2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048174 بازدید | 684647 پست
اینجا همه چی ممنوعه 🤦‍♀️ تازه هزینه های میکرو هم تا قبل ۴۰ سالگی فقط ۵۰ درصد بیمه میده، بعد ۴۰ سالگ ...

خداروشکر نه اینجا برا بچه اول کلا رایگانه برابچه دوم هم اگه برا اولی کمتر از سه تا پانکچر کرده باشی برا دومی تا سه تا پانکچر رایگانه بعدش هزینه داره

من ایران نیستم. اینجا تخمک و جنین اهدایی و رحم اجاره ممنوع هست. آذر ماه ۴۱ ساله شدم. یه بار میکرو کر ...

امیدوارم باقیمونده بارداری رو ب سلامت طی کنی و نی نی نازت رو تو آغوش بگیری. 

رژیم غذاییتون چی بود و چه قرص ها و مکمل هایی می خوردی؟

اون ماهی که باردار شدی تخمک گذاریت رو خودت متوجه شدی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازدخت جان چرا سینال استفاده نکردی ظهیری نظرش به سینال بد بود؟؟  من پریود شدم فردا میرم دکتر ا ...

نه عزیزم، گفت سینال من خودم گفتم گونال بده . کلا بخاطر استرس و اینکه پدرهمسرم حالش بده و… تصمیم گرفتم بعد از عید برم تو سیکل و چون تعداد اسپرم شد ۱۵میلیون این دو ماه کلومیفن هم میخورم تحت نظر یه ماما که طبیعی هم شانسم را امتحان کنم ، آخه چون از اول تعداد اسپرم ۵میلیون بود ظهیری گفت میکرو . 

معجزه جون، اینجا اصلا به من نمیگند که سنش بر اساس سنو چنده اصلا براشون مهم نیست ، فقط سن بر اساس همو ...

من سونوتومرکزنمیرفتم. توشهر خودمون میرفتم سونو. بعدمیبردم نشون دکترمیدادم. مایعات زیادبخون. میوه کباب گوشت. ابمیوه بگیرخودت بخور. 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
سلام عزیزم  پریود شدید؟ راستی بامصرف استرادیول سینه هاتون خدای نکرده احساس درد و سنگینی نداشت ...

سلام خانوم گل جان، نه هنوز نشدم ، روز هشتم تاخیرمه  چهارشنبه هم ظهیری سونو کرد گفت رحم طبیعی و نرماله گفت میخوای آزمایش بتا بده گفتم نه مطمئنم باردار نیستم گفت پس منتظر باش تا بیاد خودش 

خوشم میاد اصلا پزشکا بی بی رو قبول ندارن کلا 

، سینه هام هیچ تغییری نداشت ، تنها تغییر فقط تپش قلبمه . امروز استرادیول را قطع کردم گفت هر ماهی که میخوای بری تو سیکل از ۲۱پریودی قبل روزی دوتا بخور 

معجزه جون، اینجا اصلا به من نمیگند که سنش بر اساس سنو چنده اصلا براشون مهم نیست ، فقط سن بر اساس همو ...

منم سونو میرفتم میگفت استخوان هاکوچیکن وسنش کمتره. من تغذیه ام درست نبود. ازطرفی هم ازبس دکتر ودارواستفادا کرده بودم برام مهم نبود. همش راسپردم دست خدا

دوستم شما چندوقته تواقدامی؟ چندباری وی اف کردید؟ مشکلتون چیه؟ اگه دوست داشتی جواب بدید

عزیزم من ۸ ساله تقریبا تو اقدامم. دو بار بارداری طبیعی داشتم ولی خارج رحمی شدن هردو . تو اولی لوله چپمو از دست دادم ولی دومی شکر خدا بتا خودش پایین اومد و رفع شد. ی بار آی یو آی کردم اون اولا ک نگرفت. بعد ۴-۵ سال الکی ازین دکتر ب اون دکتر. مشکل هم اسپرم همسرم بود. دکترا همه بعد خارج رحمی دومم گفتن آی وی اف. ولی متاسفانه من گارد داشتم نمیخواستم انجام بدم. بعدش دوستم مرکز درمان ناباروری رو پیشنهاد داد بهم ک اونجا بهتر از مطبای بیرونه و... ک افتادیم دیگه تو مسیر ای وی اف. تا حالا ۴ بار پانکچر کردم. دو بار انتقال منفی داشتم. دو بار سیکلم برا بالا نرفتن ضخامت رحم کنسل شده. ی بارم به خاطر از فریز درنیومدن جنین هام.دو بار هیستروسکوپی شدم. 

الانم منتظر پریودم ک ان شاالله برم برای شروع سیکل انتقال سوم.  خدا کنه دیگه مثبت بشه و آخریش باشه این. البته اگه بازم ضخامت رحم ادا درنیاره😅. الانم مشکل ایمنی انعقادی و ذخیره کم تخمدان پیدا کردم

چ مفصلم توضیح دادم😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم من ۸ ساله تقریبا تو اقدامم. دو بار بارداری طبیعی داشتم ولی خارج رحمی شدن هردو . تو اولی لوله چ ...

من پانکچرم باسختی انجام شد. دوبارانتقال. یه با منفی. با دوم زالوانداختم وسردیجات گذاشتم کنار. وسوره مریم راتاچهل رو دوستان نینی سایت برای خانمهای نازامیخوندن برامنم خوندن. امیدوارم بدردتون خورده باشه. 

شما این ماه منفی شدین ؟ ماه بعد از منفی شدن اگه جنین نداشته باشیم دوباره سیکل پانکچر شروع میشه یا نه ...

نه عزیزم من توسیکل پانکچرم.هنوز کارم به انتقال نکشیده.بله اگه جنین نداشته باشید فکرکنم بتونید دو الی سه ماه وارد سیکل پانکچر بشید

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦