2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
دوستان چقدر دوره بارداری سخت و ناشناخته است. هر روز یه اتفاق و حالت جدید پیش میاد و اصلا قابل پیش بی ...

باران جان دقیقا برای من با درد روزی دوتا امپول بارداری ام شروع شد امپول پروژسترون قطع کرد بعد شروع حالت تهوع های عصر تا انتهای شب وبی اشتهایی طوری که مثل پر سبک شدم

اون تموم شد سردرد هام شروع شد خود به خود قطع شد الان خارش واگزمای پوستی شدید

خلاصه اوضاعی دارم

شادی صدام کنید
دیشب خوب بودم ها داشتم تو اینستا می‌گشتم بعد چنتا پست حرم امام رضا و امام حسین رو دیدم  اولش ا ...

عزیزم عقل ما و صبر ما خیلی کمتر از اونی هس که حکمت خدارو بفهمیم 

میفهممت من خودم وقتی پدرم فوت شد اینقد برام باورش سخت بود اینقدر روحم مریض شد که اندازه نداشت تو اون چند روز اول حتی کفر هم کردم که خدایا چرا و از این حرفا ولی باور کن تو اوج وقتی که احساس میکردم از خدا دلگیرم اونقدرررررربی پناه شدم و احساس بی کسی کردم که مرگ پدرم پیشش کم بود  مثه کسی که از تاریکی میترسه و میدوه تا به روشنی برسه 

باور کن باور کن من روح و روانم  دوید سمتش 

واقعا دویدم پیش خودش گفتم غلط کردم خدایا حتی اگه پسمم بزنی و منو نخوای بازم من میام پیشت 

اصلا خدایا تو منو نخوا ولی اجازه بده من تو رو داشته باشم 

حالا عزیزم خدا مارو میخواد و برامون هم دلسوزی میکنه خیالت راحت

همیشه تو اوج ناامیدی یه دست قوی و خیلی مهریون  بفریادمون رسیده   دست خدا کوتاه نیس خدا مال و ملک وفرزند زیاد داره خسیس هم نیس ب هممون میده حالا شاید به نوبت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جاااانم. حالا که فرصت رفتن دارید اره ب نظرم عقب نندازید برید ب امام حسین ع و باب الحوائج ارباب تو ...

ممنون عزیزم. إن شالله حاجت روا بشید. توکلتون به خدا باشه. من سه سال پیش ازتوخونه اینقدر گریه کردم وامام حسین صدا زدم تادخترم رابهم بخشید. 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
به سلامتی گلم  نرگس جان ۱)وقتی آمپولای تخمک کشی رو میده و میگه روز نهم بیا سونو همین یه بار ...

سلام گلم. 

1) يه بار 8 تا 10 پريودي ميري اگر اوكي بود دوباره دز دارو رو مشخص مي كنه. من 12 ام هم رفتم كه بايد به تخمك به اندازه كافي برسه مثلا 17- 18 بعد آمپول آزاد سازي ميده

2) هم دكتر بلند اعلام مي كنه هم توي جواب سونو مي نويسه هم در برگه مخصوص

3) پانكچر 13.5 براي فريز هم علي الحساب 5 گرفتن

4) تا ظهر مرخص مي شي. كل عمل ده دقيقه يك ربع. بستگي داره دكترت كي بياد. اما دو ساعت بعد از عمل مرخص ميشي. من نديديم اونجا كسي بلافاصله بعد از عمل هايپر بشه و همه مرخص مي شدن. اما گفتن اگر علامت هاي هايپر داشتيد به اورژانس بيمارستان مراجعه كنيد.

ممنون عزیزم. فعلا نسخه هایی که دکتر داده رو تهیه میکنم، ببینم چطور پیش میره. ان شااله که مشکلاتم حل ...

منم چندتا مقاله خوندم ک این تقویتی هایی ک میخوریم خیلی جذب بدن نمیشن،یعنی یجورایی فقط داریم شرکتهای سازنده شونو حمایت میکنیم میخریم وتاثیر خیلی زیادی نداره

منم چندتا مقاله خوندم ک این تقویتی هایی ک میخوریم خیلی جذب بدن نمیشن،یعنی یجورایی فقط داریم شرکتهای ...

خوب پس چی بخوریم ما که فقر همه چی داریم؟

مخصوصا   ویتامین دی و کلسیم 

باران جان دقیقا برای من با درد روزی دوتا امپول بارداری ام شروع شد امپول پروژسترون قطع کرد بعد شروع ح ...

ان شااله خدا  کمک کنه و تا آخرش برای شما و بقیه دوستان و من به خوبی سپری بشه. من هم از اول واقعا سعی کردم آروم باشم ولی هر دفعه یه سختی پیش امد که اصلا دلم نمیخواد فکر کنم بهشون. توکل به خدا که کارهاش بی حکمت نیست.

شادی جون من دیشب دکتر بودم، بهم گفت کپسول آهن که میخورم روم تاثیری نداره و آهنم تغییر نکرده،  واقعا چشام گرد شد گفتم دیگه قوی تر از این مگه آهن هست. از هفته ۶ تا الان که ۲۶ هستم، دارم اهن میخورم و همچنان روی ۹ هست. گفت واسه معدود افراد تاثیر نداره. حالا بهم یه شربت اهن داده که روزی سه بار مصرف کنم ببینیم چطور میشه. یعنی همش میگم خدایا من هم دوست دارم کمی راحت باشم و نگرانیم کم بشه. خدا خودش به همه مون کمک کنه.

خوب پس چی بخوریم ما که فقر همه چی داریم؟ مخصوصا   ویتامین دی و کلسیم

جذب که میشه، اگه نمیشد دکتر هیچوقت تاکید نمیکرد مثلا فولیک اسید بخورید. اما میزان جذب بالا نیست که بگیم همش جذب میشه  و واکنش بدن هر فردی متفاوته. دکتر خودم میگفت تاثیر این ویتامینها به سن هم بستگی داره. مثلا به ما گفت چون سنمون بالاست برامون تاثیر نداره.

شرمنده نی نی پلاس کجامیشع نشنیدم تاحالامنم ساکن رشتم میخواستم اگه بشه عضوبشم ممنون میشم

گلم یه برنامه ست نمیدونم چطور عکس بفرستم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
الهیییی ❤️❤️ مبارکش باشه سلامتی و دل خوشی. چه سورپرایزی درواقع باید بگم چه معجزه زیبایی❤️❤️ نه ...

نازدخت جان چرا سینال استفاده نکردی ظهیری نظرش به سینال بد بود؟؟ 

من پریود شدم فردا میرم دکتر اگه خدا بخواد و کیست اینا نباشه سیکل شروع کنم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
باران جان دقیقا برای من با درد روزی دوتا امپول بارداری ام شروع شد امپول پروژسترون قطع کرد بعد شروع ح ...

تازه دیشب دکتر بعد سونو گفت وزن بچه از رنج نرمال آمده پایین. ولی گفت نگران نباشم، یه بار میاد پایین ، یه بار میره بالا. ولی اگه توی هر دو هفته چکاپ فقط بیاد پایین، خطرناکه . گفتم من تا الان نگران اضافه وزن فندقم بودم، الان باید نگران پایین آمدن وزنش باشم 🤦‍♀️.

حالا دو هفته دیگه مجدد سونو دارم. هر دو هفته گردشی یه بار میرم دکتر خودم سونو میکنه، یه بار میرم بیمارستان تخصصی بخش پریناتولوژی سونو داپلر انجام میدند. یعنی نظر بخش تخصصی این بود که باید تخت کنترل باشم. هر کدوم هم یه چیز میگند. دکترم میگه نگران نباش اونها بزرگش کردند، بخش تخصصی میگند خطرناکه و باید تحت کنترل باشی. من هم موندم وسط اینها🤦‍♀️

بچه ها حالم ی جوریه. الان خبر بارداری یکی از اشناهامو شنیدم. خییییییلی براش خوشحالم منظورم اینه ک این حالم از حسادت یا ناراحتی و... نیس.

فقط انگار تو بهت رفتم انگار ی جورایی شوکه ام نمیدونم چجوری بگم حالمو.

وقتی میشنوم یکی چند تا بچه داره و با ی اقدام ساده باردار میشه انگار هنگ می کنم.😭 بس ک تلاش کردیم و نشده فک می کنم اینکه اونا راحت باردار میشن خیلی غیر طبیعیه. حس کسی رو دارم ک یه معجزه دیده😂. دقیقا حالم اینجوریه لبم داره میخنده و چشام اشکاش میریزه.  واقعااااا خیییییلی خوشحالم برا اون. کلا حال خودم نسبت ب سریع بودن ی بارداری طبیعی اینجوری شده انگار که اون غیر طبیعیه😂😭

نمیدونم من قاطی دارم یا چی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها حالم ی جوریه. الان خبر بارداری یکی از اشناهامو شنیدم. خییییییلی براش خوشحالم منظورم اینه ک ای ...

فاطمه جون ان شااله که به زودی و سلامتی نوبت خبر بارداری خودت میشه. فکر میکنم همه دوستان این جمع و من این حس و حالت رو درک میکنیم و این احساس طبیعیه واسه ماها که توی این راه سختی کشیدیم. ولی خدا همیشه هست و خدای همه بندگانش هست. حتما حواسش بهت هست. به این فکر کن ما کمی بیشتر سختی میکشیم چون خدا میخواد بیشتر قدر معجزه و موهبتش رو بدونیم. من دیشب توی راه برگشت از دکترم، گفتم خدایا شکرت شاید اگه به آسونی این بچه رو بهم میدادی، نمیتونستم احساس مادرانه خوبی داشته باشم ولی الان با پوست و استخونم و از ته دلم براش مادری میکنم و مواظبش هستم.

اره بابا همون روز ۱۴و ۱۶دادم عزیزم منفی بود😔 واقعاااا داغون شدماااا😔😔این امپول خیلی اذیتم کرده ...

منطورم بعد از تایم آزمایشاتونه. دکتر چیزی نمیگه؟ ی کاری باید بکنن خب آدم روح و روانش بهم میریزه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱