشی دورت بگردم.

راستی سلام دخترمم خوبه خداروشکر 🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
من پنج سال قبل که میخواستم شروع کنم به دکترم گفتم تقویتی من و همسرم بخوریم قبل سیکل یا کار خاصی بکنی ...

متوجه ام بهارک جون ، خداروشکر پس با اولین انتقال مامان شدید حتما❤️❤️❤️ منم باید همون پارسال شروع میکردم ولی استرس زندگیم خیلی بالاست عزیزم و حالا که اینقدر دیر شده چند ماه هم روش🤣 متاسفانه بچه های ما در ۲۰سالگی مادرای ۵۵ یا ۶۰ ساله دارن☹️ چاره ای نیست ❤️❤️

ممنون عزیزم. امیدوارم که شما هم به زودی جواب بگیرید و دلتون شاد بشه. کلا هیچ رژیم خاصی نداشتم که بگم ...

الهیییییی❤️❤️❤️❤️ چقدر جالب 🥰 الهی که زندگیتون پر از این سورپرایزهای عالی باشه، فکر کنم قبلا پرسیدم ولی یادم رفت جسارتا مشکل از شما بود یا اسپرم همسر که میخواستید میکرو کنید و اینکه چندسالتونه 

بله عزیزم ولی توی کارش کلاهبرداری زیاده باید جای قابل اعتماد باشه

آهان

من به رحم اجاره ای اصلا فکر نمیکنم :) 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

متوجه ام بهارک جون ، خداروشکر پس با اولین انتقال مامان شدید حتما❤️❤️❤️ منم باید همون پارسال شروع میک ...

نه عزیزم انتقال اولم فرش بود بتام رفت بالا ولی بعدش افت کرد و ماه دوم استراحت کردم ماه سوم انتقال دومم منفی شد و ماه چهارم انتقال سومم بود که مثبت شدم و دخترم رو خدا بهمون هدیه داد  تو پانکچر نه تا تخمک داشتم که شش تا جنین بلاست با گرید آ برام تشکیل شد سه تاش موند تو فریز که امسال دوباره رفتم برا انتقال و خداروشکر با اولین انتقال مثبت شدم و دو تاش هنوز تو فریز که گفتن تا ۴۷سالگی من نگه میدارن بعدش رضایت دادم برا کارهای ازمایشگاهی میتونن ازش استفاده کنن ولی راستش انقدر دلم بزذگ نیود که اهدا کنم 

گلم دکتر شما کیه ؟ کدوم‌مرکز میری؟

سهیلا انصاری پور 

مرکز ناباروری و سقط مکرر ابن سینا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

هم قدیم خواهر با این تفاوتکه من با رژیم الان ۷۵ هستم😁😁😁

😁 

من پارسال رژیم گرفتم تا ۶۳ ام اومدم 

دوباره ول کردم شدم ۷۴

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهیییییی❤️❤️❤️❤️ چقدر جالب 🥰 الهی که زندگیتون پر از این سورپرایزهای عالی باشه، فکر کنم قبلا پرسیدم ...

ممنون عزیزم، همچنین برای شما. چند تا پیام بالاتر خلاصه مشکلاتم رو نوشتم، ۴۱ سالمه. ما هر دو تا مشکل داشتیم. ولی کلا دکترا که میگن با یه اسپرم هم میکرو انجام میشه و موردی نداره و به خاطر همین می گفتند مشکل اصلی از منه.

نه عزیزم، گفت سینال من خودم گفتم گونال بده . کلا بخاطر استرس و اینکه پدرهمسرم حالش بده و… تصمیم گرفت ...

انشالله طبیعی باردار میشی 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
سلام خانوم گل جان، نه هنوز نشدم ، روز هشتم تاخیرمه  چهارشنبه هم ظهیری سونو کرد گفت رحم طبیعی و ...

انشالله که پریود میشی مگه همین سیکل آینده پانکچر نداری؟ 

دکتر گفت قطع کن؟ 

من همینطوری تپش قلب گرفتم رفتم دکتر بررسی کرد گفت از استرس هست و دارو داد دیگه فکر کن استرادیول بخورم چی بشم منم سه چهار روز دیگه باید استرادیول را شروع کنم 

خدا خودش به همه کمک کنه به منو شمام همینطور.

بچه ها سلام من اوابوست پیدا نکردم همین ماه 20یا کمتر میرم تو سیکل پانکچر بنظرتون زنگ بزنم داروخانه های انلاین برام بفرستن یا دیگه دیره اخه 20روز تا برسه یک هفته میشه نمیدونم چیکار کنم سفارش بدم 

بجز اوابوست که تو دسرسم نیست چی بخورم؟😍

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️