2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
دکتر من برای هر ماه یه سونو و آزمایش می نویسه. راستی آمپول ریه زدی؟ دکتر من گفت فعلا لازم نیست حالا ...

نه عزیزم برا منم ننوشت بتا رو 

الانم رفتم هفته ۳۳ 

۳۴ هفته نوبت دارم دیگه اون‌موقع ریه خودش تشکیل شده 

من سه هفته ی بار میرم سونو 

هفته ۳۱ رفتم و ۳۴ میرم دیگه بعد اون ماه آخر نمیدونم چکابش چطوره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
پشمالو، من الان تقریبا سه هفته است که این آلرژی رو گرفتم و هر روز بدتر میشه. شبها اصلا نمیتونم نفس ب ...

عزیزم خیلی سخته واقعا 

ایشلا این‌ دوران هم ب سلامت طی بشه برات و نی نی تو صحیح و سالم بغل بگیری سختیا یادت بره 

واقعا برا ماها هم باردار شدنمون سخت بود هم خود بارداری 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم. إن شالله حاجت روا بشید. توکلتون به خدا باشه. من سه سال پیش ازتوخونه اینقدر گریه کردم وا ...

ااای جااان دلم😍 خدادحفط شون کنه❤️همین طوره واقعا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فاطمه جون ان شااله که به زودی و سلامتی نوبت خبر بارداری خودت میشه. فکر میکنم همه دوستان این جمع و من ...

آره دقیقااااااا❤️❤️

ممنونم ازت زحمت کشیدی این همه تایپ کردی😘💋 خدا دختر گلتو حفظ کنه😍💋❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

[QUOTE=270472880]بچه ها حالم ی جوریه. الان خبر بارداری یکی از اشناهامو شنیدم. خییییییلی براش خوشحالم منظورم اینه ک ای ...[/QUOT

به نظرتون اونا غیرطبیعی هستن یا ما ؟!

به قول شما اینقدر برای یه بارداری سختی کشیدیم 

وقتی به بارداری راحت و سه سوته بقیه فکر می کنیم با خودمون می گیم اونا غیر عادی هستن یا ما ؟!

مگه میشه اینقدر راحت و با یه نزدیکی باردار شد؟!

بدون امپولهای دردناک و شیاف های دردسردار و قرصهای رنگارنگ بدون سود ؟! 

شاید خلقت ماها اشکال داره!

حتی گربه ها و پرنده ها و سگ ها رو تو خیابونها میبینم که چندتا بچه دارن با خودم می گم اینا از منم خوشحال ترن و چه راحت باردار می شن ( البته دور از جون شما دوستان ) 

[QUOTE=270472880]بچه ها حالم ی جوریه. الان خبر بارداری یکی از اشناهامو شنیدم. خییییییلی براش خوشحالم ...

اره دقیقا انقد نشده فک می کنیم اونا غیر طبیعی ان😂😅 نه بابا اشکال چی؟

ان شاالله روز مام میرسه خیییلی زود😍😍

اره دقیقا انقد نشده فک می کنیم اونا غیر طبیعی ان😂😅 ان شاالله روز مام میرسه خیییلی زود😍😍

یکی از فامیلای ما خانومه دو‌تا پسر بزرگ دارن 

که دانشجو هستن و کنکوری

اوایل سال بود که گفتن سومی رو زاییده ، فکر می کنم حداقل ۴۷ سال رو داره.

منطورم بعد از تایم آزمایشاتونه. دکتر چیزی نمیگه؟ ی کاری باید بکنن خب آدم روح و روانش بهم میریزه

رفتم دکتر اون هفته 

گفت پری نشدی امپول بزن ولی سونو نکرد😔منم چند روز صبر کردم امپول رو زدم داخل اینترنت خوندم یک هفته تا ده روز طول میکشه🤔

سلام عزیزم  پریود شدید؟ راستی بامصرف استرادیول سینه هاتون خدای نکرده احساس درد و سنگینی نداشت ...

گلم شما انشالله کی سیکل رو شروع میکنی ؟؟ 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
تازه دیشب دکتر بعد سونو گفت وزن بچه از رنج نرمال آمده پایین. ولی گفت نگران نباشم، یه بار میاد پایین ...

خیره انشاا.. میدونم شرایط سختیه.

من که دارم خل میشم انگار نه انگار چند روز پیش انومالی بودم یعنی باران به یه چیزایی فکر می کنم که باورت نمیشه.

فقط میگم روزا زود بگذره.دیگه تحمل استرس ندارم.

شادی صدام کنید
گلم شما انشالله کی سیکل رو شروع میکنی ؟؟ 

عزیزم‌من باید حوالی۱۵ بهمن پریود بشم و وارد سیکل ولی از۲۰ این سیکل شبی۲تا استرادیول ۲ باید بخورم تا زمانیکه پریود بشم الان کاربر نازدخت هم خورده ولی پریودیش عقب افتاده

یکی از فامیلای ما خانومه دو‌تا پسر بزرگ دارن  که دانشجو هستن و کنکوری اوایل سال بود که گفتن س ...

ما هم یکی از اشناهامون پسر بزرگ ودختر کنکوری  داشت بعد کرونا دیدم سومین فرزندش که پسر بود بغلش بود فکر کنم ۴۳ سالگی باردار شده بود