2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
صدف جان آز بتا دادین؟

اره بابا

همون روز ۱۴و ۱۶دادم عزیزم منفی بود😔

واقعاااا داغون شدماااا😔😔این امپول خیلی اذیتم کرده

همش حس میکنم دارم پری میشم ولی ترشح سفید دارم همش

😔

اخه جالبه که پری نشدم وقتی سیکلم نچرال بود دارو نخوردم اصلا

روز انتقال ضخامتم وقتی خوب بود و فولیکول هم رشدش خوب بود خب باید قطعا پریود میشدم😭😭میترسم باز مشکلی پیش اومده باشه😭😭😭

بله عزیزم اگه دوقلو بشه برای 9ماه میشه 36میلیون به علاوه140میلیون فقط میرسه به اون خانم برای یک دون ...

برای رحم جایگذین؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید متوجه نشدم یعنی ماهی ۴تومن برای این ۹ماه میشه ۳۶۰تومن به جز این باز ۱۳۰تومن میدید؟؟ به اضا ...

اون ماهی3یا4تومن رو شما برای خوراک اون خانم میدید

دیگه هزینه رفت و امد و سونو و ازمایش و داروهاش جداست از هزینه خوراکش

عزیزم من مشهدم اینجوریه تهران شنیدم گرونتره

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹
بله عزیزم اگه دوقلو بشه برای 9ماه میشه 36میلیون به علاوه140میلیون فقط میرسه به اون خانم برای یک دون ...

اهان

پس حدود ۱۸۰هزینه ی اضافه میشد امسال

باز خوبه زیاد نیست

هزینه ی درمانم که اگه خودمونم باردار میشدیم باید انجام بدیم

ببخشیییید شرمندههههههههه 

سوال ذهن بیمار خودمه

خواهشاااا کسی ناراحت نشه تو رو خداااا

سواله برام

اون خانم رو از نظر اخلاقی تایید میکنن؟؟مثلا از نظر خانوادگیم تایید شده است؟اخه ۹ماهبارداری در چه شرایطی باشه مهمه؟

(باز هم ببخشیییید )

اهان پس حدود ۱۸۰هزینه ی اضافه میشد امسال باز خوبه زیاد نیست هزینه ی درمانم که اگه خودمونم باردار ...

اینجایی که من میرم اکثرا متاهل هستن که میان برای این کار ولی دیگه اونو خودتون میتونید برید خونشون ببینید چجورین چون حق دارید دیگه

اینجایی که من میرم اکثرا متاهل هستن که میان برای این کار ولی دیگه اونو خودتون میتونید برید خونشون بب ...

ممنونم عزیزم که با حوصله به سوالهام جواب دادی💓💓

عاقبت به خیر بشی عزیزم

ممنونم عزیزم که با حوصله به سوالهام جواب دادی💓💓 عاقبت به خیر باشه

قربونت برم عزیزم مرسی خواستم حرف دکترمو اینجا بزنم شاید بعضیا به کارشون بیاد؛ آخه دکتر من حرف آخرو اول میزنه میگه الکی با روان خودتون بازی نکنید الکی خرج نکنید استرس ندید به خودتون؛ وقتی باردار نمیشید اصرار نکنید دنبال راه دیگه برید چون مثلا میگه من صدبارم انتقال بدم براتون نمیگیره پس چرا الکی انتقال بدم و بزارمتون توی انتظار

مرسی عزیزم من پس فردا انتقال دارم برام دعا کنید

نه عزیزم من دکترم به هیچکدوم ازین کارا اعتقادی نداشت ما سریع وارد سیکل شدیم

ممنون عزیزم ، آخه واقعا تاثیرش را دیدم تاثیر قرصهارو ، فکر کن تعداد از ۵ شد ۸ میلیون و الان شده ۱۵میلیون 

پریروز مامای دکتر گفت چون ذخیره کمه با طبیعی بهتر باردار میشی😳 و اسپرم را تقویت کنید تعداد بره بالای ۲۰،  تعجب کردم بهارک جون ، هر کس یه چیزی میگه ، درهرحال من ایشالله فروردین وارد سیکل میشم ، این دوماه طبیعی اقدام میکنم. 

قربونت برم عزیزم مرسی خواستم حرف دکترمو اینجا بزنم شاید بعضیا به کارشون بیاد؛ آخه دکتر من حرف آخرو ا ...

حرف دکترتون منطقیه😔هزینه ها واقعا زیاده

ولی خب میدونی یکی مثل من احساسی عمل میکنه😭

مرکزی که من میرم هم یه خانمی ۵بار انتقال داد همه چیش خوب بود باردار نمیشد دکتر گفت پیشنهاد رحم اجاره ای میدم،ولی خانمه قبول نکرد و گفت یک بار دیگه انجام میدم

(هزینه ی رحم اجاره ای هم واقعا زیاده فرض کن باید حداقل ۳۰۰در نظر داشت معمولا قبلشم خیلی هزینه شده)

الهی که انتقال  شما هم عالی پیش بره  و بیای اینجا و خبر خوش بدی

بله عزیزم ولی توی کارش کلاهبرداری زیاده باید جای قابل اعتماد باشه

بنظرم عزیزم غذا رو طرف خودش درست کنه ببره بشینم تا اون خانم بخوره ، شنیدم بعضیا نمیخورن و پولش را خرج کارای دیگه می‌کنند بچه کم‌ وزن بدنبا میاد 

وای واقعا؟؟ ایول چشم سعی میکنم برم ورزش روحیه بخش هست. خداروشکرتوازچشم انتظاری دراومدی.  اونرو ...

عزیزدلم حتما نتیجه میگیری، فقط مرکز خوب برو که وقت و انرژی و پولتون هدر نره 😘😘😘