2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048202 بازدید | 684647 پست
خوبی عزیزم؟؟منم دوشنبه پروژسترون زدم پریود نشدم😔هورمونای منم قاطی کرده حال روحیمم خوب نیست از اونطر ...

شما این ماه منفی شدین ؟ ماه بعد از منفی شدن اگه جنین نداشته باشیم دوباره سیکل پانکچر شروع میشه یا نه باید چند ماه فاصله بیوفته ؟ 

طول سرویکس تون چنده؟ استراحت تون در چه حده؟

٣٥ عزيزم

در حد ي وعده غذا درست كردن و ي كوچولو ظرف شستن

بيشتر استراحتم از ترسم

واقعا خيلي استرسش زياده ايشالا ك واسه هممون ب خير بگذره و سلامت بفل كنيم نينيارو🥺🤲

من هر ثانيه رو ميشمارم شايد باورت نشه روزي هزار بار ساعت و تاريخ رو نگاه ميكنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی سخته واقعا  ایشلا این‌ دوران هم ب سلامت طی بشه برات و نی نی تو صحیح و سالم بغل بگیر ...

ممنون عزیزم.  همچنین واسه شما و نینی نازت❤

راستی شما ان شااله  طبیعی زایمان میکنی یا سزارین؟

خیره انشاا.. میدونم شرایط سختیه. من که دارم خل میشم انگار نه انگار چند روز پیش انومالی بودم یعنی با ...

من هم خیلی فکر و خیال میاد سراغم ولی سعی میکنم از خودم دور کنم. شادی جون به چیزهای قشنگ فکر کن. با نینی ات حرف بزن. تنها چیزی که الان میتونه به ما کمک کنه آرامش هست.

٣٥ عزيزم در حد ي وعده غذا درست كردن و ي كوچولو ظرف شستن بيشتر استراحتم از ترسم واقعا خيلي استرسش ...

۳۵ تو هفته شما با دهانه رحم بسته اصلا نکران کننده نیست

به من با ۳۰ تو ۱۹ هفته دوستام مبگن نگران نباش.

خودت به خاطر این موضوع اذیت نکن.

می فهمم عزیزم ما که اینجاییم همه پر از دلهره ایم واسترس

منم روزا می شمارم میگم فقط برسم به هفته های امن.

شادی صدام کنید
من پنج سال قبل که میخواستم شروع کنم به دکترم گفتم تقویتی من و همسرم بخوریم قبل سیکل یا کار خاصی بکنی ...

دقیقا بهارک جون اینجا هم همین چیزها رو به من گفتند و خیلی روی سن تاکید دارند. راستی شما چندسالته؟ همسر من هم حدودا ۴ سالی هست که بهش تقویتی هر چی دستم بیاد میاد میدم. 

دقیقا بهارک جون اینجا هم همین چیزها رو به من گفتند و خیلی روی سن تاکید دارند. راستی شما چندسالته؟ هم ...

من الان ۳۴ ام ولی نی نی ام مال ۲۹سالگیمه 🤣🤣🤣ازون زمان فریز بوده بچم 🤣خوب ی جورایی من با نظرشون موافقم میدونی میگن تقویتی مال کسیه که زمان داره و میخواد طبیعی باردار شه یا تصمیم به آی وی اف نداره 

سلام، من تو سیکل انتقال مرکز ثمر شیراز تحت نظر دکتر کرامتی هستم، متاسفانه 6تا جنین با گریدbوcدارم که ...

سلام،عزیزم شما که ثمر میری نظرت راجع به مرکز و دکتراش مخصوصا دکتر شمالی چیه؟

من توبارداری بچم دوهفته وزنش ازسنش عقب بود. به خاطراینکه تغذیه درستی نداشتم. دارونمیخوردم واستراحت ن ...

معجزه جون، اینجا اصلا به من نمیگند که سنش بر اساس سنو چنده اصلا براشون مهم نیست ، فقط سن بر اساس همون آخرین پریودی میگند. ولی وزن رو از روی نمودار رشد میگند، یعنی فکر کنم استخوان جمجمه و دست و پا رو اندازه میگیرند و نمودار رو چک میکنند. واسه من حدودا یک ماه و نیم پیش گفتند خونرسانی جفت کمه، به خاطر همین گفتند هر دو هفته تحت کنترل باشم و اگه خدای نکرده رشد از حد نرمال خیلی بیاد پایین، بچه رو زودتر در بیارند. آسپرین هم که میخورم ولی دکترم گفته باید ۳۰ هفته قطع کنم.

نمی دونم چند هفته ای عزیزم ولی تو دوماه قطع می کنند بستگی به نظر دکترت داره. اون جای امپولم انقدر ...

امروز ۱۷ روزه ک انتقال دادم رفتم دکتر باز بهم ۱۵ تا پروژسترون و ۱۵تا ناپروکسن داده 

بچه ها وقت کردید ماها اوایل استرس مون زیاد بود یه مدت اروم بودیم دوباره الان دلهره داریم. هممونم با ...

استرس که همیشه هست فقط دلمون نمیخواد به کسی زیاد منتقل کنیم. من حتی دیگه با همسرم هم در مورد استرسهام زیاد حرف نمیزنم، گاهی فکر میکنم درکم نمیکنه

استرس که همیشه هست فقط دلمون نمیخواد به کسی زیاد منتقل کنیم. من حتی دیگه با همسرم هم در مورد استرسها ...

در اینمورد مردا واقعا درکی ندارن الان همسر منم نمیفهمه به من میگه تو استرس الکی به خودت میدی برا همین منم چیزی بهش نمیگم 

من الان ۳۴ ام ولی نی نی ام مال ۲۹سالگیمه 🤣🤣🤣ازون زمان فریز بوده بچم 🤣خوب ی جورایی من با نظرشون م ...

ای جونم. خدا بچه هات رو برات سلامت حفظ کنه.

با نظرت موافقم ولی به نظرم در هیچ موقعیتی آدم نباید نا امید بشه. نمیدونی به من ۵ سال گذشته چقدر سخت گذشته. دکتر قبلیم به همسرم زنگ زده بود، اونقدر بی شعور بود که مستقیم گفته بود من هیچ شانسی واسه بارداری ندارم. ناباروری که رفتیم واسه پانکچر برگشته بودند توی چشمام مستقیم گفتند سنت بالاست شانسی نداری. پانکچرم که جواب نداد، دکتر به همسرم گفته بود شانستون خیلی کمه. ولی من با امید، داروهای تقویتی رو تهیه میکردم و مصرف میکردیم. ویتامین ها هم گرون و آزاد اند. میگفتم هیچکس جای خدا نمیتونه تصمیم بگیره. ولی حقیقت یه مدت افسرده شده بودم و زمان برد تا بهتر بشم‌.