2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048212 بازدید | 684647 پست
٣٥ عزيزم در حد ي وعده غذا درست كردن و ي كوچولو ظرف شستن بيشتر استراحتم از ترسم واقعا خيلي استرسش ...

عزیزم واسه من ۳۰ بود تا آخر زایمانم ۳۰ موند نگران نباش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در اینمورد مردا واقعا درکی ندارن الان همسر منم نمیفهمه به من میگه تو استرس الکی به خودت میدی برا همی ...

مردا از هر کجای دنیا هم باشند، شبیه هم اند. همسر من هم میگه چرا اینقدر استرس الکی داری. من هم گفتم دیگه بهت چیزی نمیگم.

ای جونم. خدا بچه هات رو برات سلامت حفظ کنه. با نظرت موافقم ولی به نظرم در هیچ موقعیتی آدم نباید نا ...

خداروهزار بار شکر که نتیجه گرفتی دکترا خدا که نیستن فقط رو احتمالات حرف میزنن ان شالله به سلامت و به موقع پرنسس ات میاد بغلت 

انقدر شش ماه اول سخته که حتی ی حمام با فراغ بال نمیتونی بری ولی بی نهایت لذت بخشه

۳۵ تو هفته شما با دهانه رحم بسته اصلا نکران کننده نیست به من با ۳۰ تو ۱۹ هفته دوستام مبگن نگران نبا ...

اره درسته ولي اون دفعه هم دهانه رحمم بسته بود

حالا انشالله كه بخير بگذره هم واسه من هم واسه همه باردارا❤️❤️

خدا خودش كمكمون كنه

من پنج سال قبل که میخواستم شروع کنم به دکترم گفتم تقویتی من و همسرم بخوریم قبل سیکل یا کار خاصی بکنی ...

عزیزم کدوم کشوری؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
٢٥ هفته ام عزيزم اخرين بار ٢٢ هفته بودم هفته بعدم باز وقت سونو دارم هردفعه فقط ميگن طول سرويكس خو ...

خب پس جای نگرانی نیست عزیزم همه چی خویه استرس نداشته باش 

یه لحظه گفتی سفته ترشحت گفتم نکنه خدایی نکرده موکوس دهانه رحم باشه چون اونو میگن سفته ولی ترشح معمولی بدون رنگه زرد باشه عفونته باید بری دکتر انتی بیوتیک بده حتما 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ممنون عزیزم.  همچنین واسه شما و نینی نازت❤ راستی شما ان شااله  طبیعی زایمان میکنی یا سزار ...

ممنونم عزیزم 😍 

من راستش خیلی دلم میخواد طبیعی زایمان کنم 

ولی بعد سرکلاژم همش استراحت بودم مخصوصا سه ماه آخر 

آمادگی نداره بدنم برا طبیعی میدونم زایمانم سخت میشه چون باید قبلش ورزش و پیاده روی داشته باشی 

احتمال زیاد به امید خدا سزارین میکنم 

معجزه جون، اینجا اصلا به من نمیگند که سنش بر اساس سنو چنده اصلا براشون مهم نیست ، فقط سن بر اساس همو ...

چرا گفته قطع کنی ؟ 

من هم انوکسا هم اسپرین گفت تا ی هفته قبل زایمان باید استفاده کنم 

مشکل شما چی بود گلم ؟

سن بالا، سقط مکرر، ذخیره تخمدان کم، یائسگی زود رس. بعد آزمایش های تکمیلی بالا بودن سلولهای کشنده و سلولهای پلاسما رحم، تیروئید هاشیماتو (top  و tak بالا)، مقاومت به انسولین، 🤦‍♀️🤦‍♀️

خدا رو هزار مرتبه شکر الان هفته ۲۶ بارداریم و ان شااله اینبار نینیم رو سلامت بغل می کنم

خداروهزار بار شکر که نتیجه گرفتی دکترا خدا که نیستن فقط رو احتمالات حرف میزنن ان شالله به سلامت و به ...

همچنین برای شما عزیزم. ان شااله که باقی راه رو به سلامتی سپری میکنی و پسرت رو سلامت بغل میگیری. راستی اسم انتخاب کردید؟