2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
[QUOTE=270472880]بچه ها حالم ی جوریه. الان خبر بارداری یکی از اشناهامو شنیدم. خییییییلی براش خوشحالم ...

والا رحم نیس‌ازاونا که جارو برقیه هرچی اسپرمه میکشه تو خودش 🥴

ما هم کلی بعد میخوابیم پاها بالا و به پهلو هزار قروفر نمیگیره که نمیگیره وعه😬

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
رفتم دکتر اون هفته  گفت پری نشدی امپول بزن ولی سونو نکرد😔منم چند روز صبر کردم امپول رو زدم دا ...

ان شاالله ک خیره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم برا منم ننوشت بتا رو  الانم رفتم هفته ۳۳  ۳۴ هفته نوبت دارم دیگه اون‌موقع ریه خ ...

عزيزم شما توو بارداربتون ترشح هم دارين؟

مثلا اينكه گاهي ب زردي بزنه و سفت باشه؟

من خيلي نگران ترشحاتمم دكترمم واسش مهم نيس

هفته ديگه نوبت دارم باهاش ميخوام ببينم بتا ميزنه برام واقعا كابوس شده برام زايمان زودرس چون سابقه دارم🥺

ممنون عزیزم ، آخه واقعا تاثیرش را دیدم تاثیر قرصهارو ، فکر کن تعداد از ۵ شد ۸ میلیون و الان شده ۱۵می ...

من پنج سال قبل که میخواستم شروع کنم به دکترم گفتم تقویتی من و همسرم بخوریم قبل سیکل یا کار خاصی بکنیم گفت اون کارا نمیدونیم چقدر روتون اثر میزاره و ازون مهمتر باید طولانی مدت مصرف بشه تا شاید نتیجه بده که اینجوری زمان از دست میدیم گفت به نظرم با اولین پریودیت وارد سیکل شو 

میدونی اینجا درمان رایگانه یعنی عملا چیزی که به نفعمونه رو میگن منم به حرف دکترم کردم و همون پری وارد سیکل شدم و خدا رو شکر سه ماه بعدش باردار شدم میدونی اینجا رو سن خیلی تاکید دارن 

عزيزم شما توو بارداربتون ترشح هم دارين؟ مثلا اينكه گاهي ب زردي بزنه و سفت باشه؟ من خيلي نگران ترشح ...

سلام عزیزم چن هفته ای ؟ 

آخرین بار کی سونو رفتی دهانه رحمت رو چک‌کنه ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
تازه دیشب دکتر بعد سونو گفت وزن بچه از رنج نرمال آمده پایین. ولی گفت نگران نباشم، یه بار میاد پایین ...

من توبارداری بچم دوهفته وزنش ازسنش عقب بود. به خاطراینکه تغذیه درستی نداشتم. دارونمیخوردم واستراحت نداشتم

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
سلام عزیزم چن هفته ای ؟  آخرین بار کی سونو رفتی دهانه رحمت رو چک‌کنه ؟

٢٥ هفته ام عزيزم

اخرين بار ٢٢ هفته بودم

هفته بعدم باز وقت سونو دارم

هردفعه فقط ميگن طول سرويكس خوب دهانه رحم بسته

واقعا دليل اون زايمانمو نميدونن واسه همينم من استرس دارم همش

ب دكتر گفتم سركلاژم كنه نكرد گف طول سرويكس خوبه نيازي نيس

عزیزم‌من باید حوالی۱۵ بهمن پریود بشم و وارد سیکل ولی از۲۰ این سیکل شبی۲تا استرادیول ۲ باید بخورم تا ...

انشالله به سلامتی واکنش همه بدن ها یه جور نیست که یکی دیر میشه یکی زود 

من فردا میرم برای شروع یه کم استرس دارم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
٢٥ هفته ام عزيزم اخرين بار ٢٢ هفته بودم هفته بعدم باز وقت سونو دارم هردفعه فقط ميگن طول سرويكس خو ...

عزیزم اتفاق بد همیشه تکرار نمیشه.بارداری پر استرس وما باید این استرس مدیریت کنیم تا هفته ها سپری بشه‌.

شادی صدام کنید
سلام خانما این آمپول پروژسترون بعد از انتقال باید تا کی استفاده کنی؟؟ 😔 من دیگه جا واسه آمپول برام ...

نمی دونم چند هفته ای عزیزم

ولی تو دوماه قطع می کنند بستگی به نظر دکترت داره.

اون جای امپولم انقدر سریع خوب میشه که متوجه نمیشی کی خوب شد

شادی صدام کنید